Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Kinderen op je bruiloft, tips voor een topfeest

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Jullie hebben besloten dat kinderen welkom zijn op jullie trouwfeest. Best een spannende keuze, want de bruiloft is op de avond. Hoe zorg je ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten van de bruiloft DJ of band en de kinderen ook een gezellige avond hebben? Wij hebben een flinke bak tips voor je, voor alle leeftijden. Kinderen blij, jullie blij, iedereen blij!

kinderen bruiloft bruiloftfeest trouwfeest trouwerij

Hoeveel kinderen komen er?

Nu je hebt besloten dat kinderen welkom zijn, is de eerste stap om in kaart te brengen hoeveel kinderen er komen. Natuurlijk check je ook even de leeftijden. Zo kun je alvast een goede inschatting maken welk vermaak er nodig is en wat het kleine grut je gaat kosten. Want Fristi is net zo duur als bier. 

Kinderen van daggasten en kinderen van avondgasten 

Je hoeft niet alle kinderen van iedereen te vragen. Keuzes maken mag. De balans tussen kinderen en volwassenen op de bruiloft moet niet doorslaan. 

Deze afwegingen kun je maken:

  • alleen kleine familieleden
  • alleen kinderen van daggasten
  • alleen kinderen van 12 jaar en ouder
  • alleen kinderen die jullie leuk vinden (maar dat is dan weer lastig uit te leggen aan de ouders)

Dat kinderen er overdag bij zijn, betekent niet dat je ook verplicht bent om ze 's avonds te laten blijven. Vier je je bruiloft liever zonder luierdragers, dan is dat je goed recht. Vertel het wel op tijd aan de ouders, dan kunnen ze een oppas regelen die de kinderen voor of na het diner komt ophalen. 

Heb je zelf kinderen? Zo maak je het trouwfeest speciaal

Even een bruiloft dj huren lijkt heel makkelijk. Maar als er ook kinderen op de bruiloft aanwezig zijn is het natuurlijk ook erg leuk om de kinderen een speciale rol te geven. Gelukkig zijn onze bruiloft dj's heel ervaren en willen ze graag meedenken in de speciale rollen voor de kinderen. Het moet natuurlijk wel een blijvende herinnering zijn. 

Wat dacht je van:

  • een openingsdans als gezin
  • een vader-dochterdans
  • een optreden van de kinderen

 

Zo maakt de bruiloft DJ het leuk voor kinderen

Een goede bruiloft DJ zorgt dat jullie trouwfeest voor iedereen een te gekke avond is. Laat hem op tijd weten dat er kinderen komen, dan zorgt hij ervoor dat er passende muziek meeneemt voor alle leeftijden. Nee, nee, nee het wordt beslist geen kinderdisco op deze manier, daar heb je natuurlijk onze andere ervaren dj's voor nodig.

De ene bruiloft DJ gebruikt zijn microfoon nauwelijks, de ander maakt er een echt een show van. Als er veel kinderen komen, kan microfoongebruik een leuke toevoeging zijn. 

Baby's op je bruiloftfeest

Overdag kan een baby prima bij de bruiloft zijn. Ze slapen toch de helft van de tijd. Lekker bij hun ouders op schoot en je hebt er geen omkijken naar. Dat is in de avond toch wel anders. Bruiloftmuziek is luid, mensen zijn drukker dan overdag en er is een lichtshow. Een trouwfeest is eigenlijk gewoon geen handige plek voor een baby.  

baby trouwfeest bruiloft trouwerij

Slaapkamer met oppas op je trouwlocatie 

Willen of kunnen de ouders van de allerkleinsten geen oppas regelen en wil jij graag dat ze toch op de bruiloft komen? Overweeg dan om een trouwlocatie te boeken waar je ook kunt overnachten. In jullie hotelkamer kun je 's avonds dan iemand op de slapende kindjes laten passen. Ook fijn voor moeders die borstvoeding geven, ze kunnen makkelijk even naar hun baby toe. Voor peuters net zo prettig trouwens, die redden het ook niet tot het einde van het feest. 

Als de kleintjes lekkere zachte kleertjes aan hebben, kun je ze in bed leggen zonder omkleden. Kan best voor een keertje en scheelt een hoop tijd.

Hermine van Mon et MineMon et Mine

Laat kinderen gewoon lekker hun gang gaan, dan krijg je de mooiste momenten en die kan je trouwfotograaf dan weer fotograferen

- Hermine van Mon et Mine

 

3 bruilofttips voor peuters

Peuters: dat zijn die mini-mensen die zich ter krijsend ter aarde storten omdat je met je ogen knippert. Die hun chocoladehandjes aan je trouwkleding afvegen en gaan jengelen als ze moe worden. En die te schattig over de dansvloer waggelen met hun luierbillen, dat ook. Komen er peuters op je bruiloft? Dan zijn dit jouw tips. 

