Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

DJ Bastiaan

DJ Bastiaan

Inspelen op sfeer 8,8 /10

Vriendelijkheid & service 9,4 /10

Muziekkeuze 8,9 /10

Bekijk hieronder alle beoordelingen van DJ Bastiaan

DJ Bastiaan huren

Je wilt een DJ huren die zorgt dat het dak eraf gaat, dus je denkt: daarvoor moet ik bij DJ Bastiaan zijn. Want als iemand het kan... Is ook zo. Maar weet je? Je kunt bij ons alléén maar DJ's boeken die zorgen dat het een topfeest wordt. Bekijk onze klantervaringen, drive in shows, prijzen en vraag direct een offerte aan.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct prijzen per WhatsApp of sms

Ga naar prijzen
ïcon"Joost | Bruidegom
8,7/ 10

"Superleuk feest met veel dansen!"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 7 /10

We kozen voor The DJ Company om lekker ontzorgd te worden op onze bruiloft. De communicatie met de DJ vooraf was prettig! Op het begin van ons feest sloot de muziekkeuze niet echt aan bij onze smaak, maar dat werd vrij snel rechtgetrokken.

Bruiloft van Joost (bruidegom)

ïcon"Erwin | Bruidegom
10/ 10

"Top feest !"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Bedankt voor het verzorgen van onze feestavond. Was een top feestje!

Bruiloft van Erwin (bruidegom)

ïcon"Joyce | Bruid
8,3/ 10

"Spetterend trouwfeest!"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

Ik zocht een betrouwbare partner voor onze bruiloft, en die hebben we zeker gevonden! Het geluid en licht waren top! Door de grote diversiteit van publiek was het soms wat lastig de sfeer erin te houden, maar wij hebben van het begin tot het einde genoten! De communicatie verliep heel soepel en erg op onze wensen gericht, heel prettig.. wel jammer dat de dj weinig eigen muziek inbreng leverde, we moesten van te voren een playlist vullen.. dat was wat stressig in de laatste dagen voor de bruiloft.. daardoor was onze muziekkeuze btje rommelig denk ik...

Verder zou ik iedereen DJCOMPANY aanraden, betrouwbaar en gegarandeerd een TOP feest

Bruiloft van Joyce

Rebecca

Hartelijk dank voor het invullen van de recensie! Ik ben blij om te horen dat jullie hebben genoten. Daarnaast erg prettig dat jullie ook een punt van verbetering door hebben gegeven! Onze excuses dat dit niet 100% naar verwachting is verlopen. Wij zullen dit meenemen bij de volgende feesten! :)

Rebecca
Rebecca
ïcon"Kevin | Bruidegom
10/ 10

"Onvergetelijke avond, meer dan waard"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

De dj company gevonden via internet, en het "niet goed geld terug garantie" sprak mij aan. Communicatie mocht van ons iets eerder en het invulformulier is wel erg zwart-wit. Over dj Bastiaan alleen maar positiviteit. Hij belde gelukkig al eerder (ipv de afgesproken uiterlijk 2 dagen vooraf) hij heeft onze avond echt perfect gemaakt. Hij begon met een klapper en eindigde geweldig. Iedereen is uit zijn dak gegaan van jong tot oud. Deze man snapt een bruidsfeest. Ook was hij beleefd naar onze gasten en deed erg moeite om iedereen zijn verzoekjes te integreren. Belichting was top, en we hebben niks gemerkt van het op- of afbouwen. Wij raden toekomstige bruidsparen dj company en dj Bastiaan zeker aan! Bedankt, liefs Kevin en Shiva

Bruiloft van Kevin

ïcon"Fauve | Bruidegom
10/ 10

"Geweldig sfeervol genieten feestelijk"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Bastiaan begreep onze muzieksmaak vanaf het eerste contact! De communicatie verliep soepel en we mochten veel verzoeknummertjes opgeven. Tijdens het feest heeft iedereen heerlijk gedanst, hard meegezongen en genoten! Kortom, het was een geweldig feest!

Bruiloftsfeest van David en Fauve

ïcon"Marco | Bruidegom
9/ 10

"Top!"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

Dj/muziek sloot goed aan bij de wensen van het bruidspaar.

Bruiloftsfeest van Claudia en Marco

ïcon"Claudia | Bruid
10/ 10

"Een geweldige feestavond!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Na 3 keer uitstellen van ons huwelijksfeest door corona, kon op 28-5-2022 ons feest eindelijk plaatsvinden. DJ Bastiaan speelde geweldig in op de gasten en de sfeer. Na de eerste 1,5 uur het volume wat lager zodat iedereen wat kon bijkletsen, ging daarna het volume omhoog en kwam iedereen in beweging. Na afloop ook veel complimenten van onze gasten over het feest, de muziek en de sfeer! Kortom een geweldige avond!

