Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Bruiloft DJ op je trouwfeest? Alles wat je écht moet weten

  •  10 exclusieve gouden tips van onze bruiloftexperts
  •  Slimme tijdlijn voor je bruiloftplanning
  •  Handige keuzehulp voor bruiloft DJ of band
  •  Alle prijzen voor het huren van een bruiloft DJ
Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Yme - The DJ Company

Jullie bruiloft moet een knalfeest worden. Sfeer, muziek, veel dansen en lachen. Je ziet het al helemaal voor je. Maar je hebt nog één vraag: hoe dan? Hoe maak je er de avond van je leven van? Een DJ op je trouwfeest of een band met zangeres? Of misschien toch een muzikant? Wat kost het en wanneer regel je dat? Geen stress, wij helpen je op weg. Want wat je ook kiest, een droomfeest gunnen we iedereen.

Yme - The DJ Company

Bruiloft DJ tips

Wij hebben, als bruiloft DJ's, allemaal veel ervaring met het draaien op bruiloften. We maken de mooiste, leukste en gekste dingen mee en weten zo precies hoe je van een trouwfeest een succes maakt. Die kennis houden we niet voor onszelf, maar delen we met jou. Dit zijn de beste bruiloft DJ tips op een rijtje.

 1. Check recensies en klantervaringen
 2. Boek een DJ uit de buurt
 3. Huur een DJ die de locatie goed kent
 4. Zoek een bruiloft DJ met ervaring
 5. Vraag om een back-up plan voor ziekte DJ
 6. Stel de bruiloft DJ de juiste vragen
 7. Neem een allround bruiloft DJ
 8. Let op het tarief van jouw bruiloft DJ
 9. Maak duidelijke afspraken
 10. Gebruik een wensenformulier

Wil je je verder verdiepen in het huren van een bruiloft DJ? Hier lees je alles, met uitgebreide toelichting, over de bruiloft DJ tips.

19428-prij (title & body)

Wat kost een bruiloft DJ?

 • 200 euro per uur is de gemiddelde prijs
 • de meeste bruiloftsfeesten duren 4 uur
 • de gemiddelde prijs voor een bruiloft met bruiloft DJ is dus 800 euro 
 • deze prijs is inclusief licht en geluid

Vraag altijd goed na wat er bij de prijs in zit, want pas dan heb je een goed beeld van de echte kosten. Dat maakt het vergelijken van prijzen wel zo makkelijk én eerlijk, want een supergoedkope bruiloft DJ kan alsnog heel duur worden als je voor alle belangrijke zaken apart moet betalen.

Waar kun je op letten bij het vergelijken van prijzen voor een bruiloft DJ?

 • zit licht en geluid er bij in?
 • betaal ik nog voor de opbouw en afbouw?
 • betaal ik voor de reiskosten? 
 • krijg ik een reserve DJ bij ziekte? 
 • moet ik zelf alles met de locatie regelen of wordt dit gedaan? 

Wil je meer weten over de kosten voor een bruiloft DJ? We hebben alle bruiloft DJ prijzen voor je op een rijtje gezet. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan op je grote dag. 

DJ Boeken? Bereken direct de prijs voor jouw feest

Ontvang binnen 10 seconden online de prijs voor het huren van jouw DJ. Je ontvangt gelijk de prijs per mail en Whatsapp of sms. Wel zo makkelijk.

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

De planning van je trouwfeest

Het belangrijkste op je trouwfeest is de muziek. Dat de taart niet te eten was, vergeten je gasten echt wel. En zelfs de foute stukjes worden je vergeven, uiteindelijk. Maar slechte muziek? Dat hoor je nog jaren. Of je nou kiest voor een trouwfeest DJ, een band of muzikant, het dak moet eraf en niks minder. Met het regelen van de muziek moet je er behoorlijk vroeg bij zijn, zeker als je in de zomer trouwt.

