Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Marijn

Als jongste van het team kom ik toch aardig goed mee. Ik word echt heel blij als andere mensen blij zijn door mijn verhaal, mijn passie in het vak. Ik ga echt voor je door het stof om voor jou een fantastisch feest neer te zetten.

Wat ik echt het leukste vind van mijn werk? Voor mij is het elke dag een feestje om feestjes te organiseren. Ik werk 32 uur en elk gesprek is anders, ik vind het super om het iedereen naar het zin te maken ook tijdens het gesprek. Ondanks dat ik 32 uur op kantoor zit is het voor mij een feestje om op deze manier onder de mensen te zijn.

Hoe wij Marijn kennen

Hij kan dan wel het jongste teamlid zijn, Marijn laat zich niet kennen. Hij heeft altijd een weerwoord en daar zijn we blij mee. Een beetje gezonde discussie is goed. Stilzitten daar houdt Marijn niet van, hij is ook enorm kritisch als het gaat om zijn studie of zijn sport. In zijn vrije tijd bezoekt hij regelmatig zelf ook feestjes of geniet van een potje voetbal, maar dan om te kijken! Over 5 jaar denkt en hoopt Marijn klaar te zijn voor het burgerlijk leven, zoals hij dat zelf zo mooi zegt.

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2023-09-26 21:47:33 Page render time: 0.3287s Total w/ProCache: 0.3296s