Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Verzekeringen

Verzekeringen

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Privacy en Cookie Statement

The DJ Company BV, gevestigd aan Kastanjelaan 2 9741 CP Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.thedjcompany.nl 
Kastanjelaan 2 
9741 CP Groningen
085 - 40 19 438

Tette Boekema is de Functionaris Gegevensbescherming van The DJ Company. Hij is te bereiken via info@thedjcompany.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

The DJ Company verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thedjcompany.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

The DJ Company verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

The DJ Company neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The DJ Company) tussen zit. The DJ Company gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na een feestdatum, omdat wij verplicht zijn deze gegevens aan te houden voor de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

The DJ Company deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The DJ Company blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

De derden waarover het hier gaat zijn DJ's die op persoonlijke titel of vanuit een bedrijf een boeking uitvoeren namens The DJ Company. De DJ's ontvangen contactgegevens, verstrekte muziekwensen, etc. die van belang zijn voor de uitvoer van een boeking.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

The DJ Company gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics plaatst een cookie om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. We hebben Google Analytics zo ingesteld dat dit volledig privacy-vriendelijk gebeurt. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The DJ Company en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@thedjcompany.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The DJ Company wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

The DJ Company neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@thedjcompany.nl.

Protocol en meldpunt datalekken

The DJ Company beschikt over een protocol en meldpunt voor datalekken, zodat alle werknemers weten wat ze moeten doen in het geval er sprake is van een datalek.

Gegevens die wij opslaan:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  •  E-mailadres

Ten behoeve van:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • The DJ Company verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

The DJ Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: 7 jaar tbv de wettelijke verplichting mbt belastingaangifte.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!

Ga naar offerte
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 9100 klantervaringen
Swipe om meer klantervaringen te zien
"Jeroen was een topper hij speelde in op de gasten en wist precies wat wij wilde.. Echt top... Jeroen bedankt"
10/ 10
  25 sep 2021  Jubileumfeest DJ Jeroen De Roskam - Houten Houten
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Jubileumfeest van Cynthia

Via via bij jullie terecht gekomen, geen moment spijt... Het was de hele...

Lees meer klantervaringen

"Prima keuze voor een feestje"
8/ 10
  26 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Wesley Privé feestlocatie  Heelweg
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Milou en Sebastiaan

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"meegaand in de sfeer van de dag"
9,7/ 10
  26 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Simon Privé feestlocatie  Meteren
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloft van Nando (bruidegom)

lekker ontspannen geopend met rustige achtergrond en sfeermuziek tijdens...

Lees meer klantervaringen

"Top geregeld goede sfeer"
7,3/ 10
  22 aug 2021  50ste verjaardagsfeest DJ Willie Privé feestlocatie  Schalkhaar
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Peter

Met de dj company is prima afspraken te maken en alles goed geregeld. Ook...

Lees meer klantervaringen

"Precies waarvoor we hoopte"
10/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Albert Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn Arnhem
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Marianne en Maxemillian

Super makkelijk online te vinden en te boeken. Ook met Corona helemaal...

Lees meer klantervaringen

"Soepel en moeiteloos"
9,3/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Albert Landgoed Hotel & Restaurant Groot Warnsborn Arnhem
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Marianne en Maxemillian

Albert was perfect op tijd en wij hoefden ons geen zorgen over wat dan...

Lees meer klantervaringen

"Zeer soepel contact met DJ Company en ook met de DJ zelf. Dj Willie is erg vriendelijk en behulpzaam. Hij voelde de sfeer op de dansvloer goed aan. Overlegde goed over onze wensen."
8,3/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Willie Kasteel De Haere Olst
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Inge en Erwin

We hebben voor DJ Company gekozen omdat het concept ons aanspreekt. Er...

Lees meer klantervaringen

"Alles raak, de hele dag!"
10/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Bas Blooming Beach Bergen Aan Zee
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Judith en Rolf

DJ Bas heeft de hele dag muzikaal begeleid, van ceremonie tot...

Lees meer klantervaringen

""
8,3/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Daan Restaurant Bij5 Naaldwijk
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Liset en

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Geweldige DJ, Geweldig mooi feest!"
10/ 10
  21 aug 2021  Bruiloftsfeest DJ Jordy Privé feestlocatie  Markelo
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Susan en Niklas

We kozen voor de DJ company omdat ze door heel het land beschikbaar zijn,...

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 484 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.2/ 10

Gemiddeld uit 788 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 411 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda
4.8/ 5

Gemiddeld uit 283 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 80 88 217

Offerte aanvragen: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2021-10-16 18:02:51 Page render time: 0.4476s Total w/ProCache: 0.4481s