Coronavirus update

De bruiloft van Priscilla en Jeffrey

Ga naar offerte
De datum mag je gratis wijzigen i.v.m Corona
Profile image

Details van het feest

Mauritshof
IJzendijke
120
Gasten
Bruiloftsfeest
Feesttype

Op 31 augustus trouwden Priscilla en Jeffrey, op Priscilla’s verjaardag. Samen met hun kinderen, familie en vrienden beleefden ze een prachtige dag én een geweldig feest. Vandaag vertelt Priscilla alles over hun grote dag, het trouwfeest en haar speciale verrassing voor Jeffrey.

bruiloft bruiloft dj trouwmuziek bruiloftmuziek trouwfeest wedding dance priscilla jeffrey

De ontmoeting 

Ongeveer 3,5 jaar geleden hebben we elkaar ontmoet via een gezamenlijke vriendin. We gingen met elkaar iets leuks doen. De eerste indruk? We gingen Jeffrey thuis ophalen en hij liep maar niet door. Ik weet nog dat ik dacht: je mag wel even een tandje bijzetten. De vonk sloeg dus niet direct over, maar we hadden het wel erg leuk samen. Daarom spraken we een week later nog eens af. Ook toen hadden we het weer supergezellig. 

Vanaf daar is het snel gegaan tussen ons. Jeffrey viste nog en zat door de week op zee, daarom woonde hij nog thuis. Ik had wel een eigen huisje en al snel kwam hij bij mij wonen.

Het aanzoek

Toen we 2 jaar samen waren, gingen we samen lekker uit eten om dat te vieren. Wat ik niet wist, is dat Jeffrey een huwelijksaanzoek had gepland. Toen het toetje kwam, bracht de chef-kok een houten kistje. Daar zat een ring in. Toen ging hij in een vol restaurant op z’n knieën voor me en vroeg me om met hem te trouwen. 

Mijn eerste reactie was niet heel romantisch. Ik riep: ‘Sukkel!’ Hij wist dat ik niet in een vol restaurant ten huwelijk gevraagd wilde worden, maar hij deed het toch. De mensen om ons heen vroegen: ‘Heeft ze nou wel ja gezegd’? Maar dat heb ik zeker gedaan.

De voorbereiding

In april vroeg Jeffrey mij ten huwelijk, we zijn in augustus het jaar daarop getrouwd. Op mijn verjaardag. Dat kwam toevallig zo uit, omdat we graag op een zaterdag wilden trouwen en we vonden het wel leuk om het zo te doen. Ik ben geboren in ‘91 en getrouwd in ‘19. 

In de voorbereiding van de bruiloft liet Jeffrey mij meestal kiezen. Hij had niet veel wensen, maar een heel gaaf feest wilde hij wel graag, want hij is een echte party animal. En een mooie trouwauto vond hij ook belangrijk. Dat werd een limousine, een Hummer. We kozen ervoor om de bruiloft en het trouwfeest te vieren bij de Mauritshof in IJzendijke. Mijn familie komt helemaal uit Limburg en Barneveld, het was fijn dat we na die reis op één plek konden blijven met elkaar. Bovendien is het een prachtige locatie en dicht bij huis.

wedding priscilla jeffrey trouwfeest bruiloft dj bruidstaart

De trouwdag

We hebben gekozen voor een buitenbruiloft. Dat was ontzettend mooi. Onze zoon Jayson van 1 had een speciaal ringenkoffertje vast en onze dochter Fay van 7 een bloemenmandje. Zo hadden zij ook een rol op de bruiloft. Jayson besefte nog niet wat er gebeurde, maar hij vond de aandacht heel leuk. Fay heeft het veel bewuster beleefd.

Jeffrey wilde mij altijd al graag een keer horen zingen. Ik had wel eens zanglessen genomen om te zien of ik durfde zingen en toen kreeg ik wel positieve reacties, ook waar Jeffrey bij was, dus die werd wel nieuwsgierig. Toch voelde ik me er nog steeds onzeker over. Voor onze bruiloft besloot ik ervoor te gaan en Jeffrey voor de ceremonie te verrassen met een lied. Ik koos voor ‘All the man I need’ van Whitney Houston, puur om de tekst waar ik me helemaal in kon vinden.

We hadden een hele mooie opkomst afgesproken. Hij zou als eerste met Jayson komen aanlopen, dan Fay met de bruidsmeisjes en ik als laatste, samen met mijn vader en ex-schoonvader, mijn ‘twee vaders.’ Alleen, ik kwam maar niet. Er spookte heel even door zijn hoofd dat ik helemaal niet meer niet zou komen. Tot hij me hoorde zingen. ‘Dat is ze hoor, dat is ze,’ zei hij. Iedereen begon te huilen. Dat kreeg ik zelf niet mee, ik was zo gefocust op de muziek.

