Buitenplaats Beeckestijn - Velsen-Zuid

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Buitenplaats Beeckestijn, een bekende locatie voor ons. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben.

Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Buitenplaats Beeckestijn? We zijn je graag van dienst!

Contact met Buitenplaats Beeckestijn

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Buitenplaats Beeckestijn.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

Klantervaringen over Buitenplaats Beeckestijn
en feesten die wij hebben gedraaid.

"Overzichtelijk, zorgeloos, dansen, gezelligheid"
9,3/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 8/10

Sterre | Bruid

De DJ company werd mij aangeraden door een kennis. En ook ik kan jullie aanbevelen. De communicatie vooraf liep duidelijk en vriendelijk. Onze DJ maakte er een spetterend dansfeest van. De belichting was top, erg feestelijk. De DJ regelde zelf de voorbereidingen met de locatie waardoor wij er geen omkijken naar hadden. We stapten zo binnen op een schitterend feest. Vooraf hebben we een wensenlijst ingevuld. Daarvan heb ik veel nummers terug gehoord. Heel speciaal dat het laatste nummer van de avond ons lievelingsliedje was. Een prachtige afsluiting van de avond.

muziek

aangevraagd top 3

  1. "I call you honey", Sunday Sun & Jett Rebel
  2. "Just say yes" Snow Patrol
  3. "Shine on" The Kooks
"gezellige sfeervolle avond met leuke muziek"
7,7/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 8/10

Muziekkeuze 7/10

Er werd goed ingespeeld op het publiek. De aanvragen werden snel in het programma ingepast EN het bruidspaar was erg tevreden.

Tim - bruidegom

===============

Op 16 juni 2015 gingen wij trouwen en aangezien de bruid iemand is die op een feestje graag danst, moest er een dj komen. Maar waar ga je dan zoeken? Via onze ceremoniemeesters en andere mensen in onze omgeving kwamen we terecht bij de DJ-company. Omdat we uit de verhalen van de mensen om ons heen al heel positieve verhalen hoorden en ook de website en prijs ons aansprak hebben we gekozen om in zee te gaan met de DJ-company. Het was ideaal dat je op een website je voorkeuren kon invullen.

Een paar dagen voor onze bruiloft werden we gebeld door DJ Johan die samen met ons de avond doornam en ons daarbij heel goed begreep. Het doel van onze avond was om de dansvloer zo vol mogelijk te houden en welke muziek daarvoor zou moeten zorgen maakte ons eigenlijk niet zoveel uit.

Tijdens de avond zelf zijn wij begonnen met en openingsdans. Ook door de gasten is er heel veel gedanst. De dansvloer was zo goed als de hele avond gevuld. Van alle gasten die we tot nog toe gesproken hebben krijgen we terug dat de sfeer er zo ontzettend goed in zat en dat het zo gezellig was!

De hele dag was fantastisch, maar de feestavond maakte het echt af! De afsluiting met het liedje Genoten van Guus Meeuwis had niet op een beter moment kunnen komen. We hadden het idee dat de tekst van het liedje echt door alle gasten werd begrepen.

Bedankt voor jullie bijdrage aan onze prachtige bruiloft!! Wij hebben genoten!

Chantal - bruid

Klantervaring over Buitenplaats Beeckestijn
8/10

Sfeer en ambiance 8/10

Vriendelijkheid & service 8/10

Eten en drinken 8/10

Contact met Buitenplaats Beeckestijn

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Buitenplaats Beeckestijn.

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

Bedankt voor je aanvraag!
Wij hebben je bericht ontvangen!

Buitenplaats Beeckestijn zal z.s.m. contact met je opnemen.

Draaien wij in jouw regio?
Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.

een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in Velsen-Zuid en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!


Stuur een email
info@thedjcompany.nl


Stuur een Appje
06 - 46 89 66 21


Offerte aanvragen
Vraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-03-22 03:56:46 Page render time: 0.2743s Total w/ProCache: 0.2748s