Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Laag budget, toch feesten? Het kan!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Een feest geven hoeft niet altijd duur te zijn. Als alle gasten een steentje bijdragen, kun je met weinig kosten toch een leuke avond beleven. Hoe je dat aanpakt, zo’n budgetfeestje? Wij zetten de belangrijkste tips op een rij.

Ga voor een American party

In de Verenigde Staten is het gebruikelijk dat alle gasten iets te eten of drinken meenemen naar een feest. Dat kan in Nederland natuurlijk ook! Vraag je gasten in de uitnodiging om in plaats van een cadeau, iets te eten of drinken mee te brengen. Dat is ook nog eens leuk, want zo ontdek je ongetwijfeld nieuwe, lekkere hapjes en drankjes!

Bespreek wie wat meeneemt

Je kunt je gasten natuurlijk volledig vrij laten in wat ze meenemen, maar dan loop je kans dat je eindigt met vijftien flessen wijn of tien stokbroden met kruidenboter. Beetje sneu... Wil je dergelijke taferelen voorkomen? Vraag dan je gasten om aan jou door te geven wat ze meenemen. Merk je erg veel dubbelingen op of ontbreekt er juist iets, dan kun je hier op tijd iets aan doen.

Slingers van de een, ballonnen van de ander

Met alleen eten en drinken heb je nog geen feest. Leuke aankleding is net zo belangrijk, maar kan kostbaar zijn als je alles moet kopen. En dat terwijl de meeste mensen allerlei slingers en leuke spullen in huis hebben! Vraag dus die ene vriendin om die gezellige lampjes mee te nemen en een ander om waxinelichtjes. Ken je iemand met een mooie tuin? Misschien wil hij of zij wat bloemen meenemen die je ter decoratie kunt neerzetten. Heb je grotere dingen nodig, zoals een bank of een tafel? Breng dan eens een bezoekje aan de kringloopwinkel.

Thuis of op locatie?

Je kunt je feest natuurlijk thuis vieren, mits je daar de ruimte voor hebt. Maar woon je in een gehorig eenkamerappartement, dan is het wellicht handiger om het feest elders te geven. Vraag eens rond in je vriendenkring: grote kans dat iemand op de proppen komt met een leuke, betaalbare locatie. Een schuur van een boerderij, de bovenverdieping van een café (waar niks mee wordt gedaan) of een mooi park waar feestjes zijn toegestaan. Maakt je feestje net wat specialer!

Het allerbelangrijkste: leuke mensen!

Om een geslaagd feest te geven, hoef je geen vijfsterrenmenu te serveren of alle decoratie perfect op elkaar af te stemmen. Het zijn je gasten die het feest maken! Dus: nodig mensen uit die je graag om je heen hebt, die in zijn voor een feestje én die graag hun steentje willen bijdragen. Dan komt die gezelligheid vanzelf!


Nog geen categorieën


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Maartje

Eindelijk, de examens zitten erop. Ben je dik geslaagd? Of wordt het een gevalletje ‘hakken over de sloot’? Hoe dan ook, het is nu...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Maartje

De barbecue aan, met je blote voeten in het gras en ’s avonds relaxen bij een vuurtje: een tuinfeest is dé manier om de zomer te vieren....

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-03-28 22:09:49 Page render time: 0.3375s Total w/ProCache: 0.3380s