Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Eerste Hulp bij stukjes op je bruiloft

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Het ABC-tje. De ‘Hoe goed kennen jullie elkaar?’-quiz. Het toneelstukje waarin de eerste ontmoeting van jou en je verloofde wordt nagespeeld. Stukjes: ze zijn onderdeel van veel bruiloften, maar worden zowel geliefd als gehaat. Want: niet altijd zo grappig als de stukjesmaker had gedacht, alleen leuk voor het bruidspaar en niet voor de gasten, of achterin de zaal totaal niet te volgen. Hoe ga jij op je bruiloft om met stukjes? Allereerst: het is jullie bruiloft, jullie dag. Gaan jouw tenen al krom staan bij de gedachte aan goedbedoelde toneelstukjes en liedjes, dan kun je ervoor kiezen om stukjes niet toe te staan. Zet een tekstje op de uitnodiging waarin je dit op een luchtige manier duidelijk maakt, of vraag de ceremoniemeester om jullie wens aan de gasten door te geven.

Kies één moment

Zijn stukjes op jullie bruiloft juist van harte welkom? Dan is het wel verstandig om er enige sturing aan te geven. Houd in het programma bijvoorbeeld één moment vrij voor stukjes. Zo voorkom je dat het feest telkens wordt onderbroken voor een stukje. Als je dit moment ’s middags plant, als de avondgasten er nog niet zijn, voorkom je bovendien dat er eindeloos veel stukjes worden opgevoerd.

Stel grenzen

Heb je een zus die zingt als een kraai, maar wel elke gelegenheid aangrijpt om haar stem te laten horen? Of een oom die ondanks subtiele ontmoedigingen nog steeds denkt dat ‘ie Youp van ’t Hek II is? Om zulke taferelen te voorkomen, kun je enige sturing geven aan de stukjes die worden opgevoerd. Laat de ceremoniemeester aan de gasten doorgeven dat jullie bepaalde stukjes, zoals liedjes of toneelstukjes, liever niet willen.

Alles gecheckt?

Dan is er nog de techniek. Je hebt het ongetwijfeld wel eens meegemaakt: dat er geen microfoon aanwezig was en een ABC-tje daarom maar luid schreeuwend werd voorgedragen. Of dat een Powerpoint-presentatie wegens het ontbreken van een groot scherm maar op een laptop werd vertoond, en daarom slechts zichtbaar was voor de eerste rij. Laat je gasten daarom aan de ceremoniemeester doorgeven welke apparatuur zij nodig hebben voor hun stukje, en zorg dat de ceremoniemeester dit afstemt met de locatie. Nog een tip: zorg dat alle cd’tjes en usb-sticks van tevoren zijn gecheckt: werken ze? Staat het betreffende liedje er écht op? Zeker weten? Fijn!

Kom zelf in actie!

Wil je tot slot je gasten écht verrassen? Doe dan zelf een stukje! Studeer samen met je verloofde een vette dans in, maak een ABC-tje over de gasten of schrijf, als jullie muzikaal zijn, zelf een liedje over jullie dag. Wedden dat jullie een groot applaus krijgen? Onze bruiloft DJ experts geven nog meer tips voor jouw bruiloft en over de bruiloft DJ


Nog geen categorieën


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Wimke

Het is altijd even schrikken. Je bent lekker opgedoft en gaat naar het verjaardagsfeest van je beste vriend(in), je hebt zin om eens lekker...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Maartje

Bij een feest hoort muziek! En wat is er nu leuker dan een DJ die op jouw feest de lekkerste platen aan elkaar mixt, verzoeknummertjes...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-18 22:07:21 Page render time: 0.2564s Total w/ProCache: 0.2572s