Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Zo word je een afspeellijstkoning(in)

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Zaterdagavond. Vrienden op visite. Hapjes en drankjes, deephouse op de achtergrond. Of neem de zondagochtend. Wakker worden met een kopje koffie en de fijnste akoestische nummers. Rondje hardlopen? Met een flinke beat op je speakers ga je nog harder. Bij elke gelegenheid, elke stemming past andere muziek. Met afspeellijsten heb je altijd de beste muziek voor elke gelegenheid bij de hand. Wij geven je tips voor het samenstellen van jouw eigen afspeellijsten.

Maak een Spotify-account

Het ligt misschien voor de hand, maar we geven je toch deze tip. Spotify is één van de meest gebruikte muziekplatformen. Spotify beschikt over talloze afspeellijsten, gesorteerd op genre en/of stemming. Een hele handige is ‘Discover Weekly’, waarin elke week nummers worden verzameld die jij nog nooit hebt geluisterd. In Spotify kun je ook zelf afspeellijsten maken waarin je jouw favoriete muziek verzamelt. Klein nadeeltje: gebruik je de gratis versie van Spotify, dan krijg je af en toe reclame te horen.

Magic Playlist

Magic Playlist is een hele handige manier om nieuwe muziek te ontdekken. Typ je favoriete liedje in, en de site maakt op basis daarvan een playlist met nummers die je waarschijnlijk ook leuk zult vinden. Als je inlogt met je Spotify-gegevens, kun je de playlists meteen downloaden naar Spotify en daar afspelen.

Maak een gedeelde afspeellijst

Twee (of meer) weten meer dan één! Deel een afspeellijst met je vrienden en laat iedereen zijn of haar favoriete muziek toevoegen. Wedden dat je allemaal nieuwe nummers ontdekt? Als jullie echte muziekliefhebbers zijn, kun je ook meerdere playlists delen: één voor elk genre of elke stemming.

Maak samen een partyplaylist

Deze tip ligt in het verlengde van de vorige: geef je een feestje, verstuur dan tegelijk met de uitnodiging een link naar een gedeelde playlist. Vraag alle gasten om ten minste twee liedjes toe te voegen. Zo ontstaat als vanzelf een playlist met voor ieder wat wils!

Shazam is je vriend

Al jaren één van onze meest gebruikte apps: Shazam. Voor wie ‘m niet kent: met Shazam kun je de artiest en titel van liedjes opzoeken door een stukje van het nummer op te nemen. De app geeft je dan vrijwel meteen alle informatie over het nummer, zodat jij het kunt toevoegen aan je afspeellijst. Ben jij al een afspeellijstkoning(in)? Deel dan jouw tips hieronder of lees hier meer over de bruiloft DJ's


Blog


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Wimke

De mooiste dag van je leven komt steeds dichterbij. Superspannend! Je bent druk met alle voorbereidingen en hebt alles onder controle. Maar...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-05-20 11:42:35 Page render time: 0.2478s Total w/ProCache: 0.2483s