Niet goed, geld terug

Herberg De Zwaan - HedelHedel

Huur de beste DJ bij Herberg De Zwaan - Hedel

8/ 10
1 klantervaring bij Herberg De Zwaan - Hedel
Muziekkeuze
8/10
Inspelen op sfeer
8/10
Vriendelijkheid & service
8/10
Over The DJ Company bij Herberg De Zwaan - Hedel:
  • Wij kennen deze locatie, Herberg De Zwaan - Hedel, goed
  • We draaien regelmatig in Hedel
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 8

Onze DJ's bij Herberg De Zwaan - Hedel: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Herberg De Zwaan - Hedel

"goed voorbereid en uitgevoerd"
8/ 10
Muziekkeuze
8 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

Ervaring van vorige feesten Er is continue gedanst licht was prima maar voor de foto's wat minder Gasten hebben een heerlijke avond ervaren - Prima voorbereid Communicatie ok, alleen de persoonlijke afstemming met DJ kan beter. Dit in relatie tot eerdere ervaringen - Cor | Jarige

Beste Cor, Bedankt voor het invullen van jouw evaluatie. Wat goed dat de voetjes op de dansvloer zijn geweest en dat de avond naar wens was. We zullen jouw feedback over de afstemming met de DJ zeker meenemen en kijken hoe we dit nog meer kunnen verbeteren, bedankt hiervoor. Ik hoop jullie gauw weer terug te zien op een volgend topfeest! Lisa - Partyplanner van The DJ Company

Lisa
30 nov 2019
19:00 - 01:00
60ste verjaardagsfeest
DJ Yorick
Herberg De Zwaan - Hedel

Contact met Herberg De Zwaan - Hedel

wim verkuil
eigenaar

Wil je contact met Herberg De Zwaan - Hedel over alle mogelijkheden en de prijzen voor het huren van een zaal voor jouw feest?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of de gehele locatie bij Herberg De Zwaan - Hedel in Hedel. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter Logo
9,1
uit 1 ervaringen
DJ huren voor jouw feest in Herberg De Zwaan - Hedel?

Een DJ huren zonder zorgen in Herberg De Zwaan - Hedel: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Gelderland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Hedel en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.