Check de prijzen voor jouw datum

Bekijk beschikbaarheid Sla over

Coronavirus update

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Verzekeringen

Verzekeringen

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Coronavirus en feesten: alle maatregelen helder

  •  Blijf up-to-date van de laatste maatregelen
  •  Lees alle info over Corona en feesten
  •  Van privé-feesten tot bedrijfsfeesten
  •  Handige links met achtergrondinformatie
DJ's toegestaan
Gratis omboeken
Wij denken met je mee
Veilig feesten

Update: 2 juni 2021


 

We staan al in de startblokken!


Afgelopen vrijdag liet Mark Rutte weten dat de maatregelen rondom de horeca gelukkig weer wat versoepeld worden per 5 juni, en dat is supergoed nieuws! Helaas mag er in de maand juni nog geen (live) entertainment aanwezig zijn, maar we hebben goede hoop dat dat in juli weleens helemaal kan veranderen! We kunnen niet wachten en staan in de startblokken klaar om met jullie de dikste, vetste en tofste feesten te regelen als het straks allemaal weer mag. Wil jij ook een DJ bij ons boeken voor jouw dikke, vette, toffe feest? Je vraagt hier gemakkelijk een offerte aan!

 

Update: 22 april 2021


 

De eerste versoepelingen van de horeca


Afgelopen dinsdag was er weer een persconferentie van Rutte en De Jonge. Zij kondigden enkele kleine versoepelingen aan, waaronder de opening van terrassen. Dit is een mooi lichtje aan het eind van de tunnel! We hopen dat verdere versoepelingen spoedig mogen volgen en we gauw weer op toffe feesten mogen draaien! 

Hierbij een schematische weergave van het openingsplan zoals opgesteld door de overheid:

screen_shot_2021-04-22_at_11_38_19.png

Alle informatie over wat wel en niet mag op bruiloften (en andere feesten) vind je op deze pagina van de overheid: 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/bijzondere-gelegenheden/bruiloften

 

Update: 24 maart 2021

 

Licht aan het eind van de tunnel?

 

Tijdens de persconferentie gisteravond gaf Hugo de Jonge aan dat iedereen die dat wil in juni voor de 1e keer gevaccineerd zou kunnen zijn. Dat zou in principe in kunnen houden dat in juli iedereen die dat wil volledig gevaccineerd zou kunnen zijn en de maatregelen wellicht flink versoepeld kunnen worden! Dat geeft ons ontzettend veel hoop voor de 2e helft van dit jaar, want we staan te popelen om samen met jullie weer de dikste feesten te bouwen! Wil je verzekerd zijn van een DJ voor jouw feest? Vraag hier dan razendsnel een (vrijblijvende) offerte aan, want onze agenda loopt in enorm rap tempo vol!

Volgende persconferentie: dinsdag 13-4-2021

 

Update: 28 januari 2021

 

Over een paar maanden weer feesten!

 

De eerste vaccinaties tegen Covid-19 zijn gezet. Dat geeft de burger moed, want het ziet er naar uit dat er daardoor flink gefeest kan gaan worden over een paar maanden. We kijken daar halsreikend naar uit!

En jullie ook, zo te merken. Onze agenda voor de tweede helft van dit jaar en voor 2022 stroomt al flink vol! Wil jij verzekerd zijn van de beste muziek op jouw feest? Boek dan snel een DJ bij ons, dan maken we er samen gegarandeerd een grandioos feest van waar nog lang over nagepraat zal worden! Een offerte kun je snel en gemakkelijk hier aanvragen.

Wil je thuis tijdens de lock-down alvast in de feeststemming komen? Bekijk dan hier onze 'Vrolijke muziek voor thuis'-lijst op Spotify.

 

Update: 11 december 2020


 

Alternatieve Kerstfeesten en -borrels

 

Wij kijken graag naar wat er allemaal wél kan. Een Kerstfeest op een basisschool, muzikale omlijsting tijdens een kerstpakketten drive-through en muziek streamen tijdens digitale Kerstborrels… Het staat allemaal op de planning in de komende paar weken. En wat hebben we er een zin in!

