Grand Cafe Hemels - Amersfoort

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Grand Cafe Hemels, een bekende locatie voor ons. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben.

Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Grand Cafe Hemels? We zijn je graag van dienst!

Grand Cafe Hemels adres

Gertjan Horst - eigenaar
 0334627770
 info@grandcafehemels.nl

Grand Cafe Hemels
Langestraat 63
3811 AC  Amersfoort

 0334627770
 info@grandcafehemels.nl

Contact met Grand Cafe Hemels

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Gertjan van Grand Cafe Hemels.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

all
location
party

Klantervaringen over Grand Cafe Hemels
en feesten die wij hebben gedraaid.

"Een woord nodig: Fantastisch!!"
10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

Yvonne | Organisator

Ik had een beperkt budget voor entertainment en al googlend kwam ik op jullie website en zag de vanaf prijs.

Lang verhaal kort: dj + lichtset geboekt voor nog geen 600 euro. Meestal waren we het dubbele of meer kwijt. De verwachtingen voor af was: we zien wel... Nou het heeft zeer goed uitgepakt. Vooraf hadden we al wat wensen doorgegeven en dj René belde 2 dagen voor het feest om de avond en eventuele bijzonderheden door te nemen.

Prima! En dan het feest zelf: de binnenkomst op de locatie - een mooi oud pand - was al sfeervol. We hadden een thema aan het feest gehangen "Proud to be fout" en het was super leuk om te zien dat op misschien 10 gasten na iedereen zijn best had gedaan zich zo fout mogelijk uit te dossen. Dus de controle bij de deur door ons zelf was leuk... mensen kwamen al zeer in de stemming binnen en de goede stemming is gebleven. Verzoeknummers werden regelmatig doorgegeven en door René gedraaid. En wat ik ook op de 2e dag van ons congres (the day after) terug hoorde was dat: men volop heeft genoten, een top avond heeft gehad, wat een leuke locatie, waar heb je die dj vandaan gehaald, vraag hem de volgende keer weer, zo fijn dat je ondanks de muziek gewoon een gesprek met iemand kon voeren, zonder dat je in zijn/haar oor hoefde te schreeuwen, enz. enz. Onze conclusie in het kort: locatie, dj René en onze leden passen bij elkaar!

Wij zullen in de toekomst 100% zeker vaker gebruik van jullie diensten gaan maken. Dus laat dj René maar vast als mogelijke datum voor ons volgende feest 16 mei 2019 in zijn agenda noteren!

Nanda

Beste Yvonne,

Enorm bedankt voor deze prachtige evaluatie. Ik zag dat je deze ook al op Facebook had gedeeld. Zijn we heel blij mee (en trots op), dankjewel!

muziek

aangevraagd top 3

  1. verzoeknummers op aanvraag van gasten
Klantervaring over Grand Cafe Hemels
9,7/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 9/10

Yvonne | Organisator

Vereningsfeest van Yvonne
Amersfoort

Afstemming vooraf prima. Fijne en heldere communicatie met Gert-Jan. Personeel is zeer vriendelijk. Het oude pand heeft wat beperkingen omdat het niet geïsoleerd is, dus geluidsniveau moest binnen de perken blijven. Het is ook vrij smal met beneden een grote bar, die uitnodigt om er aan te gaan hangen. Wat weer een uitdaging was voor de bediening om het eten/drinken uit te serveren. Boven kon men wat rustig zitten, maar hoorde daar toch ook de muziek. Eten was prima, maar door een kleine onderlinge communicatiestoornis boven kwam het eten naar beneden toe wat langzamer door dan gewenst. Toch hoorde ik dat men dat niet als erg storend heeft ervaren. Onze leden vonden het in ieder geval een super leuke locatie voor ons feest.

Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer

Contact met Grand Cafe Hemels

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Gertjan van Grand Cafe Hemels.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

DJ huren in jouw regio?

Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.
een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in Amersfoort en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Wil je een DJ huren op deze locatie?

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

DJ offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-01-18 12:37:44 Page render time: 0.5131s Total w/ProCache: 0.5139s