Coronavirus update

Jouw bruiloftsfeest door de ogen van onze DJ's

Ga naar offerte
De datum mag je gratis wijzigen i.v.m Corona
Profile image

Jou de mooiste avond van je leven bezorgen: dat is ons doel. En daar doen we alles voor. Ieder feest is voor ons een nieuwe kans om een topprestatie te leveren én te genieten van wat wij het allerliefste doen: mooie herinneringen maken met muziek. Benieuwd hoe wij jouw feest beleven? In onze video geven we je een kijkje in de keuken. Onze top DJ’s delen hun ervaringen met je en als kers op de taart geven ze je de beste tips en tricks in de voorbereiding op jouw feest!

Onze DJ´s aan het woord

Elk feest weer hebben we een kriebel in onze buik. Gezonde spanning die omslaat in puur geluk als het feest losbarst. Een volle dansvloer, lachende gezichten en onbezorgd genieten. Onze DJ’s Johan en Rick vertellen je graag hoe zij het draaien op jouw feest beleven. 

DJ Johan: 'Ik bereid me voor tot in de puntjes'

Ik ben een behoorlijk serieuze DJ en ik vind een vraag niet gauw gek. Ik zorg dat het een geweldige avond wordt, helemaal volgens jouw wensen. Uiteraard zorg ik er ook voor dat de gasten genieten van de muziek. Als dat lukt, ontstaat er een heel mooie wisselwerking.

De voorbereiding? Die verzorg ik tot in de puntjes. Ik heb apparatuur voor een grote ruimte én voor kleinere ruimtes, zodat de muziek altijd lekker klinkt. Op de meeste feestlocaties in Nederland ben ik wel geweest en weet ik precies hoe het werkt, maar als jij het fijn vindt, bel ik altijd nog even. Zodra ik van de partyplanner de wensenlijst doorkrijg ga ik aan de slag. We hebben altijd hetzelfde doel: jou de avond van je leven bezorgen. Dus we overleggen uitgebreid.

Ik maak altijd kennis met jou aan de telefoon. Vooral bruidsparen vinden dat fijn. Dat snap ik heel goed, je kunt je bruiloft tenslotte niet overdoen. Aan de hand van alle wensen peil ik meteen welke nummers bij je passen zodat het een te gekke avond wordt. Ik vind het een eer om zo’n jouw avond muzikaal in te kleuren. Weet je wat ik echt tof vond? Toen ik op een verrassingsbruiloft mocht draaien. Alleen de ambtenaar van de burgerlijke stand, het bruidspaar en ik wisten het. Zelfs de ouders stonden voor een verrassing. Echt een eer om daar onderdeel van te zijn.’

Wanneer iedereen geniet en zelfs je oom, neefje of opa op de dansvloer staat, geniet ik ook. Dan is het een geslaagd feest.

Mijn tip: geef je een bruiloftsfeest? Zorg dan dat de stukjes voor 22.00 uur klaar zijn. Daarna bouw ik de sfeer op met jouw favoriete nummers en gaat de vlam in de pan.

DJ Rick: 'Het komt goed, altijd!'

Ik draai elke week wel op een feest of bruiloft. Daardoor heb ik veel ervaring én een flink repertoire opgebouwd. Toch vergeet ik nooit hoe jij het feest beleeft: voor jou is het nieuw. Ga je trouwen? Dan neem ik wat extra tijd om jullie op je gemak te stellen. Ik weet dat het altijd goed komt, maar voor jullie is het natuurlijk heel spannend. Mijn motto is: geniet van je dag, je beleeft hem maar één keer. De wensenlijst die ik voor ieder feest krijg, is voor mij heel belangrijk. Ik heb hem tijdens het feest ook bij me. Ik hou de planning van de avond erop bij en pas de muziek daarop aan.

Uiteraard zorg ik ervoor dat alles technisch klopt. Ik neem mijn eigen DJ set mee, met een geluidssysteem, lichten en de DJ apparatuur. Vaak bel ik nog even met de locatie zodat ik zeker weet alles perfect aansluit. Bij bruiloften zijn er soms mixen of bijvoorbeeld speciale versies van nummers. Dat vraagt extra voorbereiding, zodat alles op het feest soepel gaat.

