Coronavirus update

Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Verzekeringen

Verzekeringen

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Voorbereiding feest

Al je vragen beantwoord


Dat mag zeker. Verzoeknummers zijn bij ons meer dan welkom, want jouw wensen staan voor ons altijd centraal. Je geeft je favoriete muziek snel en eenvoudig door op je persoonlijke wensenpagina. Laat ons ook weten welke nummers je per se niet wilt horen, bijvoorbeeld omdat ze je doen denken aan een trieste gebeurtenis.

Op je persoonlijke wensenpagina vul je ook je voorkeuren in met betrekking tot de sfeer, muziekgenres en kleding. Op basis van deze wensen vormen wij ons een beeld van jouw ideale avond en bereiden we ons optimaal voor.

Bekijk een voorbeeld van de persoonlijke wensenpagina:

Ook tijdens het feest staan wij natuurlijk open voor de voorkeuren van jou en je gasten. Wij zijn erg flexibel en mixen jullie verzoeknummers er met veel plezier tussendoor. Zolang we genoeg vrijheid hebben om in te spelen op de sfeer, staan we open voor al jullie suggesties. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, mét 100% dansgarantie.

Jouw DJ wordt degene uit ons team die het beste past bij jouw feest. Wij spelen altijd goed in op de sfeer en draaien de muziek die jij wilt horen. Maar een perfecte match tussen jouw wensen en onze kwaliteiten is wat de avond tot een daverend succes maakt. Daar geloven we in en dat is waarin wij ons graag onderscheiden.

Wij werken met een ervaren team op allerlei feesten en voor klanten met uiteenlopende muzieksmaken. Onze eigen muzieksmaak is niet zo van belang, want we staan er natuurlijk voor jullie. Wel vinden we het fijn om zelf feeling te hebben met de nummers die we op jouw feest voorbij laten komen. Daarom bepalen jouw muzikale voorkeuren uiteindelijk wie van ons jouw DJ wordt.

Zodra de planning vaststaat, hoor jij wie van ons er op jouw feest komt draaien. Op basis van jouw wensen bereiden wij ons goed voor en stemmen we de apparatuur af met de locatie. Ongeveer een week voor de feestdatum neemt jouw DJ contact met je op. We nemen het feest dan uitgebreid met je door en bespreken de laatste wijzigingen.

In principe organiseren wij geen kijkavonden, al begrijpen we dat je graag wilt zien hoe wij een feest aanpakken en opbouwen. Echter draaien we bijna altijd op besloten feesten en vinden we het dan niet netjes om kijkers uit te nodigen. We hebben privacy hoog in het vaandel staan.

In het verleden lieten we, in overleg met onze klant, toch af en toe iemand meekijken. We liepen tegen het volgende aan: terwijl onze klant en gasten enthousiast waren over een fantastisch feest, bleken de kijkers niet altijd overtuigd. Heel jammer natuurlijk, maar goed te verklaren. Als ervaren DJ's richten we ons volledig op de wensen van onze klant. Tijdens een kijkavond zijn het echter niet jouw wensen die centraal staan, en bovendien niet jouw vrienden en familie zich vermaken op de dansvloer. Het inspelen op jouw specifieke wensen vormt onze sleutel tot succes; precies wat we je op een kijkavond niet kunnen laten zien.

Als wij goed luisteren naar jou als klant, maken we van iedere gelegenheid een swingend feest. Daar geloven we in. Voor een sfeerimpressie van hoe wij draaien, bekijk je het volgende filmpje: bruiloftsfeest The DJ Company.

Ook geven de reacties van onze klanten een goede indruk van hoe een feest er met ons uitziet. Bekijk alle klantervaringen.

Nee, wij organiseren geen demo-avonden. Tijdens een demo-avond krijg jij weliswaar een goede indruk van onze sfeervolle apparatuur, maar geen beeld van hoe wij op jouw feest zouden draaien. Jouw wensen zijn anders dan die van andere klanten, waardoor geen van onze feesten hetzelfde verloopt.

Wij geloven dat als we goed luisteren naar jou als klant, we van iedere gelegenheid een swingend feest kunnen maken. We spelen in op de sfeer van het moment, stemmen onze muziek af op jouw wensen en regelen alles zoals jij het wilt. Juist dát kunnen we tijdens een demo-avond moeilijk laten zien. Daarom hebben we er bewust voor gekozen deze optie niet aan te bieden.

Wil je toch een indruk te krijgen van hoe wij draaien? Als sfeerimpressie bekijk je het volgende filmpje: bruiloftsfeest The DJ Company.

Ook geven de reacties van onze klanten goed weer hoe wij werken. In de afgelopen jaren hebben meer dan 1000 mensen hun mening gegeven over The DJ Company. Bekijk de klantervaringen.

