Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

DJ Dennis

DJ Dennis

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9,2 /10

Muziekkeuze 9 /10

Bekijk hieronder alle beoordelingen van DJ Dennis

DJ Dennis huren

Je wilt een DJ huren die zorgt dat het dak eraf gaat, dus je denkt: daarvoor moet ik bij DJ Dennis zijn. Want als iemand het kan... Is ook zo. Maar weet je? Je kunt bij ons alléén maar DJ's boeken die zorgen dat het een topfeest wordt. Bekijk onze klantervaringen, drive in shows, prijzen en vraag direct een offerte aan.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct prijzen per WhatsApp of sms

Ga naar prijzen
ïcon"Chantal | Bruid
9,7/ 10

"Uiteindelijk een geweldig feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Jullie ratings waren en goed en de Theetuin noemde jullie ook als eerste. Fijn dat jullie de regels en bereikbaarheid van de locatie dan al wisten. Er is relatief weinig gedanst (door een selectief groepje wel weer lekker veel), maar dit heeft meer met het publiek te maken gehad dan de DJ. We weten nog steeds niet waarom, maar heel veel mensen gingen al heel vroeg weg. Uiteindelijk hebben we dat maar achter ons gelaten en zijn we zelf met het selectieve groepje lekker uit ons dak gegaan. Ondanks mijn MS heb ik het langer op de dansvloer uitgehouden dan ik dacht. Daarna ben ik door verscheidene mensen dmv een stoel over de dansvloer gevlogen en in de armen van mijn kersverse man. De besprekingen, vooraf ingevulde wensenlijst en verdere communicatie is allemaal prima verlopen. De lichtset was ook prima. De rookmachine mocht van mij wel wat minder, maar dat heb ik dan ook aangegeven en ook daar is naar geluisterd. Al met al een niet hele volle dansvloer, maar wel een hele gezellige.

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

ïcon"Rody | Bruidegom
9/ 10

"Feest openingsdans lekker gek geweldig"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

We zijn op The DJ company gekomen doordat onze feestlocatie voor ons huwelijk al langere tijd goed samenwerkt met The DJ company en goede ervaringen hadden. Vooraf hadden we de mogelijkheid om onze wensen aan te geven qua sfeer en muziek waarna we nog even contact met onze DJ Dennis hadden als kennismaking. Op de dag zelf was de dj set in een mum van tijd opgezet en stond alles op tijd klaar om de show af te trappen. We hadden een heuze openingsdans voorbereid die netjes werd aangekondigt en hebben iedereen verbaast ermee. Aangezien er al vroeg wat mensen weggingen is het feest er niet minder om geworden gelukkig want met wat lekkere foute nummers zijn de gasten nog lekker uit hun plaat gegaan. Mooie lichtshow die de fotos van de avond ook een mooie tint hebben gegeven. Het was een topfeest. Thanks DJ Dennis!

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

ïcon"Ilse | Bruid
10/ 10

"Geweldig fout bruilofts feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Tijdens ons bruiloftsfeest wilde wij geen lege dansvloer. We houden wel van foute muziek die herkenbaar is voor iedereen. Na een rustig openigsnummer kwam het direct goed op gang nadat IEDEREEN mee deed met de polonaise is het dak eraf gegaan en tot het einde van het feest is het los gegaan. Dat was de volgende dag ook goed te zien bij het ontbijt waar iedereen met zijn brakke hoofd en spierpijn zich volstopte met een lekker ontbijtje. Heeeel erg bedankt!

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

ïcon"Nick | Bruidegom
7,7/ 10

"Goed feest, beperkte voorbereiding"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

Uiteindelijk hebben we een heerlijk feest ervaren waarbij alle gasten louter positief waren.

De Dj(-‘s) waren laat en moesten toen haasten met de opbouw. De verlichting was gecentreerd vanaf de DJ en daardoor kwam het niet helemaal tot uiting in de gehele zaal.

Er werd lekker afwisselend gedraaid en er was goed naar onze voorkeuren geluisterd.

Op voorhand hebben we op basis van de reviews en de beloofde service gekozen voor de DJ Company.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik het jammer vond dat de ingevulde antwoorden op de website achteraf niet meer aangepast konden worden of aangevuld.

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

Rebecca

Beste Nick,

Bedankt voor het invullen van de evaluatie en de tijd die je ervoor hebt genomen. Daar zijn we heel blij mee. We horen namelijk graag waar we ons in kunnen verbeteren.

