Niet goed, geld terug

Filter klantervaringen op:

7598 klantervaringen gevonden

""
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Jan | groom

20 jul 2024
21:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Marcel
"Een enorm geweldig mooi feest!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

DJ Elvio heeft een voor ons perfecte set voorbereid en heeft gedurende de avond muziek gedraaid dat super goed paste bij ons en onze gasten. De dansvloer was vol dansende familie en vrienden. We hebben een top avond gehad en DJ Elvio heeft rekening gehouden met al onze wensen die we vooraf hebben aangegeven. Echt top! Dank je wel! - Frank | groom

20 jul 2024
20:00 - 00:00
bruiloftsfeest
DJ Elvio
"Een onvergetelijk bruiloft feest, waanzinnig!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Wij werden via onze feestlocatie gewezen op de DJ company. Op hun advies hebben wij contact opgenomen en daar zijn wij heel blij mee ! Vanaf moment 1 van contact zie je dat de DJ company een serieus bedrijf is. Alles wordt professioneel aangepakt. Je begint met het invullen van de wensen lijst. Daarin word zeer uitgebreid gesproken over allerlei wensen wat je als bruidspaar kan hebben. Die vragenlijst kan je continue bijwerken. En dan wordt je gematched aan een DJ. Wij werden gematched met DJ Johan. En dat werd voor hem een flinke klus. Wij hadden namelijk niet een makkelijke voorkeur in muziek stijlen. Het liep uiteen van ABBA tot hardstyle dus dat werd een mooie uitdaging die Johan gelukkig niet aan de weg ging. Hij stelde ons ontzettend gerust in het gesprek voorafgaand aan de bruiloft. We gingen vol vertrouwen het feest tegemoet. En wat hebben wij genoten! Johan heeft alles waargemaakt en een geweldig feest neergezet. De dansvloer is de hele avond gevuld geweest en alle muziek is voorbij gekomen in goede overgangen en leuke mixen. Complimenten de hele avond lang. Kortom onze avond kon niet stuk! DJ company en Johan ontzettend bedankt voor deze geweldige ervaring. Liefs het bruidspaar Sven en Jessica - Jessica | bride

20 jul 2024
21:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Johan
"Fantastisch Fenomenaal Feestelijk Fabuleus Fun"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Gekozen voor het gemak en de zekerheid zodat ik alles uit handen kon geven. Er is heerlijk gedanst, de nummers liepen goed in elkaar over, we zijn in het zonnetje gezet met de vriendelijkheid. De service vooraf was top. Mijn aanstaande man en ik hebben een playlist gemaakt op Spotify om onze smaak te laten horen en DJ Rinaldo heeft daar super nummers aan toegevoegd. Hij voelde feilloos aan wanneer welke muzieksoort gedraaid kon worden en kon de juiste nummers met een knipoog draaien en humoristische momenten versterken. Bedankt Rinaldo! - Joyce | bride

20 jul 2024
18:30 - 22:30
bruiloftsfeest
DJ Rinaldo
"Magische avond!"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

We hebben geweldig feest gehad en Youp was echt een topper. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en was zo enorm vriendelijk. Ook erg goed qua voorbereiding (bijvoorbeeld vooraf al kennismaken met de ceremoniemeester). Heel blij dat Youp er was! Wat minder goed gegaan is, is de communicatie vanuit the DJ company. We hadden oorspronkelijk een andere dj waarmee we ook al kennis gemaakt hadden. Blijkbaar had hij geannuleerd maar dit is door niemand gecommuniceerd (toen niet en nu nog geen bericht vanuit DJ company). Dit was even een verrassing voor zowel ons als Youp toen Youp ons belde voor een kennismaking. Youp heeft het echter geweldig opgepakt en het is allemaal goedgekomen. Maar iets van communicatie vanuit The DJ Company hadden we op prijs gesteld. - Nina | bride

20 jul 2024
20:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Youp
"Flexibel vriendelijk zeer netjes en goede communicatie"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Dj was ruim optijd. Zeer vriendelijk en denk graag mee voor optimale prestaties. Muziek was perfect ingespeeld op de gasten. Wat ik vooral heel fijn vond aan johan is dat hij goed comminuceerd . Mij adviseerde hoe de ruimte in te richten, verlichting etc. Ik ben zeer tevreden met Johan. - Jeffrey | groom

19 jul 2024
20:00 - 01:00
bruiloftsfeest
DJ Johan
Privé locatie
"Netjes op tijd en heel vriendelijk"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Ondanks 30 graden en de mensen liever buiten waren hebben wij Yolanda en Alvin en natuurlijk de gasten ontzettend genoten .Marcel heeft zijn best gedaan. Wel jammer dat hij geen microfoon gebruik mocht doen ivm aankondiging openingsdans enz, dat gaan we zeker nog bespreken met tuan. Ps 1 speaker is kapot zo te horen - | groom

19 jul 2024
20:00 - 00:00
bruiloftsfeest
DJ Marcel
"Fijne sfeer dansvloer vol genoten"
9/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
9 /10
Vriendelijkheid & service
9 /10

In contact met de DJ company via Villa Westend ( onze trouwlocatie) gekomen. Konden onze wensen doorgeven. Goed contact met Roy, onze DJ vooraf. Ook met de muziek voor ons gemixt voor de openingsdans kwam het goed. Muziek was niet altijd onze keuze en werd ook aangevraagd door de gasten waardoor de sfeer er goed in kwam en de dansvloer steeds voller werd. Mooie mix van muziek uit "onze" tijd uit de jaren 80 maar ook lekkere dansmuziek van nu! Wij hebben alleen maar gedanst en een geweldig feest gehad en we ook veel complimenten van de gasten voor kregen. - Trees | bride

""
7.3/ 10
Muziekkeuze
7 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Herrie | master of ceremony

"Professioneel,"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Onze trouwlocatie had al goede ervaringen met de DJ company en ik snap waarom. Het contact met Rob was heel fijn en gezellig. We hebben een heerlijk feestje gehad en aan alle wensen is voldaan. Iedereen kon nummers aanvragen en de DJ voelde goed aan welke muziek genres elkaar moesten afwisselen. De voetjes gingen van de vloer! Ik gun iedereen zo een huwelijksfeest. - | bride

19 jul 2024
20:00 - 00:00
bruiloftsfeest
DJ Rob
Klantervaringen op andere websites
Facebook Logo
4.5/ 5
698 klantervaringen
"De beste muziek en mijn favoriete genres"
Marie
Google Logo
4.8/ 5
415 klantervaringen
"Het feest verliep naar onze wens"
Eric
Klantenvertellen
9.6/ 10
1374 klantervaringen
"Een onvergetelijk feest en helemaal ontzorgd"
Hans
9.3/ 10
903 klantervaringen
"Precies de DJ die we zochten"
Mili & Jeroen