Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

‘Dat had je echt niet hoeven doen’-cadeaus. Wat moet je ermee?!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Je geeft een feest, en je gasten brengen - heel attent - een cadeau mee. Vol verwachting scheur je het pakpapier eraf en... help! Dit is helemaal niet jouw smaak! Wat doe je met zo’n cadeau? Marktplaats? Terugbrengen naar de winkel met het excuus dat je de bon kwijt bent? Wij zetten de 10 meest voorkomende ‘Dit had je echt niet hoeven doen’-cadeaus voor je op een rijtje, én geven een oplossing.

Een foto op canvas

You love it or hate it: een foto afgedrukt op canvas. Of dit cadeau in de smaak valt, is ook erg afhankelijk van wat er op de foto staat. Niet je smaak? Laat het doek een week met goed fatsoen in de kamer staan en moffel daarna elke week wat verder weg. Uiteindelijk is de garage ook een schitterende plek.

Een peper- en zoutstel

Als je gaat trouwen en de geen cadeautip hebt gegeven, kun je ervan uitgaan dat je minstens één peper- en zoutstel krijgt. Grote kans dat je dit stelletje niet zelf uitgekozen zou hebben. Check discreet waar het setje vandaan komt: misschien kun je het nog ruilen. Of gebruik het in de caravan, tent, camper of vakantiehuis. Altijd handig op vakantie.

Een shirt met tekst

Je heb je helemaal opgedoft voor je feest, compleet met nieuwe party-outfit. Komen je gasten met een wel heel speciaal cadeau voor je verjaardag: een zelfgemaakt shirt met je leeftijd... Daar gaat je nieuwe outfit! Trek het eventjes aan, maar verruil het daarna gewoon voor je zorgvuldig geshopte outfit, onder het mom van ‘Ik wil niet dat het shirt vies wordt’. Geef het shirt na het feest een enkeltje kledingcontainer. Of stop ‘m ver weg in de kast: wellicht komt het nog eens van pas als je gaat klussen.

Zelfgemaakte kunst

Kunst is, net als wijn, ontzettend persoonlijk. Het is daarom ook erg lastig om kunst voor een ander te kopen. Krijg je een ‘kunstwerk’ dat je, zacht uitgedrukt, zelf niet zo gauw had uitgezocht? Laat het op mysterieuze wijze verdwijnen of zet het gewoon op Marktplaats. Wel even onder een andere naam, om ruzies te voorkomen.

Een plant

Heb je zo’n tante die elk jaar met een plant komt aanzetten? Troost je met de gedachte dat een plant dood kan gaan. Een nachtje in de nachtvorst doet wonderen voor ongewenst groen. Vind je dat te rigoureus? Zet de plant op een vergeten plek, zoals de bijkeuken, garage, zolder of logeerkamer. (En vertel die tante op een luchtige manier dat je nu écht wel genoeg planten hebt. Of geef haar volgend jaar een hele duidelijke cadeautip.)

Een gourmetstel of fonduepan

Gourmetten of fonduen jullie regelmatig samen? Dan is dit een topcadeau! Maar helaas is het aantal fanatieke gourmetters in Nederland klein. Gebruik het cadeau toch één keer (misschien ontdek je een nog onbekende liefde voor priegelen met kleine pannetjes) en berg het daarna weer keurig op in de doos. Prima materiaal voor de eerstvolgende rommelmarkt.

Een fles wijn of champagne

Alleen je beste vriend of vriendin mag je wijn cadeau geven. Zij weet tenminste dat je altijd Sauvignon Blanc drinkt, en juist een hekel hebt aan Pinot. Krijg je toch die Pinot cadeau? Verpak ‘m weer en geef ‘m door aan de volgende die een feest geeft. Want wijn weggooien, dat is natuurlijk zonde.

Potpourri

Ken je ze nog? De geurende gedroogde bloemblaadjes die vaak ter decoratie in een rieten eend cadeau werd gegeven? Krijg je een soortgelijk cadeau, bedank de gever dan hartelijk en doneer het cadeau aan de kringloopwinkel, de buurtbingo of geef het aan je oma.

Een mok

Ah leuk... een mok. Gelukkig had je er nog geen. Vaak passen deze exemplaren totaal niet bij de rest van je servies. Wat je ermee kunt doen? Heel simpel: laten vallen. Kun je dat niet over je hart verkrijgen, neem ‘m dan mee naar je werk. Opgelost!

Sokken

Wie sokken geeft, zegt eigenlijk: ik wist echt helemaal niks te bedenken. Gelukkig komen sokken vaak toch wel van pas. Zijn ze niet helemaal jouw smaak? Draag ze onopvallend in laarzen - want lekker warm zijn ze misschien wel.

Voorkomen is beter dan wegmoffelen

Wil je voorkomen dat je de week na je feest alle spullen moet ruilen, op Marktplaats moet zetten of moet wegmoffelen? Stel dan een wishlist op. Daarmee maak je het jezelf én de gasten alleen maar gemakkelijk! Jij krijgt geen ongewenste cadeaus, zij hoeven hun hoofd niet te breken over een leuk cadeau. Ga je helemaal voor safe? Zet dan gewoon een envelopje op de uitnodiging. Die hint snapt iedereen. Heb jij wel eens een ‘Dat had je nou niet hoeven doen’-cadeau gekregen? En wat heb je ermee gedaan? Laat het weten in een reactie of lees hier meer tips van onze bruiloft DJ experts!


Nog geen categorieën


Like

1 reactie

  • Gepost door koster.anne@hotmail.com

    we gebruikten een app voor geschenken, het was erg nuttig.

Reageer ook!

Profile image previous post

Maartje

Iedereen die wel eens een feestje heeft gegeven, weet het: goede muziek is essentieel. Je kunt natuurlijk gewoon je favoriete...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Wimke

Je bruiloft. Maandenlang heb je er naartoe geleefd, tot die ene dag eindelijk aanbrak. Je hebt er (hopelijk!) van genoten, de mooiste dag...

Lees het hele verhaal

1

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-03-29 00:25:23 Page render time: 0.3269s Total w/ProCache: 0.3275s