Tips: zo kies je de beste DJ voor je feest!

Profile image

Bij een feest hoort muziek! En wat is er nu leuker dan een DJ die op jouw feest de lekkerste platen aan elkaar mixt, verzoeknummertjes draait en alle voetjes van de vloer krijgt? Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een DJ kiest die bij jou en je feest past. Daarom geven wij tips voor het kiezen van de beste DJ.

Jouw muzieksmaak bepaalt

Ben je een echte technoliefhebber, dan wil je geen DJ die alleen maar Hollandse hits draait, en vice versa. Kies dus een DJ die bij jouw muzieksmaak past. Een goede allround DJ past zich overigens moeiteloos aan jouw wensen aan.

Check of er oog is voor jouw wensen

De muziek op je feest moet bij jou en het thema van je feest passen. Kies daarom altijd een DJ die oog heeft voor jouw wensen. Vraagt hij wat je lievelingsnummers zijn? Welke leeftijd de gasten hebben? Maar ook welke liedjes je juist níet wilt horen? Door dit goed te bespreken, kom tijdens je feest niet voor verrassingen te staan.

Heeft hij een vervanger?

Iedereen kan ziek worden. Ook die DJ die je zo zorgvuldig hebt uitgekozen voor jouw feest. Vraag de DJ daarom altijd of hij een volwaardige vervanger heeft in geval van calamiteiten. Huur je een DJ via een boekingsbureau? Stem dit dan af met je contactpersoon.

Contact met de feestlocatie

Vindt je feest niet bij je thuis plaats, maar op een andere locatie? Zorg dan dat je DJ voorafgaand aan het feest contact heeft met de contactpersoon van de locatie over bijvoorbeeld geluidsrestricties en de aanwezigheid van apparatuur.

Maak (prijs)afspraken

Duidelijke afspraken zorgen voor zekerheid. Voor, tijdens én na je feest. Ga bijvoorbeeld na of de offerte van je DJ inclusief of exclusief reiskosten is en of de DJ eigen apparatuur meeneemt.


Nog geen categorieën


Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Maartje

Het ABC-tje. De ‘Hoe goed kennen jullie elkaar?’-quiz. Het toneelstukje waarin de eerste ontmoeting van jou en je verloofde wordt...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Maartje

Schoudervullingen, Titanic in de bioscopen en de nieuwste single van Madonna op cassette: welkom in de jaren tachtig! Wil je samen met je...

Lees het hele verhaal


Stuur een email
info@thedjcompany.nl


Stuur een Appje
06 - 46 89 66 21


Offerte aanvragen
Vraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-08-23 01:11:30 Page render time: 0.2441s Total w/ProCache: 0.2444s