Bakkershuis - Haaksbergen

Lees hier beoordelingen van eerdere feesten bij Bakkershuis, een bekende locatie voor ons. Of kijk op de kaart voor locaties in de buurt waar wij eerder gedraaid hebben.

Geef je ook een feest voor bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of en ander feest in Bakkershuis? We zijn je graag van dienst!

Bakkershuis adres

Jeff Sloot
 0535721512
 info@hetbakkershuis.nl

Bakkershuis
Molenstraat 71-73
7481 GL  Haaksbergen

Contact met Bakkershuis

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Jeff van Bakkershuis.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

Klantervaringen over Bakkershuis
en feesten die wij hebben gedraaid.

"zeer geslaagd feestje gehad"
8,7/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 9/10

Dianke | Jarige

Afgelopen vrijdag mijn verjaardagsfeest gevierd. Zonder muziek is voor mij een feestje niet geslaagd, dus via internet The DJ Company gevonden. Na aanvraag, dezelfde dag nog teruggebeld om e.e.a. te bespreken. Communicatie is perfect geregeld. Via e-mail overal van op de hoogte gehouden en wensenlijst ingevuld. Volgens afspraak belde DJ Koen 2 dagen van tevoren om de wensen nogmaals persoonlijk door te nemen. Na een rustig begin van de avond met leuke afwisselende muziek uit de jaren 80/90 hebben we later op de avond lekker veel gedanst. Leuk om te zien was dat de DJ zelf ook erg enthousiast aan het swingen was. Het laatste uur zat de stemming er met nederpop en feestmuziek helemaal in. Jammer was dat hij niet aan alle verzoekjes kon voldoen, daarvoor was de tijd te kort. DJ Koen, bedankt voor een zeer geslaagde feestavond, die van mij nog wel een uurtje langer had mogen duren!

muziek

aangevraagd top 3

  1. Simple minds - don't you forget about me
  2. Communards - don't leave me this way
  3. Dire straits - Walk of live
Klantervaring over Bakkershuis
9/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Eten en drinken 9/10

Dianke | Jarige

Al vaker feestjes bij het Bakkershuis gehad, dus ik wist dat dit voor mij een perfecte gezellige locatie is. Alles was prima volgens afspraak geregeld.

"positieve ervaring"
9/10

Inspelen op sfeer 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Muziekkeuze 9/10

Ursula | Jarige

We zochten een dj en hadden geen idee waar te zoeken. Via internet gezocht en we kwamen bij de DJ company uit. Het was een gok, want je hebt natuurlijk geen ervaring met de dj's. De communicatie voor het feest was super. We werden telkens goed op de hoogte gehouden en ook de dj Marcel belde ons een paar dagen voor het feest om even alles af te stemmen. Erg fijn, want dan heb je een beetje een beeld bij de persoon die komt. Bij aankomst op het feest stond Marcel ons al op te wachten. We hadden afgesproken dat de muziek eerst wat zachter zou zijn, zodat de gasten nog even met elkaar konden kletsen. Later op de avond mocht het wel wat harder. Dat werd goed uitgevoerd. De gasten hebben erg genoten en lekker gedanst. Zelf de dames van de bediening dansten af en toe mee! Zelf had ik ook mijn favoriete nummers doorgegeven. Die werden allemaal gedraaid. Super! De sfeer zat er goed in. We hebben genoten!

muziek

aangevraagd top 3

  1. Leef! - Andre Hazes junior
  2. Daft Punk - Get lucky
  3. Pharrell Williams - Happy
"geweldige avond. Zeer tevreden"
10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

Chantal | Jubilaris

Via internet door alle positieve reacties bij jullie uitgekomen. Prettige en heldere communicatie. Muziek en licht was goed georganiseerd en de dj speelde goed in op de sfeer en de verschillende muzieksmaak van iedereen.

We hebben een geweldige avond gehad

muziek

aangevraagd top 3

  1. Rihanna - Jump
  2. Michael Jackson - Billy Jean
  3. Kensington - Streets
Klantervaring over Bakkershuis
10/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 10/10

Chantal | Jubilaris

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

"Goed ingespeeld en heel veel gedanst."
8/10

Inspelen op sfeer 8/10

Vriendelijkheid & service 8/10

Muziekkeuze 8/10

De avond verliep super! Goed ingespeeld op de gasten er werd veel gedanst! Communicatie vooraf verliep minder, afspraken over bellen werd niet nagekomen.. hier moesten we een dag voor de bruiloft zelf achteraan bellen.. lichtset was mooi! Dj's deden het leuk

Groeten, het bruidspaar

====================

ONZE REACTIE:

We hebben excuses gemaakt voor het niet bellen. We hadden dit wel beloofd dus dat moet voortaan beter! We gaan hier beter op letten.

