Niet goed, geld terug

Restaurant HectorZierikzee

Huur de beste DJ bij Restaurant Hector

10/ 10
1 klantervaring bij Restaurant Hector
Muziekkeuze
10/10
Inspelen op sfeer
10/10
Vriendelijkheid & service
10/10
Over The DJ Company bij Restaurant Hector:
  • Wij kennen deze locatie, Restaurant Hector, goed
  • We draaien regelmatig in Zierikzee
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 10

Onze DJ's bij Restaurant Hector: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Restaurant Hector

"Het feest was helemaal top"
10/ 10
Muziekkeuze
10 /10
Inspelen op sfeer
10 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

The DJ Company vond ik op zoek naar een DJ voor de 50e verjaardag van mijn man op internet. De site zag er zeer professioneel uit en daarom heb contact opgenomen. De communicatie verliep vanaf dat moment zeer accuraat en prettig. Dankzij DJ Paskal is het een geweldig feest geworden. Licht en geluid waren perfect. Goede opbouw van de muziek, ruimte voor verzoeknummers, hij zorgde voor de juiste sfeer, precies zoals wij het ons hadden voorgesteld. De dansvloer was goed gevuld, mede dankzij de inzet van de door Paskal meegebracht danser die daartoe de aanzet gaf. Wij en onze gasten hebben genoten. De dag na het feest ontplofte onze Whatsapp bijna van de super positieve berichten. Kortom het was een topavond en ik zal de DJ Company en DJ Paskal zeker aanbevelen. - Angelique | Jarige

24 jan 2020
20:00 - 01:00
50ste verjaardagsfeest
DJ Pascal
Restaurant Hector

Contact met Restaurant Hector

erna kramer
Manager

Wil je contact met Restaurant Hector over alle mogelijkheden en de prijzen voor het huren van een zaal voor jouw feest?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of de gehele locatie bij Restaurant Hector in Zierikzee. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter Logo
9,1
uit 1 ervaringen
DJ huren voor jouw feest in Restaurant Hector?

Een DJ huren zonder zorgen in Restaurant Hector: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Zeeland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Zierikzee en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.