Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

DJ vacature: DJ's gezocht voor vele optredens

  • Veel optredens in eigen regio
  • Wij betalen jou altijd
  • Zelfstandigheid: je blijft eigen baas

Meld je aan als DJ bij The DJ Company

Laten we kennismaken met elkaar!

 Zoek je een DJ voor jouw feest? Huur hier direct jouw DJ.

Veel en uitdagende optredens bij jou in de buurt

Wij hebben voor jou de leukste optredens. Wij doen prachtige bruiloften, swingende verjaardagsfeesten, casual bedrijfsfeestjes en nog veel meer. Uiteraard zijn de feesten bij jou in de buurt, want het draaien op een feest is al vermoeiend genoeg. Je hoeft dus niet het hele land door te rijden. Je bepaalt zelf welke optredens jij in jouw regio wilt doen. Zo simpel is het.

Wij betalen jou altijd

Wij betalen je altijd en garanderen jouw betaling. Wij vinden het belangrijk dat onze DJ's altijd op tijd betaald worden en geen zorgen hebben. Soms betalen klanten niet of te laat, maar als DJ mag je daar nooit last van hebben. Je hoeft je dus niet druk te maken over de financiën, facturen, incasso's, etc. Wij regelen dit voor je.

Zelfstandigheid: je blijft eigen baas

Onze DJ's gaan op pad met eigen apparatuur en bepalen zelf wat ze meenemen. Zolang de klant maar tevreden is. We vertrouwen op jou, als professionele DJ. Verder mag je zelf bepalen hoeveel optredens je gaat doen. Wil je 60 optredens per jaar doen? Prima. Alleen je laagseizoen opvullen? Geen probleem. Je plant zelf je optredens in en bepaalt zelf hoe vaak je voor ons op pad gaat.

Over The DJ Company

Al sinds wij ons kunnen herinneren, is het verzamelen en mixen van allerlei soorten muziek onze grote hobby. Van tijdloze classics tot de hits van vandaag. Maar op onze feesten staat de klant op nummer 1. We luisteren goed naar onze gasten, stemmen de avond perfect af op hun wensen en regelen alle communicatie daaromheen. Vooral dat laatste vinden we enorm belangrijk, want zo ben jij als DJ in staat om het perfecte feest te creëren voor onze klant. We stemmen elk feest af met de locatie en onderhouden goed contact met onze klant in de aanloop naar het feest.

Herken jij je in onze vacature en lijkt het je leuk om voor The DJ Company te werken? Laten we dan kennismaken. Dankzij vele succesvolle optredens en mond-tot-mond reclame zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe allround DJ.

Zoek je een DJ? Kies dan jouw feest:

De leukste feesten en klanten

Alles van de gezelligste bruiloftsfeesten tot de vetste bedrijfsborrels.

Leuke voordelen
zoals korting op apparatuur

Omdat hoe beter de apparatuur, hoe beter de show.

Wij regelen alles voor je

Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen voor een swingend feest

Lees wat DJ's zeggen
over de samenwerking met ons

placeholder image

"De leukste feesten en klanten"

Draait sinds 2011 Apeldoorn


DJ Johannes

Ik hoef me gelukkig niet zorgen te maken over het geld. The DJ Company betaalt mij altijd en dat is gewoon een fijne gedachte. Je kunt op ze rekenen en dat is in deze tijd belangrijk. Afspraak is afspraak bij The DJ Company.

placeholder image

"The DJ Company neemt veel werk uit handen"

Draait sinds 2013 Groningen


DJ Martijn

Ik wil me richten op muziek en het feest. Alles daarbuiten regelen ze voor me. Zij doen het rotwerk en ik houd tijd over voor de leuke dingen :)

placeholder image

"Ik kan gewoon veel feesten draaien"

Draait sinds 2011 Utrecht


DJ Rik

Ik ben verslaafd aan muziek en het contact met het publiek. Door The DJ Company ben ik elk weekend op pad. Ik kom op de gaafste locaties en de mooie feesten. Ik geniet er gewoon van.


Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-25 03:50:26 Page render time: 0.1851s Total w/ProCache: 0.1856s