Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort), een bekende locatie voor ons. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben.

Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)? We zijn je graag van dienst!

Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort) adres

Dave Mink
 0348472727
 info@kasteel-montfoort.nl

Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
Kasteelplein 1
3417 JG  Montfoort

 0348472727
 info@kasteel-montfoort.nl

Contact met Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Dave van Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort).

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

all
location
party

Klantervaringen over Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
en feesten die wij hebben gedraaid.

"Er is heerlijk gedanst"
7,3/10

Inspelen op sfeer 7/10

Vriendelijkheid & service 7/10

Muziekkeuze 8/10

Hans | Bruidegom

Er is heerlijk gedanst, lichtset uitstekend! Service en communicatie prima.

muziek

aangevraagd top 3

 1. Beyonce - Crazy in love
 2. Energy 52 - Cafe del maar
 3. Brennan Heart - imaginary
Klantervaring over Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
9/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 8/10

Hans | Bruidegom

Bruiloftsfeest van Brenda en Rachelle
Montfoort

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

"Zeer prettig ervaren vooraf tijdens en na"
8,3/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 8/10

Denise | Bruid

We hebben de dj company gekozen vanwege hun aanbevelingen en een goede prijskwaliteit verhouding. De avond kwam moeizaam op gang helaas op de dansvloer maar ronald heeft keihard zijn best gedaan en uiteindelijk werd het alsnog 1 groot feest. Ook voor hem was het erg lastig maar we hebben enorm genoten dankzij hem en heeft hard moeten werken wat uiteindelijk de moeite waard was. Respect voor hem! De gasten hebben enorm genoten en vonden het een fantastisch feest. De communicatie vooraf hebben wij heel prettig ervaren en alles is en was erg duidelijk. De vragenlijst was zeer fijn. Al met al zeer tevreden en zullen jullie zeker promoten bij andere mensen die een dj zoeken. Het zou voor ons natuurlijk helemaal compleet maken als wij de gelukkige mogen zijn die de prijs winnen. In de toekomst met andere feestjes zullen we jullie zeker weer benaderen.

muziek

aangevraagd top 3

 1. Leef andre Hazes
 2. September earth,wind fire
 3. Nobody said it was easy hardstyle versie
ingestuurde

foto's en video's

Klantervaring over Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
9/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Eten en drinken 9/10

Denise | Bruid

Bruiloftsfeest van Denise en Michael
Montfoort

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

"Een groot gezellig dansfeest!!"
10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

Peter | Bruidegom

We hebben voor jullie gekozen vanwege de goede recensies online. Onze insteek was dat we een Dansfeest wilde hebben bij onze bruiloft waar we met onze gasten de hele avond op dansvloer doorbrachten.

We hebben voor de beste DJ-optie gekozen omdat we het belangrijk vonden dat er een goede DJ was die de sfeer van de zaal kon lezen en die niet zijn eigen muziek ging draaien.

Vooraf hebben we het formulier ingevuld en in de week voorafgaande aan onze bruiloft hebben we (een aantal keer) contact gehad met George (onze DJ) en hebben we besproken wat we wilde, welke muziek, hoe de openingsdans, welke opbouw, etc..

Op de dag zelf hebben we ze niet gezien tot het feest, opbouw en klaarzetten ging in overleg met de locatie en hebben wij niets van gemerkt. Vanaf het moment dat wij binnenkwamen was de DJ perfect!. Ik heb op de hele avond misschien 2 nummers gehoord die ik niet geweldig vond de rest was goed. George heeft het feest perfect opgebouwd en zijn keus in muziek was geweldig voor ons en al onze gasten. Hij las de sfeer van de avond en heeft het feest continue gevoed. Hierdoor hebben wij een geweldig feest gehad om onze bruiloft af te sluiten!

muziek

aangevraagd top 3

 1. Giant- Calvin Harris
 2. Twist and Shout (Peter)
 3. Sigala - Sweet lovin (patty)
Klantervaring over Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
10/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 10/10

Peter | Bruidegom

Bruiloftsfeest van Patty en Peter
Montfoort

Afstemming vooraf was erg goed, dat begon al toen we een jaar van te voren kwamen kijken tijdens de open trouwroute. Elke keer dat we langskwamen (en we zijn er redelijk vaak geweest) werden we vriendelijk ontvangen, al onze vragen beantwoord en elke zorg die we hadden werd weggenomen. Er werd meegedacht en ervaring met ons gedeeld. Doordat ze zoveel huwelijken hebben hadden ze veel ervaring en gaven ze ons tips waar we vaak zelf nog niet aan gedacht hadden. En ook als we het op onze eigen manier wilde doen was dat geen probleem en werd er gekeken hoe ze onze wensen het beste konden invullen.

Voor ons was alles duidelijk en alles was tot in de puntjes geregeld. Omdat de voorspellingen slecht waren dachten we dat we onze receptie binnen zouden houden, maar op de dag zelf bleek het weer perfect te zijn om buiten te staan, dus werd alles toch nog aangepast en hebben we de receptie grotendeels buiten gehouden.

Het eten was perfect geregeld, wat wij een voordeel vonden was dat er niet vooraf gekozen hoefde te worden wat de gasten wilde eten. Dit kon gewoon tijdens het eten besloten worden. Verder was er meer dan voldoende eten!

