Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Yme

Samen met Tette ben ik de bedenker en oprichter van The DJ Company. Ik houd me bezig met het uitwerken van ideeën voor op de website en onze online marketing. Ook leg ik contact met externe partijen om ons product nóg beter en completer te maken en verzin ik af en toe een bedrijfsuitje. Naar Ibiza bijvoorbeeld. Vindt de rest erg vervelend. 

Hoe wij Yme kennen

Als wij aan Yme denken, dan denken we vooral aan de grote hoeveelheden rauwe groente die hij eet. Ook wordt hem wel eens verweten dat hij te hard praat. Daarbij wil eigenlijk niemand zijn koffie drinken en vergelijken sommigen het zelfs met motorolie. Toch kunnen we altijd wel lachen om zijn slechte grappen. Buiten werk om houdt Yme van kitesurfen en wandelen in de bergen of langs de Drentse Aa. Ook is hij wel eens te vinden op een festival en houdt hij van koken. 

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 80 88 217

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2022-11-26 19:37:17 Page render time: 0.2831s Total w/ProCache: 0.2836s