Stap 1: Locatie regelen

Tijd tot trouwdag:
12 maanden

Stap 2: Trouwjurk passen

Tijd tot trouwdag:
10 maanden

Stap 3: Entertainment (DJ, band, of anders) inhuren

Tijd tot trouwdag:
6 maanden

Stap 4: Trouwkaarten versturen

Tijd tot trouwdag:
3 maanden

Stap 5: Jullie bruiloftsfeest

Tijd tot trouwdag:
0 maanden

swipe Swipe om meer stappen te zien

Bruiloft DJ, band of muzikant

Jullie trouwfeest moet een topavond worden. Zo'n avond waar je vrienden nog jaren over napraten. Zo'n avond waarop je vader zijn stropdas los gooit en voor het eerst in 30 jaar zijn dansmoves laat zien en je moeder stiekem blijkt te kunnen twerken. Maar wie lukt dat? Een DJ, band of muzikant? En wat is eigenlijk het verschil?

Bruiloft DJ

DJ

Gemiddelde prijs
€ 800,-

Speelduur
4 uur

Pauzes
0

Een bruiloft DJ speelt aan één stuk door en maakt er een show van waarin jullie de hoofdrol spelen. Zonder pauzes en met een goede opbouw zodat er een lekker sfeertje ontstaat. De kans is groot dat iedereen losgaat.

Bruiloftband

Band

Gemiddelde prijs
€ 3000,-

Speelduur
2 uur

Pauzes
4

Een goede band met zanger(es) zorgt voor het concertgevoel op jullie trouwfeest, maar heeft wel veel pauzes die de opgebouwde gezelligheid doorbreken. Bovendien is een band smaakgevoelig en je loopt dus meer risico dat niet iedereen het leuk vindt.

Bruiloft muzikand

Muzikant

Gemiddelde prijs
€ 1500,-

Speelduur
4 uur

Pauzes
4

Een muzikant is een veilige keuze als je het feest voor iedereen gezellig wilt maken en niet houdt van teveel drukte. Een muzikant houdt regelmatig pauze.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct prijzen per WhatsApp of sms

Ga naar prijzen

Playlist: voor- en nadelen

Je tikt elke maand 10 keiharde euro's af voor Spotify, dit is hét moment om dat terug te verdienen op jouw bruiloftmuziek. Durf jij te kiezen voor een bruiloft zonder ingehuurde DJ, band of muzikant? We hebben de voors en tegens voor je op een rijtje gezet.

Voor playlist

 • Low budget
 • Je hebt de muziek in eigen hand
 • Geen verzoekjes
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tegen playlist

 • Veel voorbereidingstijd
 • Je kunt niet inspelen op de sfeer tijdens het feest
 • Bedenk maar eens genoeg liedjes om 4 uur (!) mee te vullen
 • De gasten vinden de muziek stom en je hebt niets achter de hand
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor de techniek
 • Je moet tijdens je bruiloft zelf opletten
 • Je neef Harry komt je tijdens je feest steeds storen met vragen over je playlist terwijl jij gewoon lekker wilt dansen met je man of vrouw
 • Je krijgt er geen verlichting of DJ show bij

Bruiloft DJ vs. andere DJ's

Bruiloft

Festival

Disco

BruiloftFestivalDisco

Draait voor de gasten

Draait all-round

Drinkt je drank en versiert je bruidsmeisjes

Een goede allround DJ op je huwelijksfeest is er voor jullie. Hij draait jullie muziekstijl, zorgt voor een prettige opbouw en draait de platen waar jij en je partner gelukkig van worden. Ook als dat André Hazes, Britney Spears of MC Hammer is. Het is jullie feestje. Dat is het grootste verschil tussen een allround bruiloft DJ en een festival DJ of disco DJ. Die draaien vooral hun eigen muziek.

Bruiloft muziek

Bruiloft DJ muziek genres

Een goede DJ op je trouwfeest draait de muziek die past bij jullie en jullie gasten. Dat zijn vaak nummers uit de jaren '80, '90, '00, '10, Top 40, disco en de beste dance classics. Lekker herkenbaar, waardoor je de danskans behoorlijk vergroot. Meezingen, vooral met een paar biertjes op, is wel een risico dat je moet incalculeren. Lees hier alles over de beste bruiloftmuziek.

