Coronavirus update

Coronavirus en feesten: alle maatregelen helder

  •  Blijf up-to-date van de laatste maatregelen
  •  Lees alle info over Corona en feesten
  •  Van privé-feesten tot bedrijfsfeesten
  •  Handige links met achtergrondinformatie

Update: 7 september 2020

Maatregelen voor feesten en feestlocaties

Op 18 augustus jl. was er weer een persconferentie over het Coronavirus en de maatregelen. Voor feesten op feestlocaties bleven de maatregelen gelijk: we mogen gelukkig blijven draaien op feestlocaties! Daar zijn we ontzettend blij om, en we maken er samen met jullie heel graag een supergezellig feest van.

Je kunt hierbij denken aan een borrel met achtergrondmuziek, een relaxte lounge-sfeer of gezellige kroegmuziek.

Er zijn veel manieren om jouw feest muzikaal in te vullen, we denken graag met je mee!

Corona en privé-feesten: max. 6 gasten

De nieuwe maatregelen hebben wel invloed op feesten die thuis of in de tuin plaatsvinden. Je mag namelijk in je huis en tuin nog maar 6 gasten ontvangen (Lees hier een overzicht van de corona-maatregelen van de overheid). Uiteraard komen we graag voor jouw huishouden + 5 gasten draaien (wij zijn dan de 6e gast), maar we begrijpen natuurlijk ook heel goed dat het dan niet precies het feest zal worden dat je voor ogen had. Gelukkig is er nog veel wel mogelijk en doen wij ons best om jouw feest onvergetelijk te maken. 

Wellicht is het een optie om je feest te verplaatsen naar een feestlocatie. Daar mogen meer gasten samenkomen, we verhuizen natuurlijk graag met jullie mee naar een andere locatie. Nog op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw feest? Bekijk hier een overzicht van alle prachtige feestlocaties.

Mocht dit geen optie zijn, dan kun je bij ons altijd de DJ omboeken naar een andere datum. Ook in dat geval denken we graag met je mee. En als je de waarborgsom al betaald hebt, dan verhuist deze natuurlijk ook gewoon mee naar de nieuwe datum! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden. 

 

Update: 5 augustus 2020

Wat zijn we ontzettend blij dat we in de laatste weken weer mochten doen wat we het allerliefste doen: we hebben sinds 1 juni 2020 al op 61 feesten mogen draaien! Bij het ene feest ging het om lekkere loungemuziek op de achtergrond, bij het andere om een spetterend dansfeest in de buitenlucht, uiteraard met 1,5 meter onderlinge afstand. En wat hebben we van al die prachtige feesten genoten!
Van meerdere klanten hebben we een evaluatie mogen ontvangen. Die en alle andere evaluaties vind je hier: https://thedjcompany.nl/klantervaringen/

 

Update: 1 juli 2020

Dankzij de versoepeling van de richtlijnen hebben we in de afgelopen 2 weken alweer op een aantal feesten mogen draaien, en wat hebben we daar enorm van genoten! In deze evaluatie laat bruid Bianca weten dat ze een topavond heeft gehad op hun grote dag op 19 juni jl. 

Het is dus zeker mogelijk om, ook in deze tijd van Coronamaatregelen, te genieten van een geweldig feest. En gelukkig zijn de regels voor het aantal gasten op een feest vanaf vandaag flink versoepeld! Per 1-7-2020 geldt er geen maximum aantal meer voor het aantal personen dat binnen of buiten bij elkaar mag zijn, uiteraard zijn hier nog wel regels aan verbonden:

 • Iedereen moet nog steeds minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar (tenzij je tot 1 huishouden behoort)
 • Er moet van tevoren gereserveerd zijn
 • Er moet een gezondheidscheck plaatsvinden

Als aan (1 van) deze voorwaarden niet voldaan kan worden zijn de regels omtrent het aantal gasten iets anders:

 • Binnen: Max. 100 personen per ruimte met vaste zitplaatsen
 • Buiten: Max. 250 personen buiten

Deze aantallen zijn exclusief het aanwezige personeel, het gaat dus echt alleen om het aantal aanwezige gasten.

