Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Zomer: tijd voor een tuinfeest!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

De barbecue aan, met je blote voeten in het gras en ’s avonds relaxen bij een vuurtje: een tuinfeest is dé manier om de zomer te vieren. Maar wat heb je nou precies nodig voor een geslaagd tuinfeest? Wij maakten deze handige checklist. Weet jij zeker dat je aan alles hebt gedacht!

Eten en drinken

  • Ga je barbecueën? Reken dan op 4 à 5 stukjes vlees per persoon. Serveer daarnaast bijvoorbeeld twee verschillende salades en, onmisbaar bij elke barbecue, sauzen en stokbrood. Ook lekker: vers fruit als toetje!
  • Komen je gasten niet eten? Zet een paar borrelplanken neer! Daarop leg je allerlei verschillende lekkere dingen, zoals toastjes, kaasjes, tomaatjes, vlees, dips… kies zelf wat je lekker vindt en stel zo je eigen plank samen. Ziet er spectaculair uit en kost weinig moeite. Ideaal!
  • Hoeveel drankjes je moet inkopen, is natuurlijk afhankelijk van hoeveel je gasten drinken. Ga na wat er op andere feestjes wordt geserveerd en houd die hoeveelheden aan. Tip: als je met een lokale slijterij afspreekt dat ze ongeopende flessen of kratten terugnemen, heb je vrijwel nooit teveel.
  • Zet drinken en glazen op tafel, zodat je gasten zichzelf kunnen helpen. Wijn en bier houd je koel door grote emmers (of een kruiwagen!) te vullen met ijsblokjes, en daar de flessen in te zetten. Staat ook nog eens lekker zomers!

Aankleding

  • Lampjes, lampjes, lampjes! Niks zo feestelijk als de zon ondergaat en jouw tuin wordt verlicht door allemaal kleine lichtjes. Gebruik bijvoorbeeld meerdere lantaarnslingers, die zijn in veel winkels te koop. Of haal je kerstverlichting van zolder en versier daarmee een boom of struik.
  • Zet een paar statafels neer. Zeker als je gaat barbecueën, zullen je gasten het prettig vinden om hun bord ergens neer te kunnen zetten. Met statafels hebben ze die mogelijkheid, maar voorkom je een zitfeestje.
  • Wil je toch dat je gasten kunnen zitten? Maak met kleden en kussens knusse plekjes in je tuin.
  • Zet een aantal vazen (glazen jampotjes kunnen ook leuk zijn!) met verse snijbloemen op de tafels.
  • Maak het jezelf gemakkelijk, maak bordjes. Knutsel een bordje met een pijl richting het toilet, zet op de tafel met eten en drinken een bordje met ‘self service, eet smakelijk!’. In het eten kun je prikkers zetten met daarop wat alles is. Scheelt een boel vragen van je gasten!
  • Steek de vuurkorf of een buitenkachel aan als het donker wordt. Gezelligheid gegarandeerd.

Muziek

  • Bij een tuinfeest hoort natuurlijk lekkere zomerse muziek. Stel een playlist samen met de zomerhits van de afgelopen jaren. Begin de avond met rustigere muziek en eindig met lekkere dansplaten.
  • Zeker weten dat er gedanst word? Huur een DJ!

Om ook aan te denken…

  • Licht de buren in. Of, als je leuke buren hebt, nodig ze uit voor je feest.
  • Slechtweervoorzieningen. Want tsja, Nederland blijft Nederland… zorg dus altijd dat je de mogelijkheid hebt om het feest naar binnen te verplaatsen of te overdekken. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld parasols of een grote partytent. Kan de pret toch gewoon doorgaan!
  • Maak je tuin netjes. Trek het onkruid tussen de tegels vandaan en snoei die ontplofte heg bij. Staat meteen een stuk gezelliger.
  • Veiligheid voorop. Steek je de barbecue of vuurkorf aan? Houd dan een emmer zand en een brandblusser bij de hand. Zorg ook dat kaarsen op een stevige, niet-brandbare ondergrond staan en dat snoeren niet in de buurt van water komen.

Nog meer inspiratie nodig? Check ons Pinterestaccount!  


Nog geen categorieën


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Maartje

Een feest geven hoeft niet altijd duur te zijn. Als alle gasten een steentje bijdragen, kun je met weinig kosten toch een leuke avond...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Maartje

Celebrate summer! 21 juni de start van een hopelijk lange en warme zomer. Dat moet gevierd worden. En hoe kun je nu beter de zomer inluiden...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-26 18:31:31 Page render time: 0.3037s Total w/ProCache: 0.3045s