Ook was het personeel perfect, ze gaven de indruk dat niets te veel moeite was en paste zich makkelijk aan om aan vragen van gasten te voldoen, ook al was het vooraf niet aangegeven.

Al met al was onze bruiloft perfect en dit kwam voor een groot deel door hoe Kasteel Montfoort onze dag heeft begeleid.

Als ik 1 minpuntje moet bedenken is het dit: De ochtend na onze bruiloft hadden we een ontbijt gepland met een deel van onze gasten. Toen we daar aankwamen bleek dat er op 22 personen was gerekend, terwijl we 29 hadden doorgegeven. Toen we aangaven dat er meer mensen zouden komen is hier snel op ingespeeld, er werd meer eten gemaakt en alles werd zo goed mogelijk opgelost.

Overall zijn wij ontzettend tevreden met onze bruiloft en hoe Kasteel Montfoort deze begeleid heeft.

"Geweldig, losgegaan, vriendelijk, sociaal, betrokken"
9,7/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 9/10

Angelique | Bruid

Gisteren was de mooiste dag in ons leven en zijn we man en vrouw geworden. We kwamen tijdens de voorbereiding al vrij snel terecht op de DJ Company en kregen zo DJ Julian toegewezen. Wat een geweldige DJ! Betrokkenheid bleek al bij een enthousiast kennismakingsgsprek via de telefoon een week op voorhand. Zijn passie voor muziek en draaien bleek al snel. Hij wist de sfeer goed te proeven tijdens de avond en de dansvloer heeft constant gevuld gestaan. Wij hadden als bruidspaar echter twee eigen 'stukjes' en waardoor we eerst met de hele zaal karaoke hebben gedaan op Disney liedjes en later op de avond ook hebben staan headbangen op onze metal medley. Super tof dat de DJ dit ook allemaal mooi vond. Een klein foutje aan het begin van de avond was wel dat hij mij bij de verkeerde naam noemde (you only got one job ;)). Maar dat vond hij uiteraard veel vervelender en moesten wij vooral lachen en hebben we genoten. Wat ik heel tof vond was dat we vandaag, de dag erna, een heel lief en leuk berichtje met filmpjes kregen van DJ Julian waarin hij ook aangaf dat hij het als een echt sprookje heeft ervaren.

Lisa

Beste Angelique,

Bedankt voor mooie (en grappige) evaluatie. Wat zou dat gek zijn geweest om een andere naam uit de speakers te horen komen. De DJ liep zich hier ook even over te schamen. Ik heb het verhaal zowel van jou, je kersverse man en Cindy doorgekregen via jullie leuke evaluaties. We willen onze excuus aanbieden voor dit misverstand. Gelukkig lees ik dat jullie een hele mooie avond hebben gehad, en ik denk dat dit een verhaal zal zijn, waar jullie later met een lach op terug kunnen kijken.

muziek

aangevraagd top 3

 1. Yellowcard - Everywhere (dit nummer heeft veel betekenis voor ons, niet heel dansbaar dus als een stukje van het refrein ergens ten hore kan worden gebracht zou dat super zijn)
 2. Tenacious D - Tribute
 3. Enter Shikari - Live Outside
"een hele fijne avond"
10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

Jaap | Bruidegom

via mijn (nu) vrouw bij jullie gekomen. zij had via internet jullie site gevonden en van uit daar omdat het er netjes uit zag en een volledig plaatje was besloten voor jullie te kiezen.

de comunicatie met de dj (bellen twee weken voor de grote dag) was zeer prettig en we hadden vrij snel een goede klik met de dj.

aan het begin van de avond even een foutje gemaakt door mijn vrouw de verkeerde naam te geven (owee als ik dat s'avonds doe ;)) verder werd er top gedraaid. ik heb geen moment het gevoel gehad dat er andere muziek aan gevraagd moest worden of het volume aan gepast moest worden. overal werd goed op ingespeeld.

ik heb super genoten van de avond en daar heeft de zorgeloze zelfstandigheid van de goede dj zeker aan mee geholpen.

dank jullie wel

muziek

aangevraagd top 3

 1. Yellowcard - Everywhere (dit nummer heeft veel betekenis voor ons, niet heel dansbaar dus als een stukje van het refrein ergens ten hore kan worden gebracht zou dat super zijn)
 2. Tenacious D - Tribute
 3. Enter Shikari - Live Outside
Klantervaring over Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)
10/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 10/10

Jaap | Bruidegom

Bruiloftsfeest van Angelique en Jaap
Montfoort

bij het kasteel montfort waren de lijntjes van contact kort. en je merkte dat daarom alles super verliep.

ze wisten al snel wie wij waren en onze ouders. en daarna ook de rest van de gasten. en werd super gezorgd dat alles op rolletjes verliep. afspraken werden goed na gekomen. super locatie. ze vingen de dj ook netjes op en volgens mij (ik heb er in iedergeval niks van gemerkt) was het opzetten en de juiste plek in de zaal vinden ook geen probleem.

Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer

Contact met Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort)

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Dave van Kasteel Montfoort (incl Commanderij, Heeren Van Montfoort).

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

DJ huren in jouw regio?

Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.
een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in Montfoort en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Wil je een DJ huren op deze locatie?

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

DJ offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-02-29 06:11:13 Page render time: 1.2248s Total w/ProCache: 1.2255s