Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Mondo Verde - Landgraaf

Mondo Verde foto's

Mondo Verde

  • Wij kennen deze locatie, Mondo Verde goed
  • We draaien regelmatig in Landgraaf
  • keer eerder geboekt op deze locatie
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 10

Contact met Mondo Verde

placeholder image

Daphne van der Honing

Wil je contact met Mondo Verde over alle mogelijkheden en de prijzen?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of hele locatie bij Mondo Verde in Landgraaf. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter
10

uit 4 ervaringen

Zaal huren Mondo Verde
all
location
party

Klantervaringen over onze DJ's.

"Danny was een geweldige DJ!"10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

icon
Marion | Bruid

We hebben voor DJ Company gekozen vanwege de goede feedback online. Super lekker gedanst, perfekte lichset, alle gasten waren zeer tevreden. De service vooraf was erg goed. De communicatie verliep perfect. Danny was een zeer vriendelijke DJ. De gasten konden ook wensen doen. Hij maakte het feest perfekt. Dankjewel Danny!

"Goede service, goede muziekselectie, flexibel, vriendelijk, sfeer, plezier."10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

icon
Shanti | Bruid

We waren op zoek naar een goede DJ voor ons huwelijksfeest en vonden Dj Company op Google. De gasten hadden allemaal plezier en mensen dansten non-stop tot laat in de nacht. Het licht was geweldig. Het gevoel in een discotheek te zijn. Dj had een hele goede sfeer gecreëerd en iedereen had veel plezier. Dj speelde alle gevraagde muziekgasten. Er was dus voor elk wat wils. Service was geweldig. Dj was erg knap en had voor een goede sfeer gezorgd. We wilden helemaal niet naar huis. ????Dj was erg aardig en vriendelijk en knap, dus de chemie was goed. Het volledige programma en proces was perfect. De gasten en wij, het bruidspaar, waren vol enthousiasme. Mocht er weer een feest zijn, dan boeken we Dj Ruud weer en de service van Dj Company is absoluut top. Overeenkomst was zeer goed geregeld.

muziek

aangevraagd top 3

  1. Ava Max, kings of queens
  2. Culture beat, mr vain
  3. Snap, rythm is a dancer
ingestuurde

foto's en video's

"Ontspannen, zorgeloos en geweldig"10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

icon

Niet wetend waar we moesten beginnen ben ik via Google gaan zoeken naar DJ organisaties in de buurt. Vanwege goede recencies en een duidelijke website ben ik bij DJ Company blijven steken. Na het offerte formulier ingevuld en verzonden te hebben werd ik binnen 10 minuten gebeld. Na een leuk gesprek had ik al een goed gevoel en dat gevoel is niet meer weg gegaan. Er waren vanuit mij wel wat zenuwen vanwege dat er geen face-to-face gesprek was geweest voorafgaand aan het feest. Dit blijkt naderhand ook niet nodig te zijn geweest, maar het heeft me een enkele keer even dwars gezeten.

DJ Frits was onze DJ en wat is hij een charmante man. Voor mij was er meteen een klik. Ik was nogal bang dat mijn gasten een probleem met de muziek zouden hebben, hoe vaak hoor je dat wel niet? Gelukkig heb ik van zelfs de meest muziek kieskeurige gasten positieve feedback gekregen. Zoals aangegeven in het online formulier en tijdens het telefonisch gesprek wouden we nogal diverse genres en tijdperken horen. Frits heeft dit prachtig opgebouwd en ik heb de nodige favoriete nummers voorbij horen komen. Hij heeft de verzoeknummers goed ingebracht en ik heb werkelijk geen moment het gevoel gehad dat er ingegrepen moest worden. Op een gegeven moment vroeg Frits mij of ik nog wat anders wou horen of nog verzoekjes had en ik heb hem gezegd dat hij gewoon door moest gaan waar hij mee bezig was, want we waren allemaal dik tevreden. De dansvloer is goed gevuld geweest en ik heb nu de dag erna geen stem meer over van het mee"zingen".

Ik heb alleen maar lof voor Frits en de DJ Company en ik kijk met een tevreden gevoel terug naar ons feest. Het was geweldig, BEDANKT!

Ellis (bruid)

"Geweldige DJ top gedraaid"10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

icon

Veel over jullie gelezen en top reacties, veel goeie en leuke reacties over jullie gehoord op en na het feest,wij zullen jullie natuurlijk dan ook aanbevelen voor andere feestengoeie service vooraf maar ook tijdens het feest!!!!jullie zijn toppers!!!!

Wendy (bruid)

Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer
Wil je een DJ huren voor jouw feest in Mondo Verde?

Als jullie een DJ boeken in Limburg dan weten jullie zeker dat jullie op 1 lijn zitten en het één groot feest wordt. Een DJ inhuren in Landgraaf? Zeker! We komen echt overal, beloofd! Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan snel jouw offerte voor een DJ aan.

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

DJ prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

Onze DJ's
op andere feestlocatiesLocatieSpotter

Bekijk en vergelijk de mooiste zalen en (trouw)locaties in Landgraaf op LocatieSpotter.

Zaal huren Landgraaf

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

DJ prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-25 04:30:16 Page render time: 0.5800s Total w/ProCache: 0.5809s