Niet goed, geld terug

Dorpshûs Yn'e Mande - WelsrijpWjelsryp

Huur de beste DJ bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp

8.7/ 10
1 klantervaring bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp
Muziekkeuze
8/10
Inspelen op sfeer
9/10
Vriendelijkheid & service
9/10
Over The DJ Company bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp:
  • Wij kennen deze locatie, Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp, goed
  • We draaien regelmatig in Wjelsryp
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 8.7

Onze DJ's bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp

"Het was top!!"
8.7/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
8 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

Voor mijn 50-jarige verjaardag wilde ik graag een feestje geven, alles erop en eraan met een DJ. Omdat ik geen connecties heb in dat wereldje, ben ik wat gaan rondneuzen op internet. Zo kwam ik terecht bij de DJ Company. Allemaal goede reviews, dat moet goed zijn dacht ik. En dat was het! Vooraf is er goed contact geweest over het soort feestje wat ik in gedachten had, hoe voor mij de ideale feestavond eruit zou zien. Dat kon ik later ook invullen op een persoonlijke wensenlijst, evenals mijn muziekkeuze en verzoeknummers. Inloop was vanaf 19,30, de DJ (Erik) had de muziek zodanig zacht staan dat iedereen nog goed met elkaar kon praten, meer achtergrondmuziek. Na mijn openingswoordje rond een uur of 9 ging de muziek harder en werd er een leuk feestje gebouwd. Precies de muziek en sfeer die ik ook wilde! Al met al, mede door de DJ, hebben wij een topavond gehad!! - Angela | Jarige

14 dec 2019
19:30 - 01:00
50ste verjaardagsfeest
DJ Erik
Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp

Contact met Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp

Yannick Strobl
Hoofd contact

Wil je contact met Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp over alle mogelijkheden en de prijzen voor het huren van een zaal voor jouw feest?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of de gehele locatie bij Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp in Wjelsryp. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter Logo
9,1
uit 1 ervaringen
DJ huren voor jouw feest in Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp?

Een DJ huren zonder zorgen in Dorpshûs Yn'e Mande - Welsrijp: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Friesland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Wjelsryp en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.