De openingsdans

Eigenlijk hoefde het voor ons niet, een openingsdans. We zagen er beide tegenop, want we zijn geen echte dansers. Toch kregen we van anderen wel het gevoel dat het zo hoort. Daarom hebben we het maar gedaan en dat vonden we ook prima. We kozen voor ‘When you say nothing at all’ van Ronan Keating. Een fijn nummer, maar niet met speciale betekenis, want dat gevoel hebben we niet bij de openingsdans.

bruiloft bruiloft dj trouwfeest bruidspaar openingsdans

Stukjes op het trouwfeest

Om de avond rustig op gang te laten komen, was er na de openingsdans een optreden van een illusionist. Dat was superruig. Hij had geweldige trucjes die echt niet te volgen waren. Voor de oudere mensen hadden we tafeltjes om de dansvloer heen en hij liep daar ook langs om trucs te laten zien. Speciaal voor ons als bruidspaar had hij een bizarre kaartentruc. Ik koos een kaart en Jeffrey koos een kaart en op het einde was het hem gelukt om van twee kaarten één kaart te maken. Hoe hij dat deed weet ik nog steeds niet. 

Ook waren er stukjes. De familie van Jeffrey deed een stukje over het voetballen waar hij mee gestopt is om meer bij het gezin te zijn. En een vriend van Jeffrey kwam op in een omapak en gaf hem vervolgens een lapdance, dat was supergrappig. Zelfs de opa’s en oma’s konden er om lachen. Wij zijn wel in voor een geintje, dus niemand keek er ook van op.

Het trouwfeest

We hebben voor een bruiloft DJ huren gekozen om onze muzieksmaken samen te laten komen. Ik hou van stevige gitaren en Jeffrey houdt van hardstyle. Hardstyle lukt je niet op een gitaar, maar een bruiloft DJ kan natuurlijk beide stijlen prima draaien. Met een allround bruiloft DJ kwam iedereen aan bod. 

Het feest ging goed los. DJ Pascal luisterde naar onze wensen en nam dus ook verzoeknummers aan, zoals wij graag wilden. Er werd veel gedanst. We hadden er niet helemaal op gerekend dat de vrienden van Jeffrey zo fanatiek nummers zouden aanvragen. De mensen die niet van hardstyle houden, haakten daardoor een beetje af. De bruiloft DJ kon daar ook niks aan doen, hij heeft gedaan wat we vroegen. 

Het mooiste moment van het feest was voor mij toen ons zoontje Jayson op de dansvloer los ging. Daar genoot ik echt van. Een bruiloft zonder kinderen was voor ons ondenkbaar, zij horen er gewoon bij, ook op het trouwfeest. Dan loopt het maar anders dan gepland, dan is het maar wat chaotischer. Voor Jayson hadden we een campingbedje geregeld, Fay hield het zelfs tot 22.00 uur vol. Daarna zijn ze lekker met oma meegegaan. 

De  bruiloft DJ is tot 2.00 uur gebleven. Daarna was het feest ook snel afgelopen. Rond 2.30 uur nam iedereen op z’n gemak afscheid.

bruiloft trouwfeest zingen openingsdans bruiloft dj bruiloftmuziek

trouwfeest bruiloft bruidspaar bruiloft dj openingsdans kinderen op bruiloft

trouwfeest bruiloft kinderen openingsdans bruiloft dj bruiloftmuziek

bruiloft trouwfeest kinderen op bruiloft openingsdans bruiloft dj

De terugblik

We kijken goed terug op ons trouwfeest en onze trouwdag, het was ontzettend leuk. Het is gegaan zoals wij het graag wilden.

Tip van Priscilla: Luister niet teveel naar wat anderen vinden. Het is jullie dag. Je kunt het niet voor iedereen goed doen, doe het dus in ieder geval goed voor jezelf.

Fotocredits: Pretty Portraits Fotografie


Blog


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Suzanne

Wil jij een bedrijfsfeest organiseren, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt? Wij helpen je op weg met slimme tips, do's en don'ts,...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Suzanne

Jullie hebben besloten dat kinderen welkom zijn op jullie trouwfeest. Best een spannende keuze, want de bruiloft is op de avond. Hoe zorg...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje085 - 80 88 217

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2021-04-22 13:23:10 Page render time: 0.5658s Total w/ProCache: 0.5663s