Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Anne

Een tussenjaar, daar hoort een toffe baan bij. Eigenlijk heb ik helemaal niet lang hoeven zoeken want The DJ Company klonk mij als muziek in de oren. Na meerdere gesprekken met de mannen van The DJ Company was ik meteen heel erg enthousiast, hier wil ik wel het komende jaar fulltime werken en daarna lekker naast mijn studie. En gelukkig ziet het bedrijf mij ook als een echte aanwinst ;).

Waar ik nou echt blij van word in mijn werk? De meest originele en leukste evaluaties teruglezen over de feesten van onze klanten. Ik ben ook graag in gesprek met de klant en houd ervan om ze te helpen met alle vragen, geen vraag is mij te gek.

Hoe wij Anne kennen

Als jongste teamlid heeft ze Marijn van zijn troon gekickt. Anne houdt wel van een goed praatje en heeft altijd veel in te brengen. Initiatief nemen houdt ze van, vooral als het gaat om de wekelijkse borrel met het team. Geen borrel op het werk? Dan kunnen we Anne vinden op een festival of een club met haar vele vriendinnen. Anne is zo’n meid waar je heel ver mee kunt gaan, boos worden staat eigenlijk niet in haar woordenboek. Of je moet het echt heel bont maken, maar dat doen we gelukkig nooit ;).

Over 5 jaar hoopt ze klaar te zijn met haar studie en ze hoopt nog steeds iedereen blij te maken bij The DJ Company, onze zegen heeft ze!

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2023-12-10 16:56:48 Page render time: 0.3026s Total w/ProCache: 0.3034s