Tip 1:

Vraag de bruiloft DJ of hij wat kinderliedjes draait, zoals Frozen of K3. Het is voor peuters fijn als de muziek dan niet keihard staat en er niet teveel lichteffecten zijn. Het is al snel te spannend. Natuurlijk vinden de kinderen het leuk om applaus van de grote mensen te krijgen. 

Tip 2:

Maak een speciale peuterhoek. Kleurboeken met potloden, duplo, een houten treinbaan of wat verkleedkleren en de meeste peuters vermaken zich opperbest. Een oppas is in dit geval handig. Peuterruzies lossen zichzelf niet op en peuters doen soms gevaarlijke dingen, zoals stikken in een stuk appel of op een ander peuterhoofd inbeuken met een autootje.

Tip 3:

Komen er veel peuters op het trouwfeest? Overweeg dan om het trouwfeest overdag te houden. Niemand heeft gezegd dat het in de avond moet. Ok, wij aan het begin van dit stukje. Maar verder niemand. Overdag kun je bijvoorbeeld een leuke speeltuin met zaaltje boeken. Of de lokale kinderboerderij, pluktuin etc. Mooi weer helpt dan wel enorm. Denk er wel om dat de bruiloft DJ graag overdekt staat. Als er dan een buitje valt, blijft zijn apparatuur droog.  

Bonustip:

Boek een trouwlocatie in de buurt waar je woont. Een oppas kan de peutertjes dan ophalen en bij jou thuis lekker in bed leggen. Ideaal voor je eigen kinderen, maar misschien ook wel fijn voor neefjes en nichtjes. Laat de oppas voor het feest al eens kennismaken met de kinderen, dan verloopt alles op de dag zelf soepel. 

peuter peuters bruiloft trouwfeest trouwerij

Priscilla en Jeffrey hadden kinderen op hun bruiloft 

Priscilla en Jeffrey wilden hun kinderen er heel graag bij hebben op hun bruiloft. Hoe dat gegaan is, lees je in hun trouwverhaal. Laat je inspireren door hun verhaal, met mooie foto's. 

trouwfeest bruiloft kinderen bumba vermaak trouwerij

3 tips voor kinderen van 4 tot 8 jaar op je bruiloft 

Met de jongste basisschoolkinderen valt vaak al een goed gesprek te voeren. Dat is fijn, want je kunt al goed met ze bespreken hoe het trouwfeest eruit gaat zien. Zo weten ze alvast wat er gaat gebeuren en gaat de spanning er een klein beetje af. Het ook helpen om boekjes over bruiloften voor te lezen. Komen er veel kinderen van 4 tot 8 jaar op jouw bruiloft? Dan moet je nu even opletten. 

Tip 1: 

Maak een leuke speurtocht voor de kinderen. Hiervoor is het handig dat er kinderen bij zijn die kunnen lezen en schrijven. Vragen als: zoek drie mannen die Henk heten, zoek drie vrouwen met rode lippenstiften en noteer hun namen, tel het aantal blauwe handtasjes enz. Helemaal leuk: laat ze met een oude telefoon of wegwerpcamera bewijsmateriaal maken. 

Tip 2:

iPads. Niet creatief. Niet verantwoord. Allemaal waar. Maar hoeveel kinderen ken jij die niet van iPads houden? Nou, precies. Goede tip dus. Je hoeft ze niet direct in te zetten, maar kunt ze achter de hand houden voor als de kinderen vervelend en moe worden. Het liefst slinger je ze dan in bed, maar als dat niet kan, is er altijd nog de iPad. 

Tip 3:

Zorg voor lekker eten en drinken. Kinderen op deze leeftijd zijn zich bewust van wat anderen eten en lusten ook wel wat anders dan rozijntjes en diksap. De sjieke hapjes voor de grote mensen zijn niet hun ding, dus zorg gewoon voor lekkere chips, voldoende drinken en wat te snoepen. Natuurlijk zijn er verantwoorde ouders die daar wat van vinden. Pak in dat geval direct hun glas wijn af en geef ze een appel. 

Bonustip: 

Huur professioneel entertainment in. Die echt leuke spelletjes bedenkt, een back-up heeft voor als de kinderen alles sto-ho-om vinden en ze op een leuke, positieve manier bezighoudt. Dan kunnen alle ouders onbezorgd feestvieren. 

trouwerij trouwfeest kinderen bruiloft kind basisschool

3 tips voor kinderen van 8 tot 12 jaar op je bruiloft 

Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool en begin van de middelbare school zijn op een leeftijd dat ze zich best een klein beetje kunnen aanpassen aan het gezelschap en de gelegenheid. Je mag dus iets hogere verwachtingen hebben. Om te zorgen dat het geen vet saai trouwfeest wordt, hier wat tips.  

Tip 1: 

Vraag of je bruiloft DJ wil meewerken aan een soort The Voice Kids. De drukke kinderen kunnen hun energie kwijt in de voorbereiding van hun liedje en dansje. De rustige kinderen leren wat meer over de techniek en het licht. Zo is er voor iedereen wat leuks te doen en hebben jullie de stukjes op de bruiloft een beetje in de hand. 

