Privacy en Cookie Statement

The DJ Company, gevestigd aan Hoge der A 28 9712AE Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.thedjcompany.nl 
Hoge der A 28 
9712 AE Groningen
085 - 40 19 438

Tette Boekema is de Functionaris Gegevensbescherming van The DJ Company Hij is te bereiken via info@thedjcompany.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

The DJ Company verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@thedjcompany.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

The DJ Company verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

The DJ Company neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van The DJ Company) tussen zit. The DJ Company gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren persoonsgegevens tot 7 jaar na een feestdatum, omdat wij verplicht zijn deze gegevens aan te houden voor de Belastingdienst.

Delen van persoonsgegevens met derden

The DJ Company deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. The DJ Company blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

De derden waarover het hier gaat zijn DJ's die op persoonlijke titel of vanuit een bedrijf een boeking uitvoeren namens The DJ Company. De DJ's ontvangen contactgegevens, verstrekte muziekwensen, etc. die van belang zijn voor de uitvoer van een boeking.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

The DJ Company gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Google Analytics plaatst een cookie om statistieken over het gebruik van de website te verzamelen. We hebben Google Analytics zo ingesteld dat dit volledig privacy-vriendelijk gebeurt. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door The DJ Company en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@thedjcompany.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . The DJ Company wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

The DJ Company neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@thedjcompany.nl.

Protocol en meldpunt datalekken

The DJ Company beschikt over een protocol en meldpunt voor datalekken, zodat alle werknemers weten wat ze moeten doen in het geval er sprake is van een datalek.

Gegevens die wij opslaan:

  • Voor- en achternaam

  • Geslacht

  • Geboortedatum

  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  •  E-mailadres

Ten behoeve van:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • The DJ Company verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

The DJ Company bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Persoonsgegevens: 7 jaar tbv de wettelijke verplichting mbt belastingaangifte.

Benieuwd naar de prijs voor jouw unieke feest?
Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!


Vraag een offerte op maat aan
Wat zeggen onze klanten?
Lees de laatste 10 van de 5754 klantervaringen
Swipe om meer klantervaringen te zien
"top geregeld"
9/ 10
  01 dec 2018  Overige feesten DJ Melvin Privé feestlocatie  Hoogland
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Sweet sixteenfeest van Bob

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Een geslaagd feest voor iedereen"
9/ 10
  01 dec 2018  30ste verjaardagsfeest DJ John Nurks In De Hout Haarlem
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


30ste verjaardagsfeest van Patrick

Op aanraden van de feestlocatie hebben wij de DJ Company ingeschakeld voor...

Lees meer klantervaringen

"Geweldig, super sfeer!"
10/ 10
  01 dec 2018  50ste verjaardagsfeest DJ Mathew Privé feestlocatie  's-Gravenhage
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Christel

Via Google, heb ik DJ companny gevonden. Mooie en duidelijke webpagina....

Lees meer klantervaringen

"leuke muziek goede sfeer"
7,7/ 10
  01 dec 2018  Overige feesten DJ Lorenz Op Streek Den Andel
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Feest van Albert

even gegoogeld op het internet, en kwamen bij jullie uit, de avond moest...

Lees meer klantervaringen

"Prima organisatie met prima DJ !!"
10/ 10
  01 dec 2018  Jubileumfeest DJ Jozua Restaurant De Hof Renswoude
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Jubileumfeest van Ton

Wij hebben een geweldig 40 jarig huwelijksfeest gehad mede door DJ Jozua,...

Lees meer klantervaringen

"Onbezorgd, heerlijk kunnen genieten!"
9,3/ 10
  01 dec 2018  Bruiloftsfeest DJ Richard De Hemel | De Kracht van Ambacht Nijmegen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Marleen en Vincent

Wij hadden enkele opties binnen ons eigen netwerk, die allen niet konden...

Lees meer klantervaringen

"Heb een super avond gehad"
8/ 10
  01 dec 2018  40ste verjaardagsfeest DJ Ronald Zalencentrum De Avezathen Kerk Avezaath
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


40ste verjaardagsfeest van Leontien

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Top feest met top DJ"
10/ 10
  01 dec 2018  50ste verjaardagsfeest DJ Johan Music Club Kampen Kampen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Tini

N.a.v. goede recensies op internet voor The DJ Company gekozen. Geen...

Lees meer klantervaringen

"Alles supergoed geregeld"
9/ 10
  01 dec 2018  Huwelijksjubileum DJ Alain Restaurant De Hof Renswoude
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


40-jarig huwelijksfeest van Ineke

Via via met de DJ company in aanraking gekomen. DJ Alain heeft tijdens ons...

Lees meer klantervaringen

"Wat een geweldige avond!"
10/ 10
  01 dec 2018  Huwelijksjubileum DJ Micha De Veranda Amsterdam
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


30-jarig huwelijksfeest van Daniël

Micha speelde zaterdag 1 december op ons 30 jarig huwelijksfeest waar een...

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Wat wordt er gezegd over ons
op andere websites?

9.5/ 10

Gemiddeld uit 365 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.3/ 10

Gemiddeld uit 577 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 277 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda Matthijsse
4.8/ 5

Gemiddeld uit 216 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni Tielrooy
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!


Stuur ons ons een email
info@thedjcompany.nl


Stuur ons ons een Appje
06 - 46 89 66 21


Offerte aanvragen
Vraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2018-12-10 04:15:59 Page render time: 0.2708s Total w/ProCache: 0.2711s