Coronavirus update

Maatregelen omtrent het Coronavirus

***UDPATE 22 APRIL 2020***

Op 21 april meldde de overheid dat alle vergunnings- en meldplichtige evenementen tot 1 september worden afgelast. Dit geldt dus niet voor privéfeesten zoals bruiloften en verjaardagsfeesten. Deze feesten mogen gewoon plaatsvinden.

De horeca zal, voor zover nu bekend, gesloten blijven t/m 19 mei. We gaan er op dit moment vanuit dat de horeca na die datum weer open gaat. 
Alle samenkomsten waren al 1 juni verboden, alle feesten tot 1 juni zijn verplaatst of afgelast.
Er zijn op dit moment geen maatregelen van kracht voor privéfeesten/-samenkomsten die na 1 juni plaatsvinden.

Dat houdt in theorie in dat feesten in feest- en horecagelegenheden na 1 juni weer plaats kunnen vinden. Er zijn op dit moment voor die boekingen dus geen maatregelen van kracht. 
Of dit zo blijft, zullen we pas weten na de persconferentie die medio mei plaats zal vinden. Uiteraard volgt dan ook een nieuwe update vanuit ons.

 

***UPDATE 23 MAART 2020***

Op 23 maart kondigde de Rijksoverheid aanvullende maatregelen aan om het Coronavirus zoveel mogelijk in te perken. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit een enorme impact heeft, ook op onze klanten die een DJ hebben geboekt voor een feest in de periode tot 1 juni.

Deze boekingen zullen tot onze grote spijt afgeblazen moeten worden, daarom hebben we zojuist alle geplande boekingen tot 1 juni 2020 geannuleerd.

Wij bieden alle getroffen klanten de mogelijkheid om de boeking om te boeken naar een andere datum. Zij hebben inmiddels een aanvullende e-mail ontvangen met een toelichting op hoe het omboeken in zijn werk gaat.

 

***UPDATE 16 MAART 2020***

We volgen de maatregelen opgelegd door de Rijksoverheid aangaande het Coronavirus. Boekingen die vallen onder deze maatregelen boeken wij om naar een andere datum of een nog nader te bepalen datum, behoudens beschikbaarheid.

Voor boekingen na 6 april a.s. verandert er vooralsnog niets. Deze boekingen vallen niet onder de maatregelen van de Rijksoverheid. Als door ontwikkelingen deze data wel onder de maatregelen komen te vallen, dan mogen ook deze boekingen worden omgeboekt. Wellicht is het, op basis van de dan geldende omstandigheden, wel nodig om een nieuwe offerte op te stellen. Dit doen we uiteraard in alle redelijkheid.

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-05-30 20:34:11 Page render time: 0.1328s Total w/ProCache: 0.1332s