Vier de zomer met een beachparty!

Profile image

Celebrate summer! 21 juni de start van een hopelijk lange en warme zomer. Dat moet gevierd worden. En hoe kun je nu beter de zomer inluiden dan met een beachparty? Wij zetten alle handige tips voor het organiseren van een beachparty voor je op een rijtje. Voordat je je feest gaat geven, zijn er 4 belangrijke zaken waarover je na moet denken:

  1. Wanneer geef ik mijn feest? Het zou jammer zijn als er al een ander feest of evenement op jouw dag gepland staat.
  2. Waar geef ik mijn feest? Je geeft een beachparty, dus ga op zoek naar een locatie die daarbij past.
  3. Mag ik hier een feest geven? Vindt jouw beachparty daadwerkelijk plaats op een strandje (wel zo leuk!)? Informeer dan van tevoren of je een vergunning hebben om op deze plek een feest te geven.
  4. Wat voor weer wordt het? Zorg voor een mogelijkheid om je feest naar binnen te verplaatsen, mocht op de dag van je feest de regen met bakken uit de hemel komen.

Heb je alle vier punten afgevinkt, dan kun je met het leukste gedeelte beginnen: the party!

Dresscode

Bij een beachparty hoort natuurlijk een passende outfit! Zet daarom een dresscode op de uitnodiging en geef wat tips: slippers, zonnebrillen, bikini’s, surfshorts, zomerse jurken en niet te vergeten Hawaii-slingers. Je bent meteen in zomerse sferen! Wil je je gasten geen dresscode opleggen? Zet dan een grote bak met slippers, zonnebrillen en Hawaii-slingers neer.

Slingers en ballonnen

Ook de aankleding gebeurt natuurlijk in strandsferen. Ga op zoek naar tweedehands surfplanken, zeilen en bodyboards. Leuk om te gebruiken als decoratie of als tafels! Kun je lange bamboestokken vinden? Steek deze in het zand en hang de slingers en lampionnen op tussen de stokken. Instant beachvibes! Is je feest nog op het warmst van de dag? Leg handoeken neer voor de zwemmers en de zonaanbidders. Voor wat extra comfort kun je nog wat loungekussens of strandstoelen neerzetten. Op een erg warme dag is het fijn om ook wat schaduwplekken te hebben. Regel een paar parasols. Bijkomend voordeel: dat geeft meteen nog meer sfeer aan je beachparty. Denk ook aan de sfeerverlichting voor als het donker wordt. Weg met die grote bouwlamp, kom maar door met die kaarsjes in lege blikjes en potjes, lampionnen op ledverlichting en fakkels. Wil je maximale sfeer? Maak een strandvuurtje waar je met je gasten om heen kunt zitten of dansen.

Muziek

Neem een gitaar mee en zorg bij het kampvuur voor een paar gezellige meezingers. Maar doe dit alleen als je echt kun zingen. Je vrienden zullen je dankbaar zijn ;-) Regel een paar boxjes en stel een zomerse lijst met dansmuziek samen op Spotify. Huur een DJ voor je Beachparty. Zo weet je zeker dat je de goed sfeer te pakken hebt en dat er gedanst wordt.

Eten en drinken

Op het strand ga je niet niet klooien met het smeren van toastjes of het scheppen van salades. Maak daarom hapklare hapjes, fruitspiesjes, watermeloenschijven en fruitsmoothies. Deze kun je thuis allemaal goed voorbereiden en in een koelbox meenemen. Easy does it. Serveer cocktails en fruitsmooties in zomerse plastic glazen. Mét een rietje en parapluutje natuurlijk. Wil je het thema helemaal tot in de puntjes uitwerken? Serveer dan de drankjes in kokosnoten met een rietje of hol een ananas uit. Het is even een werkje, maar mooi is het wel! Zet grote tapkannen neer. Vul de kannen met water, fruit, takjes munt en schijfjes citroen en laat iedereen zijn eigen fruitwater tappen. Bekijk hier nog meer leuke tips om je drankjes te serveren.

Opruimen hoort er ook bij

Neem een paar vuilniszakken mee voor als het feest is afgelopen. Je doet jezelf en anderen een groot plezier!


Nog geen categorieën


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Maartje

De barbecue aan, met je blote voeten in het gras en ’s avonds relaxen bij een vuurtje: een tuinfeest is dé manier om de zomer te vieren....

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Wimke

Het is altijd even schrikken. Je bent lekker opgedoft en gaat naar het verjaardagsfeest van je beste vriend(in), je hebt zin om eens lekker...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-10-19 04:07:31 Page render time: 0.3387s Total w/ProCache: 0.3395s