Hanninkshof - Enschede

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Hanninkshof, een bekende locatie voor ons. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben.

Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Hanninkshof? We zijn je graag van dienst!

Hanninkshof adres

Sabine Hof
 0534283129
 info@hanninkshof.nl

Hanninkshof
Usselerhofweg 5
7548 RZ  Enschede

 0534283129
 info@hanninkshof.nl

Contact met Hanninkshof

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Sabine van Hanninkshof.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

all
location
party

Klantervaringen over Hanninkshof
en feesten die wij hebben gedraaid.

"prima feest geweest!"
8,7/10

Inspelen op sfeer 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 8/10

Ben | Jarige

Heb zes jaar geleden ook met een DJ van jullie een feest gehouden. Ook deze keer bleek het een goede keuze, maar wat mij wel opviel is dat de communicatie met het bureau deze keer wat lastiger verliep. Ik kon jullie website rond muziekvoorkeur niet invullen omdat ik in Amerika op vakantie was en had daarom vooraf alle wensen al aan jullie doorgegeven. Die communicatie is (zo blijkt) NIET gedeeld met de DJ (en heeft dus ook geen rol gespeeld bij de keuze voor deze DJ; ik had verwacht dat er iemand zou komen die thuis zou zijn in de muziek uit de sixties) en toen hij mij voor het feest belde wist hij niet dat ik verzocht had om een DJ die uitsluitend sixties muziek zou draaien. Hij heeft zich prima ingespannen om er een goed feest van te maken en dat is ook gelukt, maar ik had van jullie als organisatie iets meer flexibiliteit verwacht als je niet helemaal aan jullie 'format' voldoet, maar wel alle informatie vooraf hebt doorgegeven. Nogmaals, de DJ heeft het prima gedaan en ik ben zeer tevreden over het feest!

Lisa

Beste Ben,

Bedankt voor je evaluatie. Wat jammer om te horen dat er toch wat dingen niet precies gelopen waren zoals gepland. Je geeft aan dat er een 60's feest was gepland, maar dat de DJ hier bij aankomst niet van op de hoogte was. Wij doen er alles aan om de persoonlijke wensen van elke klant zo goed mogelijk te vervullen, om zo het perfecte feest neer te zetten. Wij hebben met deze reden ook gecommuniceerd met de DJ dat het een 60's feest zal worden, helaas is dit niet goed overgekomen. Wij willen hiervoor ons excuus aanbieden, we zullen er in de toekomst op letten dat deze communicatie nog strakker verloopt. Gelukkig lees ik dat onze DJ vakkundig heeft gereageerd en is de avond wel een succes geworden. Wij hopen dat je met een goed gevoel op de avond terug kijkt.

Klantervaring over Hanninkshof
9,3/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 9/10

Ben | Jarige

Sixtysix verjaardagsfeest van Ben
Enschede

Wij kennen de Hanninkshof al jaren als een prima plek (met er goed eten) en ik heb er al eerder een feest gegeven. De Orangerie is daar zeer geschikt voor; het personeel is erg bekwaam en vriendelijk.

"Top! Erg genoten"
8/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 8/10

Muziekkeuze 8/10

Erg goed geregeld! Mooie lichtshow erbij en goede communicatie. We kozen voor the Dj comany omdat we bij kennissen een mindere ervaring hadden bij een Dj. En dit leek ons een proffecionele organisatie.

Job (bruidegom)

Klantervaring over Hanninkshof
8,7/10

Sfeer en ambiance 8/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Eten en drinken 9/10

Bruiloftsfeest Anniek en Job
Enschede

Erg flexibel in afspraken en meedenken! Top locatie, erg veel complimenten gehad over de uitstraling van locatie en het eten! Goede service en lekker snel je drankje. Al met al een top dag en avond gehad bij de Hanninkshof, jullie hebben meegeholpen om onze dag perfect te maken!

Job (bruidegom)

"heel mooi afgesloten"
9/10

Inspelen op sfeer 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 9/10

We hadden een redelijk 'ingewikkeld' programma op onze bruiloftsavond, wat de nodige afstemming met onze DJ noodzakelijk maakte. Dit is prima gegaan! Enkele dagen voor de bruiloft hebben we met de DJ alles goed door kunnen nemen, waarbij er door de DJ goed werd meegedacht.

De avond zelf was geweldig! Mooie opbouw, waarbij alle gasten (van 3 tot ca. 70 jaar oud) goed aan bod zijn gekomen. De DJ liet de muziek al het werk doen, en bleef zelf op de achtergrond. Er is heerlijk gedanst en de avond hebben we heel mooi afgesloten.

We kijken terug op een geweldige avond! DJ, bedankt. Joris (bruidegom)

============================

Voorafgaand aan het feest is er telefonisch contact geweest met de d.j. over de invulling van de avond en hebben we onze denkbeelden op elkaar afgestemd. Op de avond zelf zag de d.j. er goed verzorgd uit. De avond verliep zoals gewenst met een goede opbouw en voor ieder wat wils. Je zag soms terug dat er de oudere garde en de jongere garde wat verschillen in inzicht hadden over het volume van de muziek. Hierdoor moest de d.j. af en toe wat schipperen in muziekkeuze en opbouw, maar dit werd over het algemeen goed opgelost. Judith (bruid)

Klantervaring over Hanninkshof
9/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Eten en drinken 9/10

Bruiloft van Joris en Judith
Enschede

Met Gaston hebben we vooraf alles goed kunnen afstemmen. Mooie zaal, die samen met onze ceremoniemeesters erg mooi was aangekleed. Het walking dinner was van hoog niveau, en de bediening zorgde ervoor dat je geen moment 'droog' kwam te staan.

Lees meer klantervaringen Geen klantervaringen meer

Contact met Hanninkshof

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Sabine van Hanninkshof.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

DJ huren in jouw regio?

Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.
een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in Enschede en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Wil je een DJ huren op deze locatie?

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

DJ offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-12-08 13:10:05 Page render time: 0.6262s Total w/ProCache: 0.6270s