Wil jij ook nog een DJ regelen voor jouw Kerstfeest of -borrel? Vraag hier gerust een vrijblijvende offerte aan, want juist in lastige tijden is het extra fijn en belangrijk om het samen gezellig te hebben!Update: 25 november 2020

 

Vaccin komt steeds dichterbij

 

De wetenschap ontwikkelt zich razendsnel. Er zijn inmiddels meerdere vaccins in de maak tegen COVID-19 (lees hier verder over de vaccins).  Met die ontwikkelingen komt het afschalen van de maatregelen een stuk dichterbij. En dat zien we graag, want zo komt er ook weer uitzicht op het vieren van feesten!

We staan te popelen om weer heerlijk te komen draaien op de tofste en gezellige feesten, wat hebben we dat gemist. Kun jij ook niet wachten? Begin vast met de voorpret en vraag alvast een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina.

 

Update: 5 november 2020


Feestvoorpret?


Op 3 november werden er extra maatregelen afgekondigd. De regels van 14 oktober blijven gelden en er zijn nog enkele regels bij gekomen.
We zitten voorlopig dus nog in een onrustige, onzekere periode en mogen nu even niet feesten. 

Maar plannen maken mag natuurlijk wel! Wij dagdromen elke dag over alle feesten die gevierd zullen worden als het allemaal weer kan en mag. Fantaseer jij ook al over een grandioos feest en wil jij daar alvast een DJ voor inhuren? Dat kan natuurlijk! Een mooier vooruitzicht kun je niet hebben. En wij helpen je natuurlijk heel graag met alle voorpret!

Ook als je vragen hebt over jouw bestaande boeking staan we voor je klaar.

Wil je weten hoe fantastisch de feesten zijn waar wij draaien? Kijk bijvoorbeeld eens naar deze evaluatie. Zo krijg je toch spontaan zin in een knalfeest?!

 

Update: 19 oktober 2020

We mogen even niet feesten...

We mogen nu even niet, maar gelukkig kun je al wel vooruit boeken. 2021 belooft namelijk een druk jaar te worden. Zo kun je je extra lang verheugen op je feest! :-)
Dus wil je vast een DJ reserveren voor als we straks weer onbezorgd en onbeperkt mogen feesten, of heb je vragen over een al bestaande boeking? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee! 

Maar voor nu moeten we ons allemaal houden aan de aangescherpte maatregelen. Op 13 oktober jl. kondigde premier Rutte een gedeeltelijke lockdown aan. Deze is ingegaan op woensdagavond 14 oktober om 22:00 uur. Hierbij de regels die invloed hebben op onze klanten en hun feesten:

- alle café's en restaurants zijn gesloten
- thuis mag je per dag maximaal 3 gasten ontvangen (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee)
- je mag buitenshuis met een groep van maximaal 4 mensen samen afspreken (kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee)
- in een ruimte mogen maximaal 30 mensen samen zijn (kinderen tellen mee)
- daarbij mag een groep uit maximaal 4 personen van verschillende huishoudens bestaan
- buiten mogen maximaal 4 personen samen zijn
- iedereen vanaf 13 jaar wordt dringend geadviseerd een mondkapje te dragen

Een overzicht van alle maatregelen kun je vinden op de site van de Rijksoverheid.

Veel van onze klanten kunnen hun feest niet vieren zoals ze dat graag hadden gewild. Gelukkig konden veel feesten omgeboekt worden naar een nieuwe datum, en wij verhuisden natuurlijk heel graag met hen mee!

 

Update: 7 oktober 2020

Feesten en bijeenkomsten thuis en in horecagelegenheden

Op 28 september jl. zijn er nieuwe, verscherpte maatregelen aangekondigd.

Voor feesten en bijeenkomsten thuis betekent dit:

 • Je mag thuis maximaal 3 gasten ontvangen.
 • Dit geldt binnenshuis, tuin en balkon.
 • Kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee.


Voor feesten en bijeenkomsten in horecagelegeneden betekent dit:

 • Er mogen maximaal 30 mensen samen zijn in 1 ruimte.
 • Kinderen tellen hierbij wel mee.
 • Na 21:00 uur mogen er geen nieuwe bezoekers binnenkomen.
 • Horeca moet om 22:00 uur sluiten. 

