Coronavirus update

Landgoed Havixhorst - De Schiphorst

Landgoed Havixhorst foto's

Landgoed Havixhorst

De Havixhorst is één van de mooiste trouwlocaties van ons land. De ideale plek voor de ideale dag. De dag waarop alles (nog) klopt. Van huwelijksvoltrekking tot en met de receptie, diner en feest, alles wordt helemaal afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie wensen. De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of bij mooi weer buiten. Champagne, bruidstaart, een stijlvolle receptie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Uw trouwdag wordt helemaal onvergetelijk met een fantastisch diner, een spetterend feest en na afloop overnachten in de stijlvolle bruidssuite.

lees meer

Landgoed Havixhorst adres

Bernadet de Vries - sales en reserveringen
 0522441487
 info@dehavixhorst.nl

Landgoed Havixhorst
Schiphorsterweg 34-36
7966 AC  De Schiphorst

 0522441487
 info@dehavixhorst.nl

Contact met Landgoed Havixhorst

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Bernadet van Landgoed Havixhorst.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

Landgoed Havixhorst social media

Sterrenclassificatie

(4)

Soort locatie

 • Landgoed
 • Boederij/ Hoeve
 • Hotel
 • Restaurant
 • Evenementenlocatie
 • Openlucht/ Buitenlocatie
 • Uniek

Omgeving

 • Bos
 • Landelijk

Officiële trouwlocatie

 • Landgoed Havixhorst is een officiële trouwlocatie.

Manier van afrekenen

 • Afkoop van alle drankjes en hapjes
 • Prijs per uur: ongelimiteerd
 • Op nacalculatie

Algemeen faciliteiten

 • Eten en feest in aparte ruimtes

Parkeergeleenheden

 • Gratis parkeren

Type keuken

 • BBQ/Grill
 • Europees
 • Regionaal
 • Vegetarisch

Catering mogelijkheden

 • Uitsluitend gebruik makend van de locatie

Hapjes mogelijk tijdens feest

 • Ja

Overnachting

 • Bruidssuite aanwezig
 • Overnachten mogelijk
 • Na 11:00 uitchecken mogelijk

Aantal kamers

 • 13 kamers
all
location
party

Klantervaringen over Landgoed Havixhorst
en feesten die wij hebben gedraaid.

"Sfeervol, professioneel, goed ingespeeld"
9,7/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 9/10

André | Bruidegom

We vonden de DJ Company via Google, en wat fijn was dat het heel duidelijk was hoeveel het kost en wat je daarvoor krijgt. Communicatie was prima.

We moesten uiteraard leven met Coronamaatregelen, maar desondanks was de avond geweldig. Nick had zich op ons verzoek goed aangepast, en had oa (na overleg) een stapel met verzoeksformulieren meegenomen waarmee de aanwezigen verzoekjes konden indienen.

Omdat er volgens de regelgeving niet gedanst mocht worden (en we ook expliciet gevraagd hadden dit niet te stimuleren) was het natuurlijk geen normale situatie, en moest de muziek meer op de achtergrond zijn. Dit werkte uiteindelijk prima en Nick heeft zich hier prima op aangepast. De aanvraagformulieren waren hierbij een leuke toevoeging om wat meer de muziek te betrekken. Ook leuk om die formulieren na de bruiloft nog te krijgen (bedankt!). Nick deed een aantal aankondigingen en die waren altijd enthousiast en duidelijk, erg leuk. Omdat er geen dansvloer was vielen de lichten een beetje weg in onze grote locatie, maar dat is begrijpelijk en niet erg.

Omdat er aardig wat verzoekjes waren was het moeilijk om te zeggen wat de muziekkeuze van de DJ was en wat aanvragen waren, maar het totaal was helemaal prima. Nick draaide (denk ik) de wat hippere muziek :), wat we ook een beetje gevraagd hadden en wel tof was. Misschien hadden er iets meer muziekstijlen bij langs gegaan kunnen worden zodat iedereen iets had (?), aangezien er toch niet gedanst werd, maar persoonlijk vond ik de muziekkeuzes goed en helemaal tevreden!

muziek

aangevraagd top 3

 1. Lana Del Rey - Young and Beautiful
 2. DJ Paul Elstak - Love U More
 3. Backstreet Boys - As Long As You Love Me
Klantervaring over Landgoed Havixhorst
8/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 4/10

Eten en drinken 10/10

André | Bruidegom

Bruiloftsfeest van Jasmijn en André
De Schiphorst

Onze bruiloft op de Havixhorst was geweldig en echt een sprookje. Op de dag zelf heb ik helemaal niets aan te merken; fantastisch eten, super locatie en alles goed geregeld. De locatie is uiteraard ook een van de duurdere, maar dat is het wat ons betreft zeker waard.