Er is dus zeker heel veel mogelijk! Ben jij er ook zo aan toe om heerlijk te feesten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een DJ die ook van jouw feest een groot succes maakt!

 

Update: 17 juni 2020

Op zaterdagavond 14 maart draaiden we op 7 feesten tegelijk. We wisten toen nog niet dat dat voorlopig onze laatste feesten waren en we ruim 3 maanden niet meer zouden mogen draaien! En wat is er veel gebeurd in deze 3 maanden…

Gelukkig is het veel van onze klanten gelukt om een nieuwe datum te vinden voor hun feest en hebben we inmiddels al ruim 500 feesten kunnen omboeken naar een nieuwe datum. We zagen feesten die verplaatst werden naar deze zomer of herfst, we zagen zomerbruiloften die winterbruiloften werden en ook zagen we veel bruidsparen hun feest een jaar verplaatsen. Uiteraard verhuisden wij graag met iedereen mee naar de nieuwe datum!

In dit blog van ThePerfectWedding staan alle geldende maatregelen en veel tips&tricks voor als je dit jaar nog een feest wilt geven, maar ook voor als je toch overweegt je feest te verplaatsen naar een later moment:

Gelukkig zijn er inmiddels ook weer mensen die het aandurven om deze maand al een feest te geven. We hebben afgelopen dagen zelfs nieuwe aanvragen gehad voor komend weekend! We zullen aanstaand weekend voor het eerst in 3 maanden weer optreden, we hebben maar liefst 5 feesten op de planning staan. Daar hebben we nu al enorm veel zin in, we staan te popelen!

Uiteraard houden wij ons bij de boekingen die wel doorgaan aan alle richtlijnen van het RIVM.

Update: 22 april 2020

Op 21 april meldde de overheid dat alle vergunnings- en meldplichtige evenementen tot 1 september worden afgelast. Dit geldt dus niet voor privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagsfeesten. Deze feesten mogen gewoon plaatsvinden.

De horeca zal, voor zover nu bekend, gesloten blijven t/m 19 mei. We gaan er op dit moment vanuit dat de horeca na die datum weer open gaat. 
Alle samenkomsten waren al 1 juni verboden, alle feesten tot 1 juni zijn verplaatst of afgelast.
Er zijn op dit moment geen maatregelen van kracht voor privéfeesten/-samenkomsten die na 1 juni plaatsvinden.

Dat houdt in theorie in dat feesten in feest- en horecagelegenheden na 1 juni weer plaats kunnen vinden. Er zijn op dit moment voor die boekingen dus geen maatregelen van kracht. 
Of dit zo blijft, zullen we pas weten na de persconferentie die medio mei plaats zal vinden. Uiteraard volgt dan ook een nieuwe update vanuit ons.

Update: 23 maart 2020

Op 23 maart kondigde de Rijksoverheid aanvullende maatregelen aan om het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit een enorme impact heeft, ook op onze klanten die een DJ hebben geboekt voor een feest in de periode tot 1 juni.

Deze boekingen zullen tot onze grote spijt afgeblazen moeten worden, daarom hebben we zojuist alle geplande boekingen tot 1 juni 2020 geannuleerd.

Wij bieden alle getroffen klanten de mogelijkheid om de boeking om te boeken naar een andere datum. Zij hebben inmiddels een aanvullende e-mail ontvangen met een toelichting op hoe het omboeken in zijn werk gaat.

Update: 16 maart 2020

We volgen de maatregelen opgelegd door de Rijksoverheid aangaande het Coronavirus. Boekingen die vallen onder deze maatregelen boeken wij om naar een andere datum of een nog nader te bepalen datum, behoudens beschikbaarheid.

Voor boekingen na 6 april a.s. verandert er vooralsnog niets. Deze boekingen vallen niet onder de maatregelen van de Rijksoverheid. Als door ontwikkelingen deze data wel onder de maatregelen komen te vallen, dan mogen ook deze boekingen worden omgeboekt. Wellicht is het, op basis van de dan geldende omstandigheden, wel nodig om een nieuwe offerte op te stellen. Dit doen we uiteraard in alle redelijkheid.

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-09-27 22:07:00 Page render time: 0.2685s Total w/ProCache: 0.2689s