Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Vind de perfecte allround bruiloft DJ voor jouw feest

Zo wordt het een te gekke avond voor jullie en de gasten

 •  Ontdek precies waarom jullie een allround bruiloft nodig hebben
 •  Gebruik onze handige checklist voor het kiezen van een DJ
 •  Lees onze heldere uitleg over allround bruiloftmuziek
 • Ga naar prijzen €150,- korting
  Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Koen - Partyplanner The DJ Company

Een goede allround bruiloft DJ zorgt dat alle gasten die jullie uitnodigen zich betrokken voelen bij het trouwfeest. Dat betekent dat we muziek draaien waarbij iedereen aan bod komt. Een feest maak je niet alleen, maar samen met al jullie gasten!

- Koen - Partyplanner van The DJ Company

Wat is een allround bruiloft DJ?

Een allround bruiloft DJ draait bekende nummers uit verschillende genres en muziekstijlen. Dat is fijn, want zo komt er tijdens jullie trouwfeest voor iedereen wel een lekker nummer voorbij. Een goede bruiloft DJ voelt de sfeer perfect aan en weet precies welke nummers er passen bij jullie en de gasten.

Een allround bruiloft DJ heeft ontzettend veel ervaring met een openingsdans en speelt perfect in op het moment. Daarnaast beschikt de DJ over een enorme voorraad nummers, verzoekjes zijn dus geen probleem. Als jullie dat willen natuurlijk, want niet ieder bruidspaar heeft zin om te luisteren naar de muzikale voorkeuren van oudtante Tineke. Aan de andere kant: na 23.00 uur is de gevreesde Vogeltjesdans opeens een stuk leuker.

Allround bruiloft DJ?

Hoe herken je een goede allround bruiloft DJ?

Zoek op ‘allround bruiloft DJ’ en je krijgt 126.000 resultaten. Tijd om goed onderzoek te doen, dan wordt kiezen een stuk makkelijker.

Zo herken je een goede allround bruiloft DJ:

 • Heeft veel ervaring met bruiloften
 • Weet alles over de openingsdans
 • Is sociaal en vriendelijk
 • Heeft vakkennis en professionele apparatuur
 • Draagt nette kleding
 • Geeft goed advies en service aan het bruidspaar
 • Maakt er een fantastisch feest van

Wil je meer weten over het vinden van de perfecte bruiloft DJ voor jullie trouwfeest? Lees dan ook onze bruiloft DJ tips.

DJ Boeken? Bereken direct de prijs voor jouw feest

Ontvang binnen 10 seconden online de prijs voor het huren van jouw DJ. Je ontvangt gelijk de prijs per mail en Whatsapp of sms. Wel zo makkelijk.

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

Waarom draait een bruiloft DJ allround?

Op jullie bruiloft komen veel verschillende gasten. Kijk alleen al naar de bonte verzameling mensen die jullie familie vormt. Dan heb je nog je vrienden, collega's, misschien de buren en voor je het weet, sta je op de dansvloer met een complete afspiegeling van de Nederlandse bevolking.

Een allround bruiloft DJ maakt het leuk voor al deze mensen en is er op gebrand om jullie goede service te verlenen, ook in de voorbereiding op het feest. Hij draait een combinatie van jullie muziekwensen, nummers die iedereen graag hoort en populaire liedjes: dat zorgt ervoor dat de dansvloer altijd goed gevuld is. De sfeer bouwt jullie bruiloft DJ natuurlijk op een slimme manier op, waardoor de gasten steeds losser, vrolijker en vrijer worden. Een goede DJ heeft veel mensenkennis en ziet precies wat er nodig is om net dat laatste zetje te geven tot een trouwfeest waar nog heel, heel lang over wordt nagepraat.

Omdat een allround bruiloft DJ een enorme verzameling muziek meeneemt, is hij de gasten altijd een stap voor en stuurt hij de sfeer bij voordat mensen ook maar de kans krijgen om in te dutten. Behalve Tineke natuurlijk, die is uitgeput van de Vogeltjesdans en twee glaasjes bessenjenever.

Wat is allround bruiloftmuziek?

Bruiloft DJ muziek genres

Allround bruiloftmuziek zijn bekende nummers uit verschillende muziekstijlen en genres waarop iedereen graag danst en zingt. Als je van deze muziekstijlen een goede mix maakt, heb je gegarandeerd een geweldig trouwfeest.

De genres van allround bruiloftmuziek zijn:

 • Jaren 80
 • Jaren 90
 • Jaren 00
 • Jaren 10
 • Top 40
 • Dance en disco classics
 • Feest

Wil je wat voorbeelden zien, zoek je inspiratie of ben je een bridezilla die geen knopen kan doorhakken, check dan ook even onze uitgebreide bruiloftmuziekpagina. We hebben voor ieder genre een mooie playlist gemaakt.

Allround bruiloft DJ huren

Nu je alles weet over de allround bruiloft DJ is het tijd om er eentje te boeken. De meeste stellen doen dat ongeveer 6 maanden voor de bruiloft. Maar, als je slim bent, boek je nog wat eerder, zeker als je in de zomer trouwt. Zo vergroot je de kans om de topper aller toppers (nee niet Gordon) op je trouwfeest te krijgen.

Er zijn twee manieren om een allround bruiloft DJ te huren. We leggen ze even aan je uit.

Manier 1:
Je googelt avond aan avond, overlegt met je partner, maakt ruzie, huilt om je zin te krijgen, vraagt 30 offertes aan en overweegt bijna om de bruiloft af te blazen vanwege de stress. Uiteindelijk vinden jullie iemand die net niet aan de checklist voldoet en tijdens de bruiloft ergeren jullie je dood aan de veel te dure maniak achter de knoppen.

Manier 2:
Je stopt nu met googelen en vraagt een offerte aan. Dat kan heel simpel via ons offerteformulier of door te bellen met 085 40 19 438. Onze partyplanners nemen al jullie wensen voor het trouwfeest met je door. En precies zoals jullie het willen, doen we het ook. Voor een nette prijs, met een flinke bak service en een hoop zekerheden waardoor je vanaf nu gewoon weer gezellig bent voor je verkering.

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-05-19 11:25:36 Page render time: 0.1888s Total w/ProCache: 0.1892s