Wel hebben we een negatieve ervaring met de afstemming vooraf. We hebben een aantal keren goed contact gehad rond de bruiloft. Echter, bij een afspraak om alles door te bespreken (ook over hoe om te gaan met Coronaregels), die we van tevoren uiteraard bevestigd hadden met de Havixhorst, kwamen we aan bij de Havixhorst maar was de persoon met wie we de afspraak hadden niet beschikbaar. Niet echt leuk, maar kan gebeuren. Echter, vervolgens ging een andere medewerker van de Havixhorst dingen met ons doorbespreken.

Deze persoon maakte vanaf begin af aan een indruk dat hij ons niet belangrijk vond, en gedraagde zich gewoon onprofessioneel. We kwamen uit dit gesprek met veel onduidelijkheid en spijt dat we deze locatie hadden gekozen, want we hadden er geen vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat wil je gewoon niet twee weken voor je bruiloft.

Gelukkig werd het daarna via mail en telefoon opgepakt door andere medewerkers van de Havixhorst, en daar hadden we uiteindelijk gewoon weer fijn en professioneel contact mee. Alles is dus goed gekomen, maar dit heeft meer stress gegeven dan nodig was. Het belangrijkste is natuurlijk dat de dag zelf goed gaat, en dat was zeker het geval. Als we dat gesprek vergeten zouden we de Havixhorst op alle punten een dikke 8, 9 of zelfs 10 geven, maar nu op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid toch een minpunt.

"Een 8 voor inspelen op de sfeer"
8,7/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 8/10

Shanthi | Ceremoniemeester

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

muziek

aangevraagd top 3

 1. Lana Del Rey - Young and Beautiful
 2. DJ Paul Elstak - Love U More
 3. Backstreet Boys - As Long As You Love Me
Klantervaring over Landgoed Havixhorst
8,7/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 7/10

Eten en drinken 9/10

Shanthi | Ceremoniemeester

Bruiloftsfeest van Jasmijn en André
De Schiphorst

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

"Sfeervol feest, snelle communicatie, overzichtelijke website"
8/10

Inspelen op sfeer 9/10

Vriendelijkheid & service 7/10

Muziekkeuze 8/10

Jasmijn | Bruid

De DJ Company heeft een overzichtelijke website met duidelijke prijsafspraken in verschillende categorieën. De communicatie verliep uitstekend! Zowel voor de bruiloft als tijdens de bruiloft. Dansen was helaas niet aan de orde ivm de coronamaatregelen. We hadden aangegeven dat we daar ook niet van af wilden wijken en dat de muziek niet te hard moest staan. Daar heeft de DJ goed op ingespeeld. Het was leuk dat gasten verzoeknummers konden aanvragen. Klein puntje: Ik heb bij het puntje klantvriendelijkheid van DJ Nick een punt afgetrokken omdat hij niet gekleed was passend bij een bruiloftsfeest (t-shirt en spijkerbroek) terwijl we wel 'formeel' hadden ingevuld op het intakeformulier. Samenvattend, het was een fantastisch huwelijksfeest die aansloot op onze wensen en netjes is aangepast op de geldende coronamaatregelen. De DJ heeft een fijne sfeer neergezet en geholpen een onvergetelijke avond neer te zetten.