Tip 2:

Laat de bruiloft niet te traag op gang komen. Eerst een taartje, dan een openingsdans, dan nog dit, dan nog dat: alle aandacht is weg en tegen de tijd dat het trouwfeest losbarst, worden zij vervelend. Lekker vlot dansen dus, dan doen zij goed mee. Zeker als de bruiloft DJ genoeg top 40 draait.  

Tip 3: 

Na iedere bruiloft geef je bedankjes. Laat de kinderen die lekker maken tijdens het feest. Je kunt het deels al voorbereiden natuurlijk, zodat er niets in het water valt als de kinderen geen zin meer hebben. Voorbeeldje: het versieren van fotolijstjes waar polaroids in kunnen die tijdens het feest zijn gemaakt. Op deze leeftijd gaat dat prima zonder begeleiding.  

Bonustip:

Heeft jouw trouwlocatie een keuken? Organiseer een kleine workshop. De kinderen maken koekjes, een hapje of snoepje die ze daarna aan de gasten mogen presenteren. Kunnen ze daarna lekker meefeesten.

knutselen bedankjes trouwfeest trouwerij bruiloft activiteit kinderen

3 tips voor kinderen van 12 tot 16 jaar op je bruiloft 

Pubers zijn net een soort peuters, maar dan groot. En ze eten meer. Pubers zijn minder onredelijk dan ze lijken, want ook al schamen ze zich dood dat ze met hun ouders naar een bruiloft moeten, stiekem vinden ze het ook best leuk. Zeker met deze tips. 

Tip 1: 

Een gamekamer is de puberhemel. Beamer, groot scherm en Fortnite of FIFA ervoor. Mooier wordt het niet. Je kunt kiezen voor een locatie waar daar plek voor is of bijvoorbeeld een hotelkamer huren waar je een puberplek maakt. Natuurlijk zie je ze het liefst gewoon op het trouwfeest, maar na de openingsdans gaan mensen vaak genant doen en dat trekken pubers best wel slecht. 

Tip 2: 

Vloggen is het nieuwe ademen. Geef de aanwezige pubers een tablet, telefoon of camera en laat ze een trouwfeestvlog maken en bewerken. Helemaal leuk als jullie de beelden daarna delen in een besloten Facebookgroep of in Whatsapp.  

Tip 3:

Laat ze oppassen op de peuters onder de gasten. Zo hebben ze een excuus om niet bij stomme dingen aanwezig te zijn, ze verdienen een extra zakcentje bij en ze hebben geen tijd om zich te vervelen. 

Bonustip:

Laat ze zelf iets bedenken. En nee, dat is geen creatief of vernieuwend advies. Maar de kans dat ze het sowieso allemaal maar een toestand vinden is vrij groot. Toch zijn pubers wel op een leeftijd dat ze zich kunnen aanpassen aan de rest van de wereld, ook al doen ze dat liever niet. Nodig er wel een paar uit, want als 15-jarige tussen de hossende volwassenen staan is echt niet leuk.  

gamen bruiloft trouwerij trouwfeest puber kinderen vermaak

Veilig weer naar huis

Natuurlijk wil je dat het dak eraf gaat op je trouwfeest en voor veel mensen hoort daar ook een biertje of een wijntje bij. Geen probleem natuurlijk, maar niet als je nog moet rijden. En zeker niet als je nog moet rijden met je kinderen op de achterbank. Als bruidspaar heb je niet steeds zicht op alles wat iedereen doet, maar je kunt wel benadrukken dat je graag wilt dat iedereen veilig thuiskomt. 

Hebben we daar ook tips voor? Jazeker! 

  • Is de trouwlocatie in de buurt van waar veel mensen wonen? Zorg dan voor een zwikje huurfietsen. Auto's kunnen de volgende dag worden opgehaald.  
  • Neem voor de bruiloft contact op met een taxibedrijf zodat er vervoer beschikbaar is voor wie dat wil. Misschien kun je zelfs onderhandelen over de prijs als meer mensen gebruik willen maken van een taxi. 
  • 'Vergeet je zwemkleren niet, je wordt thuisgebracht.' Met de touringcar langs de huizen van je gasten, dat is niet alleen heel grappig, maar ook heel veilig. 

huurfietsen veilig naar huis thuiskomen bruiloft trouwerij bob bruiloftsfeest trouwfeest

Een leuk trouwfeest met kinderen

We hopen dat je zo voldoende tips hebt om van jouw trouwfeest een succes te maken. Onze laatste tip is: ontspan en geniet van het moment, want kinderen op je bruiloft zorgen als geen ander voor een losse sfeer waar het ijs snel gebroken is. 

Klaar voor de mooiste avond van je leven? Neem dan contact met ons en vraag een offerte aan voor een kindvriendelijke bruiloft DJ. 


Blog


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Suzanne

Op 31 augustus trouwden Priscilla en Jeffrey, op Priscilla’s verjaardag. Samen met hun kinderen, familie en vrienden beleefden ze een...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-05-19 12:06:46 Page render time: 0.4738s Total w/ProCache: 0.4742s