Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Even terug in de tijd: geef een jaren ‘80-feest!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Schoudervullingen, Titanic in de bioscopen en de nieuwste single van Madonna op cassette: welkom in de jaren tachtig! Wil je samen met je vrienden en familie eens teruggaan naar die goeie ouwe tijd? Geef een eighties party!

Dresscode: fel!

Beenwarmers, schoudervullingen, leggings, zweetbandjes, petticoats én natuurlijk alles in hysterische kleuren. Need we say more? In de eighties was niks gek genoeg! Vraag je gasten dus om zich flink uit te dossen. Zet op de avond van het feest nog een mand vol accessoires neer voor de finishing touch (of voor die ene gast die dacht dat hij onder de dresscode uit kon komen). Ook onmisbaar: een flinke bus haarlak en een kam. Omhoog dat haar!

Muziek: van The Police tot Cyndi Lauper

De jaren tachtig waren hét tijdperk van grote artiesten als Madonna, Michael Jackson, Tina Turner, Aerosmith en The Police. Nu kun je natuurlijk een playlist samenstellen met al je helden uit de eighties, maar nóg leuker is het om je oude platenspeler of cassetterecorder tevoorschijn te toveren (als je die nog hebt, natuurlijk). Met Material Girl of Don’t Stop Believing op een bandje of lp ga je in één klap terug in de tijd.

Decoratie: vergeet Pac Man niet!

Met de jaren tachtig als thema kun je helemaal losgaan met de aankleding van je feest. Allereerst: álles in neonkleuren is goed. Van plastic bekertjes tot slingers. Ook erg leuk is het om filmposters op te hangen van de bekendste films uit die tijd. Denk aan de Titanic, Dirty Dancing of Star Wars. Als je deze films nog hebt (of ze op de kop kunt tikken), kun je ze tijdens het feest ook afspelen. Het liefst niet op je hypermoderne tv, maar gewoon met een beamer op de muur. Heb je nog cassettebandjes of lp’s die je wel wilt opofferen? Hang ze aan de muur! Tot slot kun je voor onvergetelijke foto’s een Pac Man-photobooth inrichten. Mét polaroidcamera, natuurlijk.

Eten en drinken: hoe fouter, hoe beter

Serveer voor het echte jarentachtiggevoel geen alledaagse hapjes en drankjes, maar ga ook daarmee terug in de tijd. Maak een flinke schaal bowl (met vruchtjes uit blik!), sla flink wat flesjes Shandy in en ga op zoek naar de good old Punica. Enne, ken je ‘m nog? Die gehalveerde kool, omwikkeld met aluminiumfolie, met daarop satéprikkers met kaas, cocktailworstjes, zilveruitjes, etc? Onmisbaar op je 80’s feestje! Ook pelpinda’s en pasteitjes mogen niet ontbreken. Maak als kers op de taart een ouderwetse gelatinepudding – het liefst in een chemisch, fluorescerend kleurtje. Wat mag er volgens jou absoluut niet ontbreken op een 80’s feest? Laat een reactie achter!


Nog geen categorieën


Like

1 reactie

  • Gepost door Sabine

    Leuk lijstje! Maar de film Titanic is uit 1997... ;)

Reageer ook!

Profile image previous post

Maartje

Bij een feest hoort muziek! En wat is er nu leuker dan een DJ die op jouw feest de lekkerste platen aan elkaar mixt, verzoeknummertjes...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Wimke

Jullie zijn druk met de voorbereidingen van jullie bruiloft. Bij het opstellen van de gastenlijst rijst de vraagt: nodigen we ook kinderen...

Lees het hele verhaal

1

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-19 09:27:54 Page render time: 0.3460s Total w/ProCache: 0.3468s