Ik vind het een kleine onderbreking in de avond vaak leuk. Op bruiloften doen mensen soms het schoenenspel, waarbij het bruidspaar vragen moet beantwoorden door een schoen op te steken. Ik sta dan echt even achter mijn DJ booth te genieten van de vrolijkheid en gezelligheid die een feest elke keer weer geeft.

Mijn tip: bedenk van te voren goed wat je echt wilt, waar je blij van wordt. Dan zet ik alles op alles om er een tof feest van te maken. Laatst had ik een bruidspaar dat graag een housefeest wilde. Dat vond ik echt geweldig, het dak ging eraf.

Ervaren bruiloft DJ's voor een topfeest

Kijk, ieder feest is voor ons belangrijk. Maar bruidsparen, die vertroetelen we nog nét een beetje meer. De mooiste dag van je leven is vaak óók de spannendste dag van je leven. Onze bruiloft DJ’s hebben jarenlange ervaring en voelen precies aan wat jullie nodig hebben. We vragen heel goed naar jullie wensen, zodat het een feest wordt dat echt bij jullie past. Je trouwt tenslotte maar één keer. Of twee, hooguit drie keer als het tegenzit ;-) 

Op julie feest draait het om de liefde. En als iemand verstand heeft van draaien, dan zijn wij het. 

De perfecte voorbereiding van jouw feest

Wat je ook viert, wij maken jouw feest onvergetelijk. Dat doen we met een fantastische voorbereiding, want dat is wat ons betreft echt het halve werk. Blije gezichten willen we zien. Niet alleen van jou, maar ook van onze DJ’s. Want als zij een leuke avond hebben, gaat het los! Met de volgende stappen bereiden we ons goed voor:

Stap 1: bellen met onze partyplanners

De perfecte voorbereiding van jouw feest, begint met een telefoontje van onze partyplanners. We vinden het leuk om je te leren kennen én we zijn natuurlijk heel benieuwd naar je feest. Uiteraard vragen we uitgebreid naar je muzieksmaak. Daarna zetten we je aan het werk: geef je wensen én favoriete nummers door via onze wensenlijst.

Stap 2: onze DJ's knokken elkaar de tent uit 

Op een lekker feestje willen ze allemaal wel draaien, die DJ’s van ons. Het zijn een stel muziekfanaten en ook nog eens goed met mensen, dus gek op gezelligheid. Als we ze allemaal een beetje tot bedaren hebben gebracht, kiezen we de DJ die het beste bij jouw feest past. We komen uit jullie regio en werken alleen met ervaren DJ's die we selecteren op basis van 1000-en reviews. Je krijgt dus gegarandeerd een top DJ op je feest die voor 100% matcht met jouw wensen.

Stap 3: contact met de feestlocatie 

We kennen (bijna) elke feestlocatie in het land en hebben vaak ook een goed contact, omdat we er al jaren over de vloer komen. Kleine moeite om te bellen en jouw wensen nog een keer door te nemen. Overleggen we ook gelijk even over de techniek.

Stap 4: Jouw DJ neemt contact met je op 

Een week voor het feest heb jij contact met jouw DJ. Jullie spreken alle wensen dan nogmaals door. Gewoon voor de zekerheid, want misschien heb je iets bedacht dat nog niet besproken is, ben je van mening veranderd of wil je nog even horen dat alles echt goedkomt. En het is altijd leuk om alvast kennis te maken met de persoon op jouw feest gaat knallen!  

Mogen we ook jouw feest meebeleven? 

Zo, je weet nu precies hoe onze DJ’s zich voorbereiden op jouw feest en welke gouden tips jouw feest nog toffer maken. Ook nieuwsgierig hoe onze klanten het feest beleven? Lees dan snel onze klantervaringen, we zijn er trots op. Liever meteen boeken? Tof, vraag dan gelijk een offerte aan. 


Blog


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Wimke

Je bruiloft. Maandenlang heb je er naartoe geleefd, tot die ene dag eindelijk aanbrak. Je hebt er (hopelijk!) van genoten, de mooiste dag...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Suzanne

Wel of geen mobiele telefoons op je bruiloft? Voor steeds meer stellen is het een dilemma waar ze mee worstelen. Mensen denken als eerste...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje085 - 80 88 217

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2021-04-22 13:30:39 Page render time: 0.4518s Total w/ProCache: 0.4522s