Wat jammer te horen dat de verlichting niet helemaal goed tot uiting is gekomen op het feest, hier kunnen we zeker op een volgend feest meer rekening mee houden.

Super goed te horen dat jullie een heerlijk feest hebben gehad en dat er goed geluisterd is naar de voorkeuren.

Het klopt inderdaad dat je twee weken voor het feest de persoonlijke pagina niet meer kunt aanpassen, dit doen we zodat de DJ voldoende tijd heeft om zich voor te bereiden voor het feest.

Uiteraard kunnen de wensen dan nog wel via de mail/telefonisch worden doorgegeven, wellicht is dit een goed idee om er bij te vermelden.

Nogmaals dank!

Rebecca
Rebecca
ïcon"Anita | Bruid
10/ 10

"Precies waar we op hoopten!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij waren op zoek naar een dj die van jong tot oud op de dansvloer wist te krijgen tijdens onze bruiloft. Nou... dat is zeker gelukt! Van gouwe ouwe tot après ski, alles kwam voorbij. We hebben al onze gasten zien dansen, iets wat we vooraf nooit hadden verwacht. De gasten hebben het ook ontzettend naar hun zin gehad. Vooraf was de communicatie met The DJ Company ook uitstekend. Ze belden even om onze dag te bespreken en ook de uiteindelijke dj belde een aantal dagen voor de bruiloft om alles even door te nemen. Wij hebben de avond (en dag) van ons leven gehad. Een dag om nooit te vergeten! Bedankt!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

ïcon"Stella | Ceremoniemeester
9,7/ 10

"Super!! Heel erg leuk!!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Super leuk gedaan, mannen! Het was echt heel erg geslaagd!!

Een klein verbeterpuntje is misschien dat ik heb begrepen dat er een paar keer is gevraagd om een bepaald nummer te draaien, daar werd ‘ja’ op gezegd, maar het nummer is niet gedraaid. Het bruidspaar heeft hier totaal geen last van gehad naar mijn weten, maar wellicht een tip voor de volgende keer om niet 3x ‘ja’ te zeggen en het dan niet te doen, in het kader van de verzoeknummers :)

Al met al een top feest en zeer gezellige DJ’s!!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

Nanda

Beste Stella,

Heel erg bedankt voor het insturen van jouw evaluatie. Ik vind het erg spijtig dat een bepaald verzoeknummer na meerdere keren toegezegd te zijn toch niet gedraaid is. Dit is inderdaad een puntje om mee te nemen, dankjewel daarvoor! Gelukkig is het verder een topfeest geweest en zie ik ook in de evaluatie van Anita dat ze precies het feest hebben gekregen waar ze op hoopten, en daar zijn we natuurlijk heel blij om!

Nanda
Nanda
ïcon"Bruidegom
10/ 10

"The best f*cking night ever"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Al vanaf binnenkomst was het meteen de juiste sfeer. Iedereen ging lekker heel de avond met de voetjes van de vloer ( misschien ook door de drank ). Maar de DJ ( Dennis ) speelde fantastische in op onze wensen vooraf aangegeven en de random aanvragen die tijdens de avond kwamen. De lichtshow en rook waren een perfecte aanvulling op de avond. Onze gasten belde ons vandaag ( de dag na het feest ) met de mededeling dat zij genoten hadden van het feest en de DJ erg goed was. deze complimenten kan hij in zijn zak steken. En wij zullen jullie zeker nog eens aanbeveling.

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

ïcon"Jiska | Bruid
10/ 10

"Beste feestje van mijn leven"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij hebben voor jullie gekozen omdat wij goede verhalen hebben gelezen op internet over jullie. Toen wij de eerste keer gebeld werden voelde wij een klik. Het was een gezellig, leuk en spontaan gesprek. 2 dagen voor de bruiloft werden wij gebeld. De DJ wist waar hij het over had en wij hadden meteen het gevoel dat wij ons niet druk moesten maken om ons feestje, dat komt wel goed. De communicatie van te voren en op het feest zelf was prima! Op de avond is er heerlijk gedanst, hij wist goed in te spelen op de gasten. Wij hebben een onvergetelijke top avond gehad!!

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

ïcon"Natalie | Jarige
8,3/ 10

"Goede muziekkeuze strakke planning"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 9 /10

Positief: goede muziekkeuze verzoekjes gespeeld maar ook zelf ingespeeld op de groep mensen. En aan onze wensen tegemoet gekomen. Prima! heerlijk gedanst! Licht ook goed.

