Privacy en Cookie Statement

The DJ Company, gevestigd aan Hoge der A 28 9712AE Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.thedjcompany.nl 
Hoge der A 28 
9712 AE Groningen
085 - 40 19 438

Tette Boekema is de Functionaris Gegevensbescherming van The DJ Company Hij is te bereiken via info@thedjcompany.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

The DJ Company verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thedjcompany.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

The DJ Company verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

The DJ Company neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The DJ Company) tussen zit. The DJ Company gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na een feestdatum, omdat wij verplicht zijn deze gegevens aan te houden voor de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

The DJ Company deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The DJ Company blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

De derden waarover het hier gaat zijn DJ's die op persoonlijke titel of vanuit een bedrijf een boeking uitvoeren namens The DJ Company. De DJ's ontvangen contactgegevens, verstrekte muziekwensen, etc. die van belang zijn voor de uitvoer van een boeking.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

The DJ Company gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics plaatst een cookie om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. We hebben Google Analytics zo ingesteld dat dit volledig privacy-vriendelijk gebeurt. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The DJ Company en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@thedjcompany.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The DJ Company wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

The DJ Company neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@thedjcompany.nl.

Protocol en meldpunt datalekken

The DJ Company beschikt over een protocol en meldpunt voor datalekken, zodat alle werknemers weten wat ze moeten doen in het geval er sprake is van een datalek.

Gegevens die wij opslaan:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  •  E-mailadres

Ten behoeve van:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • The DJ Company verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

The DJ Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: 7 jaar tbv de wettelijke verplichting mbt belastingaangifte.

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest?
Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!


Vraag een offerte op maat aan

Wat zeggen onze klanten?
Lees de laatste 10 van de 5063 klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

"Een 9 voor de service"

8,3/ 10
  11 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Koen Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn Arnhem
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Megan en Rick

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Melvin heeft het goed gedaan!"

9/ 10
  11 aug 2018  60ste verjaardagsfeest DJ Melvin Vinkeveen Haven Vinkeveen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


60ste verjaardagsfeest van Jos

Omdat mijn eerste keuze, een dj hier uit de buurt, op het laatste moment...

Lees meer klantervaringen

"Topavond mede door the DJ Company."

9/ 10
  11 aug 2018  Verjaardagsfeest DJ Dion Develpaviljoen Zwijndrecht
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Surprise 50ste verjaardagsfeest van Martine

DJ Dion heeft voor een topavond gezorgd. Niets was hem te gek en dacht met...

Lees meer klantervaringen

"Fantastisch, epic, ontzorgend, een echt feest!"

10/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Jozua Het Wapen Van Vidaa - Bergschenhoek Bergschenhoek
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Renate en Jeffrey

De persoonlijke aandacht vanaf het eerste moment en daarna het gemak van...

Lees meer klantervaringen

"Geweldig top feest!!"

10/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Dimitri Boelaars Zalencentrum Raamsdonksveer
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Janice en Jeroen

We hebben gekozen voor de DJ company omdat hij als eerste opduikt op...

Lees meer klantervaringen

"Fantastisch"

10/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ George Zwemschool Schermer Hoorn
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Shannon en Jeroen

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Een 8+"

8,3/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Erwin De Beurs - Sint-Oedenrode Sint-Oedenrode
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest in Sint-Oedenrode

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"SUPER GESLAAGD FEEST"

10/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Albert Schoonhoven Hollandscheveld
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Hetty en Dick

Ik ben bij jullie terecht gekomen via internet en heb de goede...

Lees meer klantervaringen

"Een 8+"

8,3/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Erwin De Beurs - Sint-Oedenrode Sint-Oedenrode
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest in Sint-Oedenrode

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Gewoon fantastisch"

10/ 10
  10 aug 2018  Bruiloftsfeest DJ Bas Strandpaviljoen Paal 17 De Koog (Texel)
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Kerstin en Leendert

Top geregeld allemaal, alles erg duidelijk. DJ Bas is een hele goede,...

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Wat wordt er gezegd over ons
op andere websites?

9.5/ 10

Gemiddeld uit 273 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.3/ 10

Gemiddeld uit 539 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 153 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda Matthijsse
4.8/ 5

Gemiddeld uit 157 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni Tielrooy
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

ProCache: v316 Render date: 2018-08-19 15:28:27 Page render time: 0.3264s Total w/ProCache: 0.3267s