De openingsdans

Openingsdans onderzoek bruiloften

To dance or not te dance, that's the question. Wat je ook beslist: een goede DJ leidt de start van je trouwfeest in goede banen. Met een romantische sfeer waarin jullie openingsdans tot zijn recht komt. Of met een subtiele opbouw in de muziek waardoor op je stoel blijven zitten wel héél moeilijk wordt. Een goede DJ geeft je genoeg tips voor een geslaagde bruiloft! Wil je nu alvast wat advies om jouw openingsdans tot een succes te maken? Hebben we voor je! Onze pagina over de perfecte openingsdans helpt je op weg.

De beste bruiloft DJ's van NL

Dansen, lachen en de liefde vieren tot in de late uurtjes, dat is het plan. Maar dan de uitvoering: wie vertrouw je dat toe? We stellen een paar van onze bruiloft DJ's aan je voor. Zodat áls je voor een DJ op je trouwfeest kiest, je alvast weet wat je kunt verwachten. Het zijn stuk voor stuk vakidioten met een passie voor muziek. Sociale types die de sfeer goed aanvoelen, leuk zijn met kinderen en sjansen met je oma als dat er voor nodig is om haar uit haar stoel te krijgen. Ze zijn bij ons door de selectieprocedure gekomen omdat ze goed draaien én goed met mensen zijn

Bruiloft DJ Siger

Siger
Bruiloft DJ

Toen ik als peuter net kon lopen, draaide ik al aan de knopjes van de stereo thuis. En toen mijn grote neven begonnen met DJ'en was ik meteen verkocht. Ik draaide eerst op studentenfeesten en werd vanuit daar steeds vaker voor bruiloften gevraagd. Echt te gek, de sfeer op een bruiloft is altijd goed. De mensen hebben er echt zin in, daar geniet ik enorm van. Het bruidspaar staat volledig centraal bij mij, het is hun avond. Uiteraard adviseer ik ze wel vanuit mijn ervaring. Op de avond zelf voel ik al snel aan welke nummers er nodig zijn zodat het dak eraf gaat. Wat een energie geeft dat!

Bruiloft DJ Vincent

Vincent
Bruiloft DJ

Ik heb een passie voor muziek. Dat is dé reden dat ik DJ ben geworden. Als bruiloft DJ ben ik bij een heel bijzondere gebeurtenis in het leven van mensen. Samen met hun hele familie maken ze mooie herinneringen. Elke bruiloft is anders, ik heb dan ook geen standaard playlist. Ik doe er veel moeite voor om muziek te vinden die echt bij het bruidspaar en hun stijl past. En die natuurlijk de gasten aanspreekt. Dansers op de vloer krijgen? Dat lukt mij altijd. Ik voel inmiddels precies aan welke nummers er op dat moment werken. Als bruidsparen mijn advies vragen, geef ik dat graag, maar ik ben niet een DJ die veel praat. Ik laat liever de muziek spreken.

Bruiloft DJ Bas

Bas
Bruiloft DJ

Wekelijks draai ik op bruiloften en toch blijft het iedere keer bijzonder. Het is zo'n intiem moment in het leven van mensen waar je bij aanwezig mag zijn. Ieder stel is anders en heeft een andere muzieksmaak. Ik draai van Nederlandstalig tot hiphop en rock. Het is aan mij om steeds weer de balans te vinden tussen wat het bruidspaar mooi vindt en waarmee ik de gasten aan het dansen krijg. Het moet voor iedereen een leuk feest zijn, waarbij het natuurlijk mijn doel is dat het bruidspaar happy is. Ik hou de sfeer erin en bouw samen met het bruidspaar en de gasten een mooi feestje.

Zo ziet een trouwfeest met DJ eruit

Direct jouw bruiloft DJ huren

Bruiloft DJ expert

Wij zorgen voor een topavond waarop iedereen danst, lacht en geniet.

Wil je meteen weten of we jullie kunnen helpen? Of zit je nog vol vragen? Neem dan contact op. We denken graag met je mee. Als je wilt checken we, vrijblijvend, of er voor jullie trouwdatum en locatie een DJ beschikbaar is. Of lees hier meer over het huren van jullie bruiloft DJ.

- Tette, Bruiloft DJ expert

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-25 04:27:00 Page render time: 0.2842s Total w/ProCache: 0.2846s