Coronavirus update

6 redenen om een DJ te boeken voor je feest

Ga naar offerte
De datum mag je gratis wijzigen i.v.m Corona
Profile image

Iedereen die wel eens een feestje heeft gegeven, weet het: goede muziek is essentieel. Je kunt natuurlijk gewoon je favoriete Spotify-playlist aanzetten, maar wat is er nu leuker dan een DJ die precies draait wat jij leuk vindt en iedereen aan het dansen krijgt? Wij zetten deze en nog meer voordelen van een DJ voor je op een rijtje.

De muziek die jij leuk vindt

Een DJ zal voorafgaand aan je feest met jou overleggen over je muzieksmaak. Ben je bijvoorbeeld gek op Nederlandstalige muziek, maar is er één specifieke artiest die je absoluut niet leuk vindt? Je DJ houdt er rekening mee, zodat je op jouw feest alleen de muziek hoort die jij leuk vindt.

Muziek die past bij je thema

Organiseer je een themafeest? Dan moet de muziek natuurlijk ook in stijl zijn! Geef je van tevoren door welk thema je feest heeft, dan zal de DJ zorgen voor bijpassende muziek. Of je nu een seventies-feest, een fout feest of een Disney-feest organiseert.

Ruimte voor verzoeknummers

Je kent het wel: je bent op je feest gezellig aan het bijkletsen met vrienden en herinneren je ineens dat ene nummer waarop jullie ‘vroeger’ helemaal los gingen. Waar wacht je nog op?! Vraag ‘m aan bij de DJ en herleef die oude tijden!

Rustig beginnen, knallend eindigen

Als je gasten net arriveren, zullen we niet meteen de dansvloer op rennen. Een DJ draait daarom aan het begin van de avond vaak wat rustigere muziek, zodat iedereen in de stemming kan komen. Later voert hij het tempo en is het tijd om te dansen!

Spetterende lichtshow

De DJ zorgt niet alleen voor lekkere muziek, maar ook voor een bijpassende lichtshow. Da’s toch even andere koffie dan een feestje onder tl-buizen. ;-)

De DJ blijft op de achtergrond

De DJ zorgt weliswaar voor de muzikale omlijsting van je feest, maar het draait op de dag of avond nog altijd om jóu! Daarom zorgt de DJ altijd dat hij niet in het middelpunt van de belangstelling staat. Benieuwd of een DJ op je feest iets voor jou is? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Nog geen categorieën


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Maartje

5 handige tips voor een swingend bedrijfsfeest Heeft je bedrijf iets te vieren? Een mooi resultaat, een gave nieuwe klant of een jubileum?...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Maartje

Je geeft een feest, en je gasten brengen - heel attent - een cadeau mee. Vol verwachting scheur je het pakpapier eraf en... help! Dit is...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje085 - 80 88 217

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2021-04-22 13:21:31 Page render time: 0.2306s Total w/ProCache: 0.2311s