Absoluut, een perfecte afstemming met de locatie is voor ons een belangrijk onderdeel van onze voorbereiding. Wij draaien al lang mee in het vak en verzorgen allerlei feesten op uiteenlopende feestlocaties. Uit ervaring weten wij precies wat we moeten overleggen met de locatie om alles perfect te regelen.

Voorafgaand aan jouw feest nemen we een uitgebreide checklist door met de locatie. Zijn er geluidsrestricties? Is er apparatuur aanwezig? We willen op de hoogte zijn van de bereikbaarheid, techniek en alle voorzieningen die van belang zijn. Door jouw feest en de apparatuur tijdig door te nemen met de locatie, weten we zeker dat we niet voor verrassingen komen te staan.

Ja, absoluut. Op het moment dat we jou spreken, hebben wij namelijk de grootste voorbereidingen al achter de rug. We weten dan precies hoe jouw ideale avond eruit ziet, met welke muziek we de sfeer opbouwen en wat voor platen we gaan draaien voor een swingende dansvloer.

Kort voor het feest bellen we je om de laatste hits en eventuele wijzigingen door te nemen. Je hebt dan nog alle tijd om vragen te stellen of aanvullende wensen door te geven, die wij meenemen in de laatste voorbereidingen. Uiteraard nemen we ook contact op met de feestlocatie om alles definitief af te stemmen.

Ja, jij hebt altijd direct contact met je DJ. Enkele weken voor het feest maken wij onze planning en hoor jij wie van ons er bij jou komt draaien. In de week van het feest belt jouw DJ je om het feest te bespreken. Diegene van ons heeft zich dan al goed voorbereid op basis van jouw persoonlijke wensenpagina, en weet precies hoe jij wilt dat het feest verloopt. Toch vinden wij het als DJ's belangrijk om jou even te spreken, en om de laatste wijzigingen door te nemen.

In het verleden spraken we persoonlijk af met onze klanten om het feest te bespreken. We kwamen erachter dat we meer tijd kwijt waren aan deze afspraken, dan aan het muzikaal voorbereiden van onze feesten. Terwijl juist dáár de sleutel tot ons succes ligt. De combinatie van een online wensenformulier en telefoongesprek werkt voor ons als DJ's zeer effectief. Bovendien geeft deze ons de ruimte om écht bezig te zijn met onze passie: muziek.

Als je ons boekt als DJ, hoef je zelf helemaal niets meer te regelen. Wij nemen jou met veel plezier al het regelwerk uit handen, van goede apparatuur tot sfeervolle verlichting, opbouw tot afbouw.

Om alles perfect voor je te organiseren, vragen we je om online je wensen door te geven. Op je persoonlijke wensenpagina geef je snel en eenvoudig je muziekvoorkeuren door, die je op elk moment nog wijzigt. Vul ook de contactgegevens van de feestlocatie in, zodat we jouw avond met de locatie kunnen bespreken.

Bekijk een voorbeeld van de persoonlijke wensenpagina:

Op basis van jouw wensen bereiden wij het feest zo goed mogelijk voor. Kort voor het feest bellen we je, om alles tot in de puntjes met je af te stemmen. Tijdens de avond zelf hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Kortom: jij geeft je wensen door, wij regelen de rest. Alles wat er nodig is voor een swingend feest en knallende dansvloer, dat beloven we je.

Nee, het maken van een nieuwe mix betreft muziekproductie en dat is niet waar onze expertise ligt. Als je een originele mix wilt gebruiken voor de openingsdans, dan raden we je aan om een ervaren muziekproducent te zoeken. Het uiteindelijke nummer mag je ons natuurlijk aanleveren; dat draaien we met veel plezier. Zoek je iemand die een mix voor je openingsdans kan maken? Lees dan onze blog over de openingsdans.

Ook mixen we natuurlijk zo 2 nummers door elkaar heen; dat doen we gewoon ter plekke. De openingsdans vinden wij een van de leukste momenten van het feest en we zorgen er graag voor dat deze perfect verloopt. Geef je plannen altijd op tijd aan ons door, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden.

Offerte

Offerte

Vind de antwoorden op jouw vragen over onze offerte. Wat zit er bijvoorbeeld allemaal in onze offerte? Lees hier snel meer.

Lees Meer
Voorbereiding feest

Voorbereiding feest

Hoe bereiden we ons voor op jouw feest? We regelen alles tot in de puntjes. Bekijk hier hoe we jouw feest zo goed mogelijk voorbereiden.

Lees Meer
Het feest zelf

Het feest zelf

Een swingend feest zonder zorgen. Van een gezellig begin tot een swingende einde. Lees hier alles over het feest en de dag van het feest.

Lees Meer
Evaluatie en factuur

Evaluatie en factuur

Wat gebeurt er na jouw feest? Uiteraard gaan we evalueren en sturen we een factuur. Vragen hierover? Vind hier direct alle antwoorden.

Lees Meer

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 80 88 217

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2022-05-21 21:47:38 Page render time: 0.7182s Total w/ProCache: 0.7187s