Niet goed, geld terug

Benieuwd naar de prijzen van een bruiloft DJ?

Van uurtarief tot apparatuur: alle kosten op een rijtje
 • Alles over het uurtarief van een bruiloft DJ
 • Ontdek precies waar de prijs van een bruiloft DJ van afhangt
 • Helder overzicht van alle kosten
Ontvang binnen 30 sec. jouw prijs online
Koen - Partyplanner van The DJ Company

Voor ieder trouwfeest maken wij een passende offerte. We hebben een kort gesprek om een goed beeld te krijgen van waar je naar op zoek bent. Van de apparatuur en de duur van het feest tot de reiskosten: we nemen al je wensen mee. Zo weet je van tevoren precies wat een top DJ op jouw bruiloft gaat kosten. Wij zorgen dat we de perfecte bruiloft DJ bij jouw wensen matchen om jouw droombruiloft realiteit te maken.

Koen - Partyplanner van The DJ Company

Wat zijn de prijzen voor een bruiloft DJ?

Een bruiloft DJ in Nederland heeft een gemiddeld uurtarief van 200 euro per uur. De meeste trouwfeesten duren 4 uur. In dat geval kost het huren van een bruiloft DJ rond de 800 euro. Meestal is dat inclusief licht en geluid. De tarieven verschillen natuurlijk per aanbieder en je krijgt niet overal precies hetzelfde voor je geld. Als je de kosten voor een bruiloft DJ gaat vergelijken, is het slim om hier rekening mee te houden. Je kunt ook meteen rekening houden met de voordelen en nadelen van een band of DJ. Deze prijzen liggen namelijk best ver uit elkaar.

Wat kost een bruiloft DJ

DJ Boeken? Bereken direct de prijs voor jouw feest

Ontvang binnen 10 seconden online de prijs voor het huren van jouw DJ. Je ontvangt gelijk de prijs per mail en Whatsapp of sms. Wel zo makkelijk.

Waar hangt de prijs vanaf

Bij sommige aanbieders zijn de prijzen net zo helder als een songtekst van Bløf. Al wijd je er een universitaire studie aan, helemaal begrijpen zul je het nooit. Wij vinden dat raar. Het is jouw geld, logisch toch dat je wilt weten waar de prijs voor jouw bruiloft DJ van afhangt. Daarom zijn we daar gewoon open over. Bij ons zit dat zo:

1.Aantal gasten

Het maak ons niet uit hoeveel mensen jij uitnodigt: wij komen wel draaien. Maar: als je een groot trouwfeest geeft, nemen we wel de licht- en geluidsapparatuur mee die daar bij past zodat de muziek ook achterin de zaal goed te horen is. Geef je een klein feestje dan zijn wij de beroerdste niet en komen we je tegemoet in de prijs.

2.Duur van het feest

Kort knallen of de hele nacht door: wij vinden het allemaal prima. Dat de prijs hoger wordt als wij langer blijven is geen hogere wiskunde, maar we noemen het toch even.

3.Hoog-of laagseizoen

In het hoogseizoen werken we ons drie slagen in de rondte, want we staan dan continu volgeboekt. Hard werken vinden we geen punt, maar we passen ons tarief wel een beetje aan op die populaire periode. Zo kunnen we de prijzen wat lager houden in het laagseizoen. Als je precies wilt weten welke prijs voor jouw trouwdatum geldt, vraag dan een offerte aan.

4.Apparatuur

Voor de meeste trouwfeesten nemen we een hoogwaardige geluidsinstallatie en sfeervolle belichting mee. Is alle apparatuur aanwezig op jouw feestlocatie? Dan laten we onze spullen lekker thuis, we zijn gekke Henkie niet. Jij ook niet trouwens, dus vraag in dat geval naar de mogelijkheden voor het huren van een dj zonder licht en geluid.

5.Dag van de week

De meeste bruidsparen trouwen op vrijdag of zaterdag. Logisch natuurlijk, want de gasten zijn dan de volgende dag vrij. Dat betekent voor ons wel dat we elk weekend op pad zijn en het van die twee dagen moeten hebben. De prijzen liggen op vrijdag en zaterdag daarom net wat hoger. Ga je op een rustige dag trouwen? Dan betaal je wat minder.

DJ inhuren voor jouw feest?

direct prijzen per WhatsApp of sms

Fun facts
 • Een bruiloft kost gemiddeld 16.000 euro
 • Een bruiloft DJ is 5% van je budget
 • Een bruiloft DJ kost je ongeveer 800 euro
 • Hardwell op je bruiloft kost 80.000 euro

Waar zitten de kosten in voor een DJ

 • Licht en geluid
 • Reserve DJ
 • ?:)
  Afstemming met feestlocatie
 • p
  Reis- en parkeerkosten
 • Persoonlijk wensenformulier
 • Muzikale voorbereiding
 • Op- en afbouw apparatuur
 • Veilig boeken
 • %
  Btw
 • Non-stop draaien

Natuurlijk wil je precies weten hoe ons uurtarief is opgebouwd, nu je alles aan het onderzoeken bent. Snappen we best en doen we ook niet moeilijk over. Als je bij ons een bruiloft DJ boekt, krijg je er een flinke bak service bij. Fijne dingen die de voorbereidingen van het trouwfeest net wat makkelijker maken. Je krijgt van ons een vaste all inclusive prijs waar al deze service gewoon bij in zit. Er komt dus geen euro meer bij.