Ietsje minder: vrij kort van tevoren aanwezig waardoor ze iets later begonnen. En tijdens de band even weg gegaan (met toestemming hoor) maar iets te laat terug, gelukkig kon de band een extra nummer spelen en had de locatie ook eigen muziek ter overbrugging wat gelukkig toen niet lang merr was.

60ste verjaardagsfeest van Natalie

Nanda

Beste Natalie,

Heel erg bedankt voor je evaluatie. Spijtig te lezen dat de DJ iets aan de late kant was, en dat de band op de avond een nummer extra moest spelen ter overbrugging. Dit zijn zeker aandachtspunten, goed dat je dit aangeeft!

Gelukkig heeft dit het feest niet negatief beïnvloed en is het een geslaagd feest geweest.

Nanda
Nanda
ïcon"Rocco | Jarige
7/ 10

"Een 7"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 7 /10

Muziekkeuze 7 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Gezamenlijk 50ste verjaardagsfeest van Rocco

ïcon"Alexandra | Jarige
8/ 10

"Een 8 gemiddeld"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Surprise 40ste verjaardagsfeest van Alexandra

ïcon"Christa | Organisator
9,3/ 10

"Goed georganiseerd en goede sfeer"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Nette communicatie vooraf, geen omkijken naar voorbereiden, ze nemen zelf contact op met locatie om vooraf af te stemmen over opbouw ed. Er werd goed ingespeeld op de sfeer in de zaal. Ik zou ze zeker opnieuw vragen!

Feest van Christa

ïcon"Jarige
9,3/ 10

"Een 9+"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Sweet sixteenfeest in Berkel en Rodenrijs

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct prijzen per WhatsApp of sms

Ga naar prijzen
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 12873 klantervaringen
swipe Swipe om meer klantervaringen te zien
"Dj vic heeft er een super geslaagd feest van gemaakt top van begin tot t eind geweldig"
9,3/ 10
  25 nov 2023  Verjaardagsfeest DJ Victor Vakantiepark Koningshof Rijnsburg
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Jacqueline

Goede recencies genoeg gedanst gasten vonden t een zeer geslaagde...

Lees meer klantervaringen

"Goede en ervaren DJ met goede apparatuur voor licht en geluid. Rodney voelt sfeer goed aan."
10/ 10
  25 nov 2023  60ste verjaardagsfeest DJ Rodney Heer Hugo Heerhugowaard
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


60ste verjaardagsfeest van John

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

""
9,3/ 10
  25 nov 2023  Verjaardagsfeest DJ Perry Privé feestlocatie  Bavel
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Roy

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Prima geregeld, top avond gehad!"
9,3/ 10
  25 nov 2023  Verjaardagsfeest DJ Johan Bar De Borrel Oterleek
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Daniel

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Heel grappige maar vriendelijke dj"
8,3/ 10
  25 nov 2023  Verjaardagsfeest DJ Telly Privé feestlocatie  Kalmthout
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Margot

We hebben voor jullie gekozen omdat jullie een heel duidelijke website...

Lees meer klantervaringen

"1 woord nodig WAUW"
9,3/ 10
  25 nov 2023  Overige feesten DJ Pascal Verenigingsgebouw Juliana Winterswijk Woold
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Feest van Megan

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Fijne Dj die heel vriendelijk was in de omgang"
8/ 10
  25 nov 2023  Verjaardagsfeest DJ Ernst Proeflokaal Beij Ons Nijmegen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Carlo

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"DJ Barry was echt helemaal top!"
10/ 10
  25 nov 2023  Overige feesten DJ Barry Zaal V/d Putten, Deurne
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Feest van Roos

Nadat onze toegewezen DJ plots niet meer kon heeft de DJ company meteen...

Lees meer klantervaringen

"Super gaaf tof feest"
9/ 10
  25 nov 2023  60ste verjaardagsfeest DJ Michiel Kasteel De Haere Olst
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


60ste verjaardagsfeest van Gerard

Omdat we wat DJ hadden benaderd maar die konden niet Veel gedanstLichtshow...

Lees meer klantervaringen

"Gezellig feest, de kinderen gingen los!"
9,3/ 10
  25 nov 2023  Overige feesten DJ Marhinjo Privé feestlocatie  Noordwijk
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Kinder-hockey-feest van Karin

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

swipe Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 571 ervaringen

profile image
"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.2/ 10

Gemiddeld uit 1111 ervaringen

profile image
"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 395 ervaringen

profile image
"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda
4.8/ 5

Gemiddeld uit 302 ervaringen

profile image
"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2023-12-10 17:44:53 Page render time: 0.8658s Total w/ProCache: 0.8664s