Nanda

Beste Jasmijn,

Bedankt voor het insturen van jouw evaluatie. Ik zie dat je de kleding van de DJ niet goed vond passen bij jullie feest. Goed dat je dit even aanstipt, dit nemen we mee als leerpunt want ook de kleding moet natuurlijk gewoon goed bij het feest passen. Verder ben ik heel blij te lezen dat de muziek helemaal naar wens is geweest en dat jullie terugkijken op een onvergetelijke avond!

muziek

aangevraagd top 3

 1. Lana Del Rey - Young and Beautiful
 2. DJ Paul Elstak - Love U More
 3. Backstreet Boys - As Long As You Love Me
Klantervaring over Landgoed Havixhorst
8,3/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 5/10

Eten en drinken 10/10

Jasmijn | Bruid

Bruiloftsfeest van Jasmijn en André
De Schiphorst

De Havixhorst is een prachtige locatie zowel binnen als buiten. Het eerste contact was zeer positief. Er werd toen goed meegedacht over de mogelijkheden en die zijn netjes op papier gezet. Een aantal weken voorafgaande aan de bruiloft hadden we een onprettig en zeer onklantvriendelijk gesprek over onze bruiloft. Dat viel ons erg tegen en heeft voor onnodige stress gezorgd. Gelukkig werden we twee dagen voor de bruiloft nog gebeld om de laatste dingen door te spreken omdat de locatie toen ineens ook doorkreeg dat er nog een heel aantal dingen onduidelijk waren. De dag was fantastisch en verliep zonder problemen. Samenvattend, als bruidspaar hebben we een fantastische dag gehad op de trouwdag zelf. Het is werkelijk een schitterende locatie en alles was zeer goed georganiseerd. De dagen voorafgaand aan de bruiloft waren mede doordat er nog veel onbeantwoorde vragen waren zeer stressvol wat na mijn inziens niet had gehoeven. Hierdoor lagere scoring op klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

"Het was een geweldig feest"
9/10

Inspelen op sfeer 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 9/10

Bruid

We hebben voor The DJ Company gekozen omdat deze erg goede recensies had en bekend was met onze trouwlocatie. Na het eerste gesprek voelde het ook goed aan.

Naar onze mening is er goed gedanst, door iedereen die wilde en was er ook genoeg ruimte om te zitten. De lichten gaven sfeer aan de ruimte op een goede manier, zonder te fel in de ogen te schijnen.

Ik vond het geweldig dat onze DJ alle liedjes die we graag wilden horen (die op onze voorkeurslijst vooraf doorgegeven) heeft gedraaid en die liedjes naadloos in de afspeellijst van de avond heeft gepast. Dat waren zulke goede momenten op de avond!

De communicatie vooraf had misschien iets beter gekund, het was lastig om elkaar te spreken vooraf. Dit was natuurlijk ook wel een uitzonderingsituatie, aangezien wij in Engeland wonen en in het contact formulier geen Engelse telefoonnummers konden invoeren (het telefoonnummer vak accepteert maar 10 cijfers en Engelse cijfers zijn minimaal 11). Het is ondanks dat perfect gegaan op de avond en daar gaat het om!

muziek

aangevraagd top 3

 1. Don t stop me now, Queen
 2. Kensington
 3. Martin Morero - Echte Liefde
Klantervaring over Landgoed Havixhorst
8,7/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 7/10

Eten en drinken 10/10

Bruid

Bruiloftsfeest in De Wijk
De Wijk

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

"Erg leuke avond, goede sfeer"
7,3/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 7/10

Muziekkeuze 7/10

Bruidegom

Overall een gezellig trouwfeest, DJ-Johan heeft goed ingespeeld op de sfeer en heeft na afloop ook nog wat eigen foto's gestuurd.

Wij zaten in de zaal naast de feest zaal te dineren en we hebben van de opbouw niets gemerkt dus dat was perfect.

muziek

aangevraagd top 3

 1. Don t stop me now, Queen
 2. Kensington
 3. Martin Morero - Echte Liefde
Klantervaring over Landgoed Havixhorst
7,3/10

Sfeer en ambiance 8/10

Vriendelijkheid & service 6/10

Eten en drinken 8/10

Bruidegom

Bruiloftsfeest in De Wijk
De Wijk

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer

Contact met Landgoed Havixhorst

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Bernadet van Landgoed Havixhorst.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

DJ huren in jouw regio?

Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.
een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in De Schiphorst en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Wil je een DJ huren voor jouw feest in Landgoed Havixhorst?

Als jullie een DJ boeken in Drenthe dan weten jullie zeker dat jullie op 1 lijn zitten en het één groot feest wordt. Een DJ inhuren in De Schiphorst? Zeker! We komen echt overal, beloofd! Benieuwd naar onze prijzen? Vraag dan snel jouw offerte voor een DJ aan.

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

DJ offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-10-20 06:37:28 Page render time: 0.6501s Total w/ProCache: 0.6509s