Je kunt alle informatie vinden op de website van de Rijksoverheid
 

Inkorten van gastenlijst: handige tips

Eén van de nieuwe maatregelen in deze regio's is dat er op een feest in een horecagelegenheid maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn. Wellicht moet je daarom de gastenlijst wat inkorten. 'Girls of Honour' heeft hier een mooi en vooral handig artikel over geschreven. 

 

Update: 7 september 2020

Maatregelen voor feestlocaties: feesten blijven mogelijk

Op 18 augustus jl. was er weer een persconferentie over het Coronavirus en de maatregelen. Voor feesten op feestlocaties bleven de maatregelen gelijk: we mogen gelukkig blijven draaien op feestlocaties! Daar zijn we ontzettend blij om, en we maken er samen met jullie heel graag een supergezellig feest van.

Je kunt hierbij denken aan een borrel met achtergrondmuziek, een relaxte lounge-sfeer of gezellige kroegmuziek.

Er zijn veel manieren om jouw feest muzikaal in te vullen, we denken graag met je mee!

Corona en privé-feesten: kleine feesten toegestaan

De nieuwe maatregelen hebben wel invloed op feesten die thuis of in de tuin plaatsvinden. Je mag namelijk in je huis en tuin nog maar 6 gasten ontvangen (Lees hier een overzicht van de corona-maatregelen van de overheid). Uiteraard komen we graag voor jouw huishouden + 5 gasten draaien (wij zijn dan de 6e gast), maar we begrijpen natuurlijk ook heel goed dat het dan niet precies het feest zal worden dat je voor ogen had. Gelukkig is er nog veel wel mogelijk en doen wij ons best om jouw feest onvergetelijk te maken. 

Wellicht is het een optie om je feest te verplaatsen naar een feestlocatie. Daar mogen meer gasten samenkomen, we verhuizen natuurlijk graag met jullie mee naar een andere locatie. Nog op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw feest? Bekijk hier een overzicht van alle prachtige feestlocaties.

Mocht dit geen optie zijn, dan kun je bij ons altijd de DJ omboeken naar een andere datum. Ook in dat geval denken we graag met je mee. En als je de waarborgsom al betaald hebt, dan verhuist deze natuurlijk ook gewoon mee naar de nieuwe datum! Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden. 

 

Update: 5 augustus 2020

Wat zijn we ontzettend blij dat we in de laatste weken weer mochten doen wat we het allerliefste doen: we hebben sinds 1 juni 2020 al op 61 feesten mogen draaien! Bij het ene feest ging het om lekkere loungemuziek op de achtergrond, bij het andere om een spetterend dansfeest in de buitenlucht, uiteraard met 1,5 meter onderlinge afstand. En wat hebben we van al die prachtige feesten genoten!
Van meerdere klanten hebben we een evaluatie mogen ontvangen. Die en alle andere evaluaties vind je hier: https://thedjcompany.nl/klantervaringen/

 

Update: 1 juli 2020

Dankzij de versoepeling van de richtlijnen hebben we in de afgelopen 2 weken alweer op een aantal feesten mogen draaien, en wat hebben we daar enorm van genoten! In deze evaluatie laat bruid Bianca weten dat ze een topavond heeft gehad op hun grote dag op 19 juni jl. 

Het is dus zeker mogelijk om, ook in deze tijd van Coronamaatregelen, te genieten van een geweldig feest. En gelukkig zijn de regels voor het aantal gasten op een feest vanaf vandaag flink versoepeld! Per 1-7-2020 geldt er geen maximum aantal meer voor het aantal personen dat binnen of buiten bij elkaar mag zijn, uiteraard zijn hier nog wel regels aan verbonden:

 • Iedereen moet nog steeds minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar (tenzij je tot 1 huishouden behoort)
 • Er moet van tevoren gereserveerd zijn
 • Er moet een gezondheidscheck plaatsvinden

Als aan (1 van) deze voorwaarden niet voldaan kan worden zijn de regels omtrent het aantal gasten iets anders:

 • Binnen: Max. 100 personen per ruimte met vaste zitplaatsen
 • Buiten: Max. 250 personen buiten

Deze aantallen zijn exclusief het aanwezige personeel, het gaat dus echt alleen om het aantal aanwezige gasten.

Er is dus zeker heel veel mogelijk! Ben jij er ook zo aan toe om heerlijk te feesten? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een DJ die ook van jouw feest een groot succes maakt!

