Niet goed, geld terug

Golfclub ZeewoldeZeewolde

Huur de beste DJ bij Golfclub Zeewolde

7.3/ 10
1 klantervaring bij Golfclub Zeewolde
Muziekkeuze
7/10
Inspelen op sfeer
7/10
Vriendelijkheid & service
8/10
Over The DJ Company bij Golfclub Zeewolde:
  • Wij kennen deze locatie, Golfclub Zeewolde, goed
  • We draaien regelmatig in Zeewolde
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 7.3

Onze DJ's bij Golfclub Zeewolde: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Golfclub Zeewolde

"De avond incl het feest was geweldig !"
7.3/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

Het feest was afgesproken van 22:00 tot 1:00 s’ochtends. DJ Andre was rond 19:45 bij ons op golfclub Zeewolde en heeft alles opgebouwd toen de leden de baan in gingen. Voor de prijsuitreiking zat de sfeer er goed in; en waren een paar mensen aan het dansen. Na de prijs uitreiking gingen helaas de mensen direct naar huis daar het al laat was ( +- 22:45). Van de 50+ deelnemers waren er een handje vol mensen meerendeel de organisatie aan het dansen. Aan het einde rond 23:50-0:15 waren alleen de organisatoren nog aanwezig. We hebben met z’n allen opgeruimd; Het feest is eerder afgelopen dan gepland. We hebben een enig feest gehad met leuke muziek en lichtshow. De hardheid van de muziek was goed, je kon goed praten; Bij deze Golfclub is het een ‘gewoonte dat iedereen direct weggaat’ . Het ligt niet aan de DJ dat er niet gedanst werd. Wij hebben wel gedanst en genoten van de muziek. Het was erg gezellig. Andre heeft moeite gedaan om leuke muziek te draaien. Fijne avond! Groeten van Lin van Aartsen - Lin | Organisator

26 apr 2024
22:00 - 01:00
feest
DJ André
Golfclub Zeewolde
DJ huren voor jouw feest in Golfclub Zeewolde?

Een DJ huren zonder zorgen in Golfclub Zeewolde: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Flevoland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Zeewolde en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.