Vriendelijke groeten,

Jordi

Klantervaring over Bakkershuis
9/10

Sfeer en ambiance 9/10

Vriendelijkheid & service 9/10

Eten en drinken 9/10

Eten en drinken was heerlijk! In overleg was alles mogelijk goede service en gezellige inrichting/sfeer

"Prettige samenwerking, goede aansluiting behoefte"
10/10

Inspelen op sfeer 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Muziekkeuze 10/10

We kwamen bij de dj company via internet. Na het eerste telefonische contact sprak het concept en de prijs ons gelijk aan. De opening was een persoonlijke speech van Koen voor mij met daarna ons gekozen nummer 'Happy van Pharell' dit was echt een super opening!  mede doordat Alexander samen met Koen dit zo bedacht hadden. Er werd gelijk gedanst en de vloer is niet meer leeg geweest! Het licht en vooral ook het volume was perfect aangepast op de zaal waardoor gasten konden praten en iedereen heeft goed gefeest. Ik heb van elke seconde genoten en de hele avond gedanst. Een paar dagen voor het feest hebben we telefonisch contact gehad met Alexander en hebben we de avond van a tot z doorgenomen. Ik vond dat heel erg prettig aangezien ik een beetje een controlefreak ben..;)

Het was een goede communicatie en Alexander had goede ideeën wat betreft de intro de openingsdans en het slot.

Wij hebben genoten en onze gasten ook! Onvergetelijk!

Esther (bruid)

========================

Via internet kwamen we bij jullie terecht, na het eerste telefonische contact was het gevoel gelijk positief. Door het goed inspelen op de behoefte van ons en de gasten door de muziekkeuze van de dj werd er de hele avond volop gedanst. De lichtset was prima voor de grote van de zaal en zorgde voor een goede sfeer. De gasten waren allen zeer positief, ze vonden het vooral erg prettig dat er naast het dansen voldoende mogelijkheid was om te praten doordat het volume van de muziek voor beide zorgde.

Al onze wensen qua muziek en sfeer zijn aan voldaan door de dj, dat alles bij elkaar maakte het voor mij een onvergetelijke avond.

Door het contact vóór het feest, zowel via de mail als telefonisch , was duidelijk wat wij van jullie verwachtte en wat jullie van ons konden verwachten.

De communicatie was zowel voor als tijdens het feest perfect, ik stelde het erg op prijs dat we mails kregen en berichten met info maar ook persoonlijke boodschappen zoals de dag vóór het feest.

Ook het aanbod van zowel jullie als Alexander dat we altijd onze vragen bij jullie konden neerleggen was erg prettig en fijn.

Koen (bruidegom)

Klantervaring over Bakkershuis
10/10

Sfeer en ambiance 10/10

Vriendelijkheid & service 10/10

Eten en drinken 10/10

Vooraf hadden wij een aantal gesprekken en die verliepen heel gemakkelijk en waren heel helder. We gaven een aantal wensen door en stonden zeker open voor andere ideeën, samen waren we er snel uit. Alles was goed geregeld en iedereen was zeer complimenteus wat betreft service, eten en drinken.

De dag verliep geweldig en ging ontzettend snel voorbij.

Ook 'Het Bakkershuis' bevelen wij zeker aan!

Esther (bruid)

==============

We hebben meerdere gesprekken gehad met het bakkershuis en kregen het mailcontact tussen jullie en het bakkershuis ook mee, erg fijn. De eigenaren van het bakkershuis dachten zeer goed mee met ons en gaven goede tips die wij mee hebben genomen om er een onvergetelijk feest van te maken.

We hebben op de dag zelf veel complimenten van de gasten gehad maar de dagen daarna nog meer complimenten. Zowel over de zaal, als de muziek, als de sfeer, als het eten.

Koen (bruidegom)

Contact met Bakkershuis

Wil je contact over de prijzen, feestmogelijkheden, restaurant? Neem dan direct contact op met Jeff van Bakkershuis.

Neem contact op

Direct persoonlijk contact Ontvang een offerte Plan je bezichtiging Check beschikbaarheid

DJ huren in jouw regio?

Check jouw plaatsnaam of feestlocatie.
een moment geduld aub

Populaire feestlocaties in de buurt.
Bekijk meer locaties in Haaksbergen en omgeving.0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!


Stuur een email
info@thedjcompany.nl


Stuur een Appje
06 - 46 89 66 21


Offerte aanvragen
Vraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2019-07-22 10:47:39 Page render time: 0.4361s Total w/ProCache: 0.4368s