Bruiloftsfeest van Claudia en Marco

ïcon"Nico
9,7/ 10

""

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

We hadden voor de DJ Compagny gekozen omdat ze heel goed waren aangeschreven. Eerste gesprek was ook prima en duidelijk! Daarna een eigen account gekregen en deze aangemaakt en ingevuld. We kregen zoals aangegeven 1.5 week van te voren onze dj via de mail te horen. Binnen een paar uur een extra mail dat onze dj verhinderd was en dat we zsm mogelijk een nieuwe dj zouden aangewezen krijgen. Prima dachten wij dat kan gebeuren. Maar toen werd het stil.... nu worden wij niet zo snel zenuwachtig.... en waren we druk bezig met de rest van de voorbereidingen maar toen we 1.5 dag van te voren (en een nare droom) nog niks hadden gehoord werd ik (Nathalie) toch wel wat nerveus. Zelf eerst een mailtje gestuurd, kregen snel reactie dat men er mee bezig was. Oke, dan weet je zelf, we hebben nog geen dj. Tussen de middag toch maar even gebeld, met de vraag... morgen is ons feest.... kun jij mij gerust stellen dat er wel een dj komt. Ik werd gerust gesteld... maar fijn voelde dit niet. Gelukkig rond 16.00 (1 dag van te voren) werden we gebeld door dj Bastiaan. Aardige vent en s avonds hebben we een open en eerlijk gesprek gehad. Hij heeft mij echt gerust gesteld aan het einde van ons gesprek met de woorden, niet zenuwachtig zijn, ik kom echt en we gaan er een knalfeest van maken. En dat heeft hij ook gedaan! Het geluid, de lichten, een extra dj en hij heeft goed ingespeeld op het publiek en onze wensen. Ondanks hij niet helemaal onze dj was qua style. Onze complimenten voor deze dj, want omschakkelen moest hij even zeker!! De gasten en wij hebben genoten.

Maar wat wij wel eigenlijk een slechte zaak vinden is dat de dj compagny niet even de moeite heeft genomen om open en eerlijk te communiceren en/of ons te bellen of te mailen dat het niet is gegaan zoals het hoort! Wij hebben jullie een jaar geleden gecontact om onze datum vast te zetten. En dat het waarschijnlijk heel druk is (nu alle feestjes weer mogen), dat snappen wij ook. Maar jullie moeten ook begrijpen dat wij jullie gekozen hebben om eigenlijk het belangrijkste van een feestavond aan jullie uit te besteden en ja, daar betalen we jullie natuurlijk ook voor. Dus neem dit mee in jullie volgende boekingen. Communicatie is het allerbelangrijkste en gaat het een keer niet zoals het hoort.... dat kan, dat is menselijk maar zorg dat jullie blijven communiceren en neem zelf contact op ipv dat de opdrachtgevers er zelf achter aan moeten.

Mvg Nathalie en Nico van Duijn

Bruiloft van Nico (bruidegom)

Rebecca

Bedankt voor jullie uitgebreide evaluatie.

Mijn collega heeft gelukkig al met jullie gesproken over de evaluatie. Ook op deze manier nogmaals onze excuses dat de communicatie niet zo is verlopen zoals het hoort te zijn. Ik ben erg blij om te horen dat jullie alsnog een mooi feest hebben gehad. Hopelijk krijgen we een tweede kans en dan zorg ik ervoor dat de communicatie vlekkeloos verloopt ;).

Rebecca
Rebecca
ïcon"Devi | Bruid
10/ 10

"super feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij hebben voor de DJ company gekozen omdat we graag een profesioneel verzorgd feest wilde. De DJ heeft een topavond gedraaid en zeker gehoor gegeven aan onze verzoeken en aan die van de gasten. Ondanks dat niet iedereen van dansen houdt, heeft iedereen zich goed vermaakt. We vonden het wel jammer dat de DJ pas 1 dag van tevoren contact met ons heeft opgenomen want dit bezorgde mij een hoop stress vooral omdat we juist in de laatste dagen zoveel andere dingen nog te doen hadden. Zeker ook omdat wij al zo vroeg van tevoren hadden geboekt. De DJ heeft aangegeven dit ook niet prettig te vinden maar dat zij ons feest pas in die dagen ook hadden doorgekregen van de DJ company. Ik zou ook zeker adviseren om dit in het vervolg anders te doen omdat ieder bruidspaar de dagen voor het feest wel met nog zoveel andere dingen bezig is. Verder hebben we echt een topavond gehad iedereen vond het supergoed geregeld en we zijn blij dat we de lichtset toch hebben afgenomen want dit maakte het feest wel af.