1.Huur licht en geluid

Voor ieder feest hebben we altijd een reserve DJ paraat staan. Wij moeten er niet aan denken dat jij op je bruiloft staat en de DJ opeens ziek is. De reserve DJ kan die avond niet op een ander feest draaien en staat klaar om in te springen wanneer dat nodig is. We vinden dat daar wel iets tegenover moet staan.

2.Reserve DJ

Kort knallen of de hele nacht door: wij vinden het allemaal prima. Dat de prijs hoger wordt als wij langer blijven is geen hogere wiskunde, maar we noemen het toch even.

?:)

3.Afstemming met de feestlocatie

De afstemming met de feestlocatie nemen we jou uit handen. Jij hebt wel wat beters te doen dan vragen over stekkertjes en stroom beantwoorden. Als je de antwoorden al hebt. Wij weten precies wat we nodig hebben om lekker te kunnen draaien, dus regelen we dat zelf. Omdat we gaan voor een topresultaat steken we daar wat tijd in. En tijd is geld, jeweettoch.

p

4.Reis- en parkeerkosten

Wij regelen een top DJ voor jouw bruiloft, maar ja, die woont niet altijd naast de deur. Daarom hebben we in ons uurtarief een kleine reiskostenvergoeding verwerkt. Om onze CO2-uitstoot binnen de perken te houden, zoeken we wel altijd naar een bruiloft DJ uit jouw regio. Maar ook die zal er in de praktijk een stukje voor moeten rijden.

5.Persoonlijk wensenformulier

Service en kwaliteit, dat vinden wij superbelangrijk. Het persoonlijk wensenformulier is de leidraad voor jullie feest. Jullie krijgen een eigen online omgeving met alle details van jullie boeking en de bruiloft. Daarnaast geven jullie een voorkeur aan de bruiloftmuziek, zodat de DJ er mee aan de slag kan. Check, check, dubbelcheck.

6.Muzikale voorbereiding

We zijn niet alleen de tijd kwijt dat we aanwezig zijn, maar we hebben ook de nodige voorbereidingstijd. Denk bv eens aan de muziek voor de openingsdans, deze moet goed geregeld zijn. Maar ook de nummers van jullie smaak opzoeken, de perfecte volgorde bedenken met mooie soepele overgangen tussen de nummers, bedenken hoe we de sfeer erin krijgen op jullie bruiloft. Daar zit tijd en liefde in.

7.Op- en afbouw apparatuur

Op de mooiste dag van jullie leven laten we jullie natuurlijk niet met de geluidsinstallatie sjouwen. Ook dat stuk nemen we je uit handen. Ruim voor het feest zijn we aanwezig en zetten we alles voor jullie klaar. Na het feest ruimen we alles ook weer keurig op. Nou ja, niet alles natuurlijk, alleen onze eigen spullen.

8.Veilig boeken

Online de beste DJ vinden en boeken kan soms even spannend zijn. Je boekt een leuke feestlocatie en nodigt je beste vrienden en familie uit. De voorbereiding kost vaak tijd, energie en geld. Daarom zorgen wij dat je veilig kunt boeken en garanderen altijd een 100% match met jou DJ op basis van je persoonlijke feestwensen. Daarnaast werken we belangrijke garanties. Zo kun je tot 2 weken vóór het feest gratis annuleren én werken we met een niet goed, geld terug-garantie. Op die manier kun je veilig en zorgeloos jouw DJ boeken voor het feest van je leven.

%

9.BTW

Bij ons kun je je factuur niet onder de tafel doorschuiven, . Daarom geven we je altijd een prijs inclusief btw. Betaal je het wel, voel je het wat minder.

10.Non-stop draaien

Pauze is voor watjes. Uitrusten doen we wel na jullie bruiloft. We draaien dus lekker aan een stuk door. Dat betekent dat elke minuut die je betaalt ook goed benut wordt.

Verder nog vragen over onze bruiloft DJ prijzen?

Je weet nu wat de gemiddelde kosten van een bruiloft DJ zijn, waar de prijs van een bruiloft DJ van afhankelijk is en hoe het uurtarief van een bruiloft DJ is opgebouwd. Voor de volledigheid: van wat er overblijft, bouwen we in de lunchpauze lekkere dikke broodjes.

Wil je je verder inlezen over het huren van een bruiloft DJ? Bekijk dan ook zeker onze bruiloft DJ tips!

Liever bellen met Kenneth of een van onze andere partyplanners? Vraag dan een offerte aan. We hebben dan alle info bij de hand om je verder te helpen.

Facebook Logo
4.5/ 5
698 ervaringen
Google Logo
4.8/ 5
415 ervaringen
Klantenvertellen
9.6/ 10
1374 ervaringen
9.3/ 10
903 ervaringen