Niet goed, geld terug

Humphrey's Restaurant UtrechtUtrecht

Huur de beste DJ bij Humphrey's Restaurant Utrecht

10/ 10
1 klantervaring bij Humphrey's Restaurant Utrecht
Muziekkeuze
10/10
Inspelen op sfeer
10/10
Vriendelijkheid & service
10/10
Over The DJ Company bij Humphrey's Restaurant Utrecht:
  • Wij kennen deze locatie, Humphrey's Restaurant Utrecht, goed
  • We draaien regelmatig in Utrecht
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 10

Onze DJ's bij Humphrey's Restaurant Utrecht: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Humphrey's Restaurant Utrecht

"Helemaal TOP"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

In onze zoektocht naar een DJ zijn wij gestuit op DJ Company website. Wij hebben nooit eerder gehoord van jullie. Gelijk werd er contact opgenomen en de communicatie lijnen zijn kort en makkelijk. Communiceren via whatsapp is geen probleem voor jullie. Wat ik ook heel fijn vond is dat de DJ ruim een week van tevoren contact met ons heeft opgenomen om een paar vragen beantwoord te krijgen. DJ heeft uiteindelijk heel goed op het publiek ingespeeld en programma die wij hadden! Al met al van begin tot eind een heel goede service van de DJ Company als de DJ zelf. Ohh en niet te vergeten een back up DJ! HELEMAAL TOP Denk dat wij in de toekomst zeker nog een keer gebruik zullen maken van jullie. - Ashanty | Organisator

18 dec 2019
18:00 - 22:00
kerstfeest
DJ Julian
Humphrey's Restaurant Utrecht

Contact met Humphrey's Restaurant Utrecht

Leon Grevink
Bedrijfsleider

Wil je contact met Humphrey's Restaurant Utrecht over alle mogelijkheden en de prijzen voor het huren van een zaal voor jouw feest?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of de gehele locatie bij Humphrey's Restaurant Utrecht in Utrecht. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter Logo
9,1
uit 1 ervaringen
DJ huren voor jouw feest in Humphrey's Restaurant Utrecht?

Een DJ huren zonder zorgen in Humphrey's Restaurant Utrecht: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Utrecht was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Utrecht en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.