Niet goed, geld terug

Filter klantervaringen op:

13897 klantervaringen gevonden

""
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Jan | groom

20 jul 2024
21:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Marcel
"Een enorm geweldig mooi feest!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

DJ Elvio heeft een voor ons perfecte set voorbereid en heeft gedurende de avond muziek gedraaid dat super goed paste bij ons en onze gasten. De dansvloer was vol dansende familie en vrienden. We hebben een top avond gehad en DJ Elvio heeft rekening gehouden met al onze wensen die we vooraf hebben aangegeven. Echt top! Dank je wel! - Frank | groom

20 jul 2024
20:00 - 00:00
bruiloftsfeest
DJ Elvio
"Een onvergetelijk bruiloft feest, waanzinnig!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Wij werden via onze feestlocatie gewezen op de DJ company. Op hun advies hebben wij contact opgenomen en daar zijn wij heel blij mee ! Vanaf moment 1 van contact zie je dat de DJ company een serieus bedrijf is. Alles wordt professioneel aangepakt. Je begint met het invullen van de wensen lijst. Daarin word zeer uitgebreid gesproken over allerlei wensen wat je als bruidspaar kan hebben. Die vragenlijst kan je continue bijwerken. En dan wordt je gematched aan een DJ. Wij werden gematched met DJ Johan. En dat werd voor hem een flinke klus. Wij hadden namelijk niet een makkelijke voorkeur in muziek stijlen. Het liep uiteen van ABBA tot hardstyle dus dat werd een mooie uitdaging die Johan gelukkig niet aan de weg ging. Hij stelde ons ontzettend gerust in het gesprek voorafgaand aan de bruiloft. We gingen vol vertrouwen het feest tegemoet. En wat hebben wij genoten! Johan heeft alles waargemaakt en een geweldig feest neergezet. De dansvloer is de hele avond gevuld geweest en alle muziek is voorbij gekomen in goede overgangen en leuke mixen. Complimenten de hele avond lang. Kortom onze avond kon niet stuk! DJ company en Johan ontzettend bedankt voor deze geweldige ervaring. Liefs het bruidspaar Sven en Jessica - Jessica | bride

20 jul 2024
21:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Johan
"Top DJ lekker muziek"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Op zoek naar muziek om een verjaardag te kunnen ombouwen tot een feest. Via via jullie site gevonden en gewoon geboekt. Snelle reactie en alles goed doorgenomen. Alle muziek met de DJ doorgenomen, maar helaas 2 dagen voor het feest werd deze ziek. Jullie hebben voor een goede vervanging gezorgd en Martijn heeft er een top feestje van gemaakt. Ondanks de hitte kreeg hij de gasten uiteindelijk toch naar binnen om lekker te dansen. Top geregeld. Alle gasten waren ook erg te spreken over het feest. Bedankt - Brenda

20 jul 2024
20:00 - 00:00
verjaardagsfeest
DJ Martijn
"Fantastisch Fenomenaal Feestelijk Fabuleus Fun"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Gekozen voor het gemak en de zekerheid zodat ik alles uit handen kon geven. Er is heerlijk gedanst, de nummers liepen goed in elkaar over, we zijn in het zonnetje gezet met de vriendelijkheid. De service vooraf was top. Mijn aanstaande man en ik hebben een playlist gemaakt op Spotify om onze smaak te laten horen en DJ Rinaldo heeft daar super nummers aan toegevoegd. Hij voelde feilloos aan wanneer welke muzieksoort gedraaid kon worden en kon de juiste nummers met een knipoog draaien en humoristische momenten versterken. Bedankt Rinaldo! - Joyce | bride

20 jul 2024
18:30 - 22:30
bruiloftsfeest
DJ Rinaldo
"Magische avond!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

We hebben geweldig feest gehad en Youp was echt een topper. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en was zo enorm vriendelijk. Ook erg goed qua voorbereiding (bijvoorbeeld vooraf al kennismaken met de ceremoniemeester). Heel blij dat Youp er was! Wat minder goed gegaan is, is de communicatie vanuit the DJ company. We hadden oorspronkelijk een andere dj waarmee we ook al kennis gemaakt hadden. Blijkbaar had hij geannuleerd maar dit is door niemand gecommuniceerd (toen niet en nu nog geen bericht vanuit DJ company). Dit was even een verrassing voor zowel ons als Youp toen Youp ons belde voor een kennismaking. Youp heeft het echter geweldig opgepakt en het is allemaal goedgekomen. Maar iets van communicatie vanuit The DJ Company hadden we op prijs gesteld. - Nina | bride

20 jul 2024
20:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Youp
"Diederik heeft er een groot feest van gemaakt!"
9.3/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

De communicatie voorafgaand aan het feest was duidelijk. Diederik was optijd op locatie om alles klaar te zetten. De lichtset was iets te fel voor ons cafe maar dat was het enige puntje. - Melissa

20 jul 2024
22:00 - 02:00
feest
DJ Diederik
Privé locatie
"Makkelijk geregeld! Leuk feest!"
7.3/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

Een makkelijke manier om een dj te vinden. Je hoeft zelf amper wat te regelen, behalve je voorkeuren door te geven. Goede communicatie met de dj Company! We hebben een erg leuk feestje gehad. De dj hebben we af en toe wat sturing gegeven qua genre, maar hij pakte dit veelal goed op. We hadden met name jaren 90 doorgegeven en muziek van nu, maar vooral in het begin was het veel jaren 70 en 80. Er is zeker later op de avond flink gedanst!! Kortom genoten! - Erica

20 jul 2024
20:00 - 00:00
12,5-jarig huwelijksfeest
DJ Orangel
"Een goede ervaring met DJ Company"
8/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

Het lichtset is sfeervol en ook in het begin even en daarna liep het goed en werd er volop gedanst.We hebben zelfs een half uur langen kunnen ipv 0.00 tot half 1.De communicatie en service vond ik heel goed en ook fijn dat je een paar dagen vtv gebeld word door de dj. - Carla

20 jul 2024
20:00 - 00:00
verjaardagsfeest
DJ Aart
"Er werd goed gedraaid"
8.3/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Wij kozen voor jullie omdat er dan altijd een reserve dj aanwezig is. Dansen was helaas wat minder maar dat was niet de schuld vd DJ. Iedereen was gewoon erg druk met buurten. Goede dienst vooraf. Alles goed besproken. Veel verschillende soorten muziek gedraaid. Dus voor iedereen wat. - Femke

20 jul 2024
21:00 - 02:00
verjaardagsfeest
DJ Sven
Privé locatie
Klantervaringen op andere websites
Facebook Logo
4.5/ 5
698 klantervaringen
"De beste muziek en mijn favoriete genres"
Marie
Google Logo
4.8/ 5
415 klantervaringen
"Het feest verliep naar onze wens"
Eric
Klantenvertellen
9.6/ 10
1374 klantervaringen
"Een onvergetelijk feest en helemaal ontzorgd"
Hans
9.3/ 10
903 klantervaringen
"Precies de DJ die we zochten"
Mili & Jeroen