Bruiloftsfeest van Devi en Michel

Nanda

Beste Devi,

Bedankt voor de evaluatie. 1 dag van tevoren is inderdaad wel vrij kort dag. Goed dat je dit aangeeft, gaan we extra op letten!

Gelukkig zie ik ook dat jullie en jullie gasten echt een topavond hebben gehad, en dat vinden we super!

Nanda
Nanda
ïcon"Marc | Jarige
8/ 10

"2 woorden: Prima gedaan"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Verjaardagsfeest van Marc

ïcon"Klaas | Jarige
7,7/ 10

"extra sfeer bij supermooi weer"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

Dj company biedt een duidelijke uitleg over haar aanpak en maakt dat in haar communicatie en op de avond ook waar.

Bij ons feest troffen we het met het mooie weer en veel gasten waren buiten op het terras te vinden. De Dj was gebonden aan zijn plek in de overdekte ruimte en dat maakte dat interactie tussen terras en dansvloer lastig te realiseren was. Echter de dj paste zijn repertoire goed aan op het verloop van de avond en uiteindelijk kwamen meer gasten naar binnen en kon er meer gedanst worden.

Al met al een geslaagde avond waar door het mooie weer de dj minder centraal stond dan in een andere weersomstandigheid . Daarom ook de slogan extra sfeer bij supermooi weer en dat is bereikt

Gezamenlijk 50ste verjaardagsfeest van Klaas

ïcon"Muriel | Organisator
8/ 10

"prettig samenwerking en leuke muziek"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Feest van Muriel

ïcon"Eva | Organisator
8,3/ 10

"Erg prettig contact"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 8 /10

Goedkoopste/ja/prima/leuk echter soms TE lange versies van bepaalde nummers/iedereen danste/ prima/ heel goed. Erg prettig contact en fijn dat Bastiaan een microfoon voor buiten kon regelen

Pensioenfeest van Eva

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct prijzen per WhatsApp of sms

Ga naar prijzen
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 11685 klantervaringen
swipe Swipe om meer klantervaringen te zien
"Het was helemaal top"
10/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Ronald De Drom - Centrum Voor Cultuur Enkhuizen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Jan

Het was een geweldig feest in De Drom in Enkhuizen, DJ Roland zorgde er...

Lees meer klantervaringen

"Excellent DJ! We loved it ???? . Thank you so much ????"
10/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Yigal Privé feestlocatie  Amstelveen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Ganga

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Prima geregeld"
8/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Martin Café Ons Plein Heemskerk
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Erwin

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Prima verzorgd allemaal door jullie"
8,3/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Bo Wijkboerderij Alkmaar Alkmaar
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Paul

Via netwerk kwam ik met jullie in aanraking. Er is fijn gedanst. De licht...

Lees meer klantervaringen

"leuke avond met muziek"
8,7/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Picco MFC Sanderbout/ Onger De Twee Tores Sittard
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Carla

Omdat ik niet weet waar ik anders een DJ kan vinden. Dansen was...

Lees meer klantervaringen

"Leuke avond met gezellige muziek"
8/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Emanuel Privé feestlocatie  Hoogvliet Rotterdam
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Joey

Na eerdere ervaring wederom voor jullie gekozen. Vooral de back up DJ is...

Lees meer klantervaringen

"ga zo door op deze weg"
10/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Edward Café De Buurt Rozenburg
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Jan

Ja dit was een feestje met mensen die normaal niks doen maar nu gingen ze...

Lees meer klantervaringen

"Gezellig en continue muziek"
10/ 10
  18 mrt 2023  60ste verjaardagsfeest DJ Alex De Buitenpoort Huissen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


60ste verjaardagsfeest van Sjors

Toen jullie voor bij zag komen gelijk een goed gevoel bij. We lekker...

Lees meer klantervaringen

""
10/ 10
  18 mrt 2023  Verjaardagsfeest DJ Hans Café Vennebekken Markelo
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Teun

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Alleen maar blije gezichten gezien"
9/ 10
  18 mrt 2023  Overige feesten DJ Roggy Het Rieten Dak Delft
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Feest van Harm

Roggy hield de sfeer er goed in en hield rekening met onze wensen en onze...

Lees meer klantervaringen

swipe Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 571 ervaringen

profile image
"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.2/ 10

Gemiddeld uit 1111 ervaringen

profile image
"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 395 ervaringen

profile image
"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda
4.8/ 5

Gemiddeld uit 302 ervaringen

profile image
"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 80 88 217

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2023-03-23 10:18:05 Page render time: 0.6893s Total w/ProCache: 0.6901s