Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Zo lang mogelijk nagenieten van je bruiloft: zo doe je dat!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Je bruiloft. Maandenlang heb je er naartoe geleefd, tot die ene dag eindelijk aanbrak. Je hebt er (hopelijk!) van genoten, de mooiste dag van je leven beleefd met vrienden en familie om je heen. En ineens is het voorbij. Een ja-woord, een feest, misschien een huwelijksreis… en dan? Wij geven je tips om zo lang mogelijk na te genieten van jullie bruiloft.

Verstuur bedankkaartjes

Je hebt een hele bijzondere dag gehad met je vrienden en familie. Om ze voor hun aanwezigheid te bedanken, kun je kaartjes versturen. Je kunt ervoor kiezen om iedereen een kaartje te sturen, of alleen de daggasten. Als je op elke kaart een persoonlijke boodschap schrijft, bijvoorbeeld over een moment dat je samen met die persoon meemaakte tijdens de bruiloft, beleef je al die leuke momenten weer opnieuw.

Bewaar decoraties

Tijdens jullie grote dag waren er waarschijnlijk volop decoraties. Van het bruidsboeket tot de menu’s voor het eten. Bewaar een aantal van deze decoraties en geef ze een mooi plekje in huis. Later kun je ze toevoegen aan het fotoalbum van jullie bruiloft.

Vraag je gasten om hun foto’s

Op foto’s van een fotograaf moet je vaak even wachten. Om het nagenieten meteen te kunnen laten beginnen, vraag je je gasten of ze hun foto’s naar jou willen sturen. Zo heb je in één klap een heleboel foto’s van je bruiloft. Om de dag opnieuw te beleven, hoef je alleen maar door je telefoon of pc te scrollen!

Maak een cd of playlist van de gedraaide nummers

Het openingsnummer, de verzoekjes, de afsluiter: zulke liedjes hebben jullie feest gemaakt tot wat het was. Vraag de bruilof DJ om de liedjes die hij heeft gedraaid en zet ze op een CD of in een afspeellijst. Wil je weer even terug naar die heerlijke avond? Just press play!

Vier een jaar lang, elke maand een jubileum

Officieel duren wittebroodsweken zes weken, maar waarom zou je niet nog wat langer op jullie roze wolk blijven? Vier een jaar lang, elke maand jullie jubileum. Dat hoeft niet uitbundig, maar kan met iets kleins: een kaartje met een lieve boodschap, door het lievelingseten van je partner te koken, of door jullie favoriete film te kijken bijvoorbeeld. Zo sta je het hele jaar, elke maand even stil bij jullie huwelijk. Heb jij nog lang nagenoten van je bruiloft? En hoe heb je dat gedaan? Deel jouw tip in de reacties!


Nog geen categorieën


Like

1 reactie

  • Gepost door Ingrid

    Wat een leuke tips en heel herkenbaar.
    Wij zijn 2 jaar geleden getrouwd en hadden alles tot in de puntjes geregeld.
    Het was een heerlijke dag en iedereen was enthousiast maar toen was het voorbij.

    Toen de foto's van de fotograaf klaar waren kwam mijn man op het idee om er een mooi magazine van te maken op en deze als aandenken en bedankje te geven aan vrienden en familie. De polaroidfoto’s van het feest en de speeches van mijn vader, schoonmoeder en de getuigen hebben we er ook in verwerkt.

    De reactie van onze familie en vrienden was super. Het was echt weer even een moment dat we de dag opnieuw beleefde en herinneringen ophaalde.

    Inmiddels, 2 jaar later, ligt onze bruiloftglossy nog steeds op tafel bij mijn vriendin en elke keer als ik bij haar ben pakken we hem er weer bij.

    Wij hebben www.myglossy.nl gebruikt. Daar kun je zelf een magazine maken van je trouwfoto's.

Reageer ook!

Profile image previous post

Maartje

Je geeft een feest, en je gasten brengen - heel attent - een cadeau mee. Vol verwachting scheur je het pakpapier eraf en... help! Dit is...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Suzanne

Jou de mooiste avond van je leven bezorgen: dat is ons doel. En daar doen we alles voor. Ieder feest is voor ons een nieuwe kans om een...

Lees het hele verhaal

1

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-03-29 10:01:43 Page render time: 0.3535s Total w/ProCache: 0.3540s