 

Update: 17 juni 2020

Op zaterdagavond 14 maart draaiden we op 7 feesten tegelijk. We wisten toen nog niet dat dat voorlopig onze laatste feesten waren en we ruim 3 maanden niet meer zouden mogen draaien! En wat is er veel gebeurd in deze 3 maanden…

Gelukkig is het veel van onze klanten gelukt om een nieuwe datum te vinden voor hun feest en hebben we inmiddels al ruim 500 feesten kunnen omboeken naar een nieuwe datum. We zagen feesten die verplaatst werden naar deze zomer of herfst, we zagen zomerbruiloften die winterbruiloften werden en ook zagen we veel bruidsparen hun feest een jaar verplaatsen. Uiteraard verhuisden wij graag met iedereen mee naar de nieuwe datum!

In dit blog van ThePerfectWedding staan alle geldende maatregelen en veel tips&tricks voor als je dit jaar nog een feest wilt geven, maar ook voor als je toch overweegt je feest te verplaatsen naar een later moment:

Gelukkig zijn er inmiddels ook weer mensen die het aandurven om deze maand al een feest te geven. We hebben afgelopen dagen zelfs nieuwe aanvragen gehad voor komend weekend! We zullen aanstaand weekend voor het eerst in 3 maanden weer optreden, we hebben maar liefst 5 feesten op de planning staan. Daar hebben we nu al enorm veel zin in, we staan te popelen!

Uiteraard houden wij ons bij de boekingen die wel doorgaan aan alle richtlijnen van het RIVM.

Update: 22 april 2020

Op 21 april meldde de overheid dat alle vergunnings- en meldplichtige evenementen tot 1 september worden afgelast. Dit geldt dus niet voor privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagsfeesten. Deze feesten mogen gewoon plaatsvinden.

De horeca zal, voor zover nu bekend, gesloten blijven t/m 19 mei. We gaan er op dit moment vanuit dat de horeca na die datum weer open gaat. 
Alle samenkomsten waren al 1 juni verboden, alle feesten tot 1 juni zijn verplaatst of afgelast.
Er zijn op dit moment geen maatregelen van kracht voor privéfeesten/-samenkomsten die na 1 juni plaatsvinden.

Dat houdt in theorie in dat feesten in feest- en horecagelegenheden na 1 juni weer plaats kunnen vinden. Er zijn op dit moment voor die boekingen dus geen maatregelen van kracht. 
Of dit zo blijft, zullen we pas weten na de persconferentie die medio mei plaats zal vinden. Uiteraard volgt dan ook een nieuwe update vanuit ons.

Update: 23 maart 2020

Op 23 maart kondigde de Rijksoverheid aanvullende maatregelen aan om het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit een enorme impact heeft, ook op onze klanten die een DJ hebben geboekt voor een feest in de periode tot 1 juni.

Deze boekingen zullen tot onze grote spijt afgeblazen moeten worden, daarom hebben we zojuist alle geplande boekingen tot 1 juni 2020 geannuleerd.

Wij bieden alle getroffen klanten de mogelijkheid om de boeking om te boeken naar een andere datum. Zij hebben inmiddels een aanvullende e-mail ontvangen met een toelichting op hoe het omboeken in zijn werk gaat.

Update: 16 maart 2020

We volgen de maatregelen opgelegd door de Rijksoverheid aangaande het Coronavirus. Boekingen die vallen onder deze maatregelen boeken wij om naar een andere datum of een nog nader te bepalen datum, behoudens beschikbaarheid.

Voor boekingen na 6 april a.s. verandert er vooralsnog niets. Deze boekingen vallen niet onder de maatregelen van de Rijksoverheid. Als door ontwikkelingen deze data wel onder de maatregelen komen te vallen, dan mogen ook deze boekingen worden omgeboekt. Wellicht is het, op basis van de dan geldende omstandigheden, wel nodig om een nieuwe offerte op te stellen. Dit doen we uiteraard in alle redelijkheid.

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje085 - 80 88 217

Bekijk prijzenen boek direct

ProCache: v316 Render date: 2021-07-26 22:10:36 Page render time: 0.4029s Total w/ProCache: 0.4033s