Niet goed, geld terug

TrappershorstOosterbeek

Huur de beste DJ bij Trappershorst

8.7/ 10
1 klantervaring bij Trappershorst
Muziekkeuze
7/10
Inspelen op sfeer
9/10
Vriendelijkheid & service
10/10
Over The DJ Company bij Trappershorst:
  • Wij kennen deze locatie, Trappershorst, goed
  • We draaien regelmatig in Oosterbeek
  • Gemiddelde beoordeling op deze locatie: 8.7

Onze DJ's bij Trappershorst: agenda

Klantervaringen over onze DJ's bij Trappershorst

"Precies wat ik wilde!"
8.7/ 10
Muziekkeuze
9 /10
Inspelen op sfeer
7 /10
Vriendelijkheid & service
10 /10

Ik wilde al heel lang een silent disco houden voor mijn vrienden. Bij een silent disco hoort natuurlijk ook goede muziek! Ik wilde graag verschillende stijlen muziek door elkaar, omdat mijn vrienden groep nogal divers is. De DJ van de DJ Company heeft precies gedaan wat ik hem gevraagd had: verschillende stijlen meezingers van alle tijden door elkaar. De gasten vonden dit ook erg geslaagd, er was voor ieder wat wils en iedereen is op de dansvloer geweest. De communicatie met de DJ Company was erg fijn, daardoor had ik er vooraf al veel vertrouwen in. Heel erg bedankt voor jullie fijne bijdragen aan mijn feest! Ik heb een top avond gehad! - Dorien | Jarige

9 nov 2019
20:30 - 02:30
verjaardagsfeest
DJ Carl
Trappershorst

Contact met Trappershorst

Dorien Firet

Wil je contact met Trappershorst over alle mogelijkheden en de prijzen voor het huren van een zaal voor jouw feest?

Bekijk dan nu all informatie over het huren van een zaal of de gehele locatie bij Trappershorst in Oosterbeek. Compleet met foto's, video's en reviews.

LocatieSpotter Logo
9,1
uit 1 ervaringen
DJ huren voor jouw feest in Trappershorst?

Een DJ huren zonder zorgen in Trappershorst: dat is onze garantie. Van de afstemming met de locatie tot een reserve DJ. Wij zorgen dat het goed komt. Maar voordat je een DJ voor jouw feest gaat boeken, wil je natuurlijk weten wat het kost.

Een DJ boeken uit Gelderland was nog nooit zo makkelijk. Daarom kun je bij ons online de prijs berekenen voor jouw feest. Ook kun je nu boeken of een vrijblijvende offerte aanvragen. Huur de beste DJ uit Oosterbeek en omgeving, en check dus direct onze prijzen voor jouw DJ.