Niet goed, geld terug

Restaurant De KreekTerneuzen

Huur de beste DJ bij Restaurant De Kreek

10/ 10
Op basis van 2 klantervaringen over onze DJ's
Muziekkeuze
10/10
Inspelen op sfeer
10/10
Vriendelijkheid & service
10/10
Over The DJ Company bij Restaurant De Kreek:
  • Wij kennen deze locatie, Restaurant De Kreek, goed
  • We draaien regelmatig in Terneuzen
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 10

Onze DJ's bij Restaurant De Kreek: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Restaurant De Kreek

"Fantastic night"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven) - Adam | Bruid

19 apr 2024
16:30 - 00:00
bruiloftsfeest
DJ Perry
Restaurant De Kreek
"Stress, geruststelling, vriendelijk, super avond."
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Dj Rinaldo had op het laatste moment gecanceld, waardoor we erg in de stress zaten of er op tijd een dj aanwezig kon zijn voor onze bruiloft. Via app werden we gerustgesteld, dat er sowieso een dj zal komen, dat het in al die jaren nog nooit is voorgekomen dat er geen dj beschikbaar was. 2 dagen vooraf kregen we te horen dat Dj Luuk uit Tilburg bereid was om naar ons te komen. Het telefoongesprek met hem verliep heel goed. Luuk dacht met ons mee, sloot goed aan en was erg vriendelijk en vooral enthousiast! Het was fijn om te horen dat hij er ook zin in had! Luuk was ruim een uur vroeger aanwezig, zodat hij alles kon opzetten. We hadden hem slechts 6 nummers doorgestuurd en aan de had daarvan heeft hij echt de hele avond perfecte muziek afgespeeld. Hij kon zo goed a.d.v. slechts een paar nummers matchende nummers vinden. Meerdere gasten maakten complimenten over deze dj. Naast dat hij zijn werk super goed deed, was hij zelf ook een aangenaam persoon. We hadden geen betere dj kunnen hebben!!! Bedankt Luuk. Groetjes uit Zeeuwse Vlaanderen! - Maaike | Bruid

25 jun 2022
20:00 - 23:00
bruiloftsfeest
DJ Luuk
Restaurant De Kreek
DJ huren voor jouw feest in Restaurant De Kreek?

Een DJ huren zonder zorgen in Restaurant De Kreek: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Zeeland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Terneuzen en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.