Coronavirus update

Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Verzekeringen

Verzekeringen

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Evaluatie en factuur

Al je vragen beantwoord


Een perfecte afstemming met de locatie is een belangrijk onderdeel van onze voorbereiding. Wij verzorgen feesten op allerlei locaties en vinden het belangrijk om deze samenwerkingen te evalueren. Het is natuurlijk aan jou of je de vragen over de locatie beantwoordt. Doe je dit wel, dan versturen wij het evaluatieformulier aan de locatie, die jouw feedback gebruikt ter verbetering.

Jouw ervaring met de locatie is ook nuttig voor andere klanten. Als wij jouw evaluatieformulier op onze website plaatsen, help jij andere bezoekers bij het vinden van een geschikte feestlocatie. We publiceren jouw evaluatie natuurlijk alleen als jij dat wilt.

Voordat we je onze factuur sturen, willen we graag weten of je helemaal tevreden bent. Een dag na het feest versturen we je daarom eerst een link naar ons evaluatieformulier. Nadat je dit formulier hebt ingevuld, versturen we je onze factuur. Vul je het formulier niet in, wat natuurlijk ook geen probleem is, dan ontvang je de eindfactuur zo'n 4 dagen na het feest. Je hebt 2 weken de tijd om deze te betalen.

Je kunt niet cash betalen voor de DJ op jouw feest. Ongeveer vier dagen na jouw feest ontvang je van ons een factuur die je met een bankoverschrijving kunt betalen. Wel zo makkelijk én veilig. 

Als ervaren DJ's doen wij ons uiterste best om van jouw feest een onvergetelijke avond te maken. We besteden veel tijd aan een goede voorbereiding en stemmen onze muziek en service helemaal af op jouw persoonlijke wensen. Ben jij, ondanks dat, niet helemaal tevreden met hoe het feest verlopen is, dan vinden we dat ontzettend vervelend. Geef het zo snel mogelijk aan, dan bellen we je direct op om een en ander te bespreken.

Uit onze klantervaringen blijkt dat 99% van onze klanten terugdenkt aan een goed geslaagd feest, een resultaat waar wij best trots op zijn. Door onze feesten uitgebreid te evalueren, blijven we leren. Als er dus ook maar iets is waar jij niet blij mee bent, laat het ons dan weten. We gaan graag met je in gesprek.

Jouw evaluatie gebruiken we ter verbetering van onze service. Als ervaren DJ's kijken we kritisch naar onszelf en willen we blijven leren. We geloven er in dat als we goed naar jouw mening luisteren, we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Door de evaluaties van onze klanten te delen op onze website, geven we onze bezoekers bovendien een objectief beeld van hoe wij werken. Een overzicht van alle evaluaties vind je via deze link: klantervaringen. Jouw evaluatie publiceren we natuurlijk alleen als jij dat wilt. Via het vinkje onderaan ons evaluatieformulier geef je aan of je daarmee akkoord gaat.

Goede communicatie voor en na het feest vinden wij erg belangrijk. Het evalueren van onze feesten zien wij dan ook als essentieel onderdeel van onze service.

Tijdens het feest voelen we al wel aan of iedereen tevreden is. Toch vragen wij onze klanten om ook achteraf om hun eerlijke mening. Een dag na het feest ontvang je daarom een link naar ons evaluatieformulier (nieuw venster), waarin we vragen stellen over o.a. de muziek, sfeer, locatie en onze service. Je vult het formulier binnen een paar minuten in. Als jij het goed vindt, publiceren we het op onze website. Op die manier help je anderen bij het maken van de juiste keuze.

Ook zijn we aangesloten bij Klantenvertellen.nl, een onafhankelijk bedrijf op het gebied van klantbeoordelingen. Via deze weg geef je je mening over The DJ Company en lees je objectieve ervaringen van andere klanten.

Een dag na het feest ontvang je een link naar ons evaluatieformulier (nieuw venster), dat je binnen een paar minuten invult. Voordat we jou de eindfactuur sturen, horen we namelijk graag of je helemaal tevreden bent. We stellen je een aantal vragen over de muziek, sfeer, locatie en onze service. Door goed te luisteren naar jouw feedback, blijven we leren en onszelf verbeteren.

Nadat je het evaluatieformulier hebt ingevuld, ontvang je onze eindfactuur. Vul je het formulier niet in, wat natuurlijk ook prima is, dan ontvang je de factuur zo'n 4 dagen na het feest. Je hebt 2 weken de tijd om deze te betalen. Daarmee ronden we de samenwerking af. Wij hebben ons best gedaan om jou een onvergetelijk feest te bezorgen; hopelijk geniet je daar nog lang van na!

Offerte

Offerte

Vind de antwoorden op jouw vragen over onze offerte. Wat zit er bijvoorbeeld allemaal in onze offerte? Lees hier snel meer.

Lees Meer
Voorbereiding feest

Voorbereiding feest

Hoe bereiden we ons voor op jouw feest? We regelen alles tot in de puntjes. Bekijk hier hoe we jouw feest zo goed mogelijk voorbereiden.

Lees Meer
Het feest zelf

Het feest zelf

Een swingend feest zonder zorgen. Van een gezellig begin tot een swingende einde. Lees hier alles over het feest en de dag van het feest.

Lees Meer
Evaluatie en factuur

Evaluatie en factuur

Wat gebeurt er na jouw feest? Uiteraard gaan we evalueren en sturen we een factuur. Vragen hierover? Vind hier direct alle antwoorden.

Lees Meer

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 80 88 217

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2022-05-21 22:30:50 Page render time: 0.3604s Total w/ProCache: 0.3609s