Privacy en Cookie Statement

The DJ Company BV, gevestigd aan Hoge der A 28 9712AE Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.thedjcompany.nl 
Hoge der A 28 
9712 AE Groningen
085 - 40 19 438

Tette Boekema is de Functionaris Gegevensbescherming van The DJ Company Hij is te bereiken via info@thedjcompany.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

The DJ Company verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thedjcompany.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

The DJ Company verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

The DJ Company neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The DJ Company) tussen zit. The DJ Company gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na een feestdatum, omdat wij verplicht zijn deze gegevens aan te houden voor de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

The DJ Company deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The DJ Company blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

De derden waarover het hier gaat zijn DJ's die op persoonlijke titel of vanuit een bedrijf een boeking uitvoeren namens The DJ Company. De DJ's ontvangen contactgegevens, verstrekte muziekwensen, etc. die van belang zijn voor de uitvoer van een boeking.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

The DJ Company gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics plaatst een cookie om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. We hebben Google Analytics zo ingesteld dat dit volledig privacy-vriendelijk gebeurt. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The DJ Company en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@thedjcompany.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The DJ Company wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

The DJ Company neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@thedjcompany.nl.

Protocol en meldpunt datalekken

The DJ Company beschikt over een protocol en meldpunt voor datalekken, zodat alle werknemers weten wat ze moeten doen in het geval er sprake is van een datalek.

Gegevens die wij opslaan:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  •  E-mailadres

Ten behoeve van:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • The DJ Company verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

The DJ Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: 7 jaar tbv de wettelijke verplichting mbt belastingaangifte.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!

Offerte aanvragen
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 7729 klantervaringen
Swipe om meer klantervaringen te zien
"Geweldig fijn super vertrouwend"
10/ 10
  8 dec 2019  Overige feesten DJ Ronald Privé feestlocatie  Gouda
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verenigingsfeest van Jacqueline

Het liep ala een trein. Zie mijn wattsapp van vanochtend

Lees meer klantervaringen

"Top, feest, dansen, disco, vertrouwen"
8,7/ 10
  7 dec 2019  50ste verjaardagsfeest DJ Victor Privé feestlocatie  Nootdorp
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Karin

Ik wilde een dansfeest en dat is gelukt. De hele avond stond de dansvloer...

Lees meer klantervaringen

"Topavond! Top DJ!"
10/ 10
  7 dec 2019  50ste verjaardagsfeest DJ Jos Wantijpaviljoen Dordrecht
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Frank

Het was een top avond met DJ Jos die precies de juiste muziek draaide,...

Lees meer klantervaringen

"Makkelijk, snel en top muziek"
9/ 10
  7 dec 2019  Bruiloftsfeest DJ George Hoftuin Amsterdam
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze
"GOOD WORK"
10/ 10
  7 dec 2019  Overige feesten DJ Jasper Brinkhotel Zuidlaren
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze
"Prachtige avond gehad"
7,7/ 10
  6 dec 2019  60ste verjaardagsfeest DJ Albert Bistro De Oale Ste Nijverdal
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


60ste verjaardagsfeest van Carla

Het was een hele geslaagde avoud waarin volop muziek uit de 80’ Ger...

Lees meer klantervaringen

"Super dj, top muziem"
10/ 10
  30 nov 2019  Bruiloftsfeest DJ Julian Mereveld Utrecht
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Lian en Daniël

Alles verliep super. Super vriendelijke dj die perfect paste bij ons en...

Lees meer klantervaringen

"Inspelen op publiek"
10/ 10
  30 nov 2019  50ste verjaardagsfeest DJ Arno Privé feestlocatie  Schiedam
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Marjolein

Communicatie was top. Bel afspraak tot op de minuut nauwkeurig. DJ was...

Lees meer klantervaringen

"TOP FEEST TOP MUZIEK"
9/ 10
  30 nov 2019  50ste verjaardagsfeest DJ Marcel La Cannette Arnhem
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Rita

DJ sprong goed in bij de leuke stukjes met muziek, draaide lekker veel van...

Lees meer klantervaringen

"Ik ben heel erg tevreden"
10/ 10
  30 nov 2019  Overige feesten DJ Rinaldo !FeeeL! Rijswijk
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Sweet sixteenfeest van Olga

De communicatie voorafgaand en tijdens het feest was top. De DJ ging als...

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 369 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.3/ 10

Gemiddeld uit 724 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 275 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda Matthijsse
4.8/ 5

Gemiddeld uit 218 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni Tielrooy
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-12-11 16:37:45 Page render time: 0.5104s Total w/ProCache: 0.5112s