Coronavirus update

DJ Dennis

DJ Dennis

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9,2 /10

Muziekkeuze 9 /10

Bekijk hieronder alle beoordelingen van DJ Dennis

DJ Dennis huren

Je wilt een DJ inhuren die zorgt dat het dak eraf gaat, dus je denkt: daarvoor moet ik bij DJ Dennis zijn. Want als iemand het kan... Is ook zo. Maar weet je? Je kunt bij ons alléén maar DJ's boeken die zorgen dat het een topfeest wordt. Bekijk onze klantervaringen, prijzen en vraag direct een offerte aan.

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!

Ga naar offerte
Chantal | Bruid
9,7/ 10

"Uiteindelijk een geweldig feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Jullie ratings waren en goed en de Theetuin noemde jullie ook als eerste. Fijn dat jullie de regels en bereikbaarheid van de locatie dan al wisten. Er is relatief weinig gedanst (door een selectief groepje wel weer lekker veel), maar dit heeft meer met het publiek te maken gehad dan de DJ. We weten nog steeds niet waarom, maar heel veel mensen gingen al heel vroeg weg. Uiteindelijk hebben we dat maar achter ons gelaten en zijn we zelf met het selectieve groepje lekker uit ons dak gegaan. Ondanks mijn MS heb ik het langer op de dansvloer uitgehouden dan ik dacht. Daarna ben ik door verscheidene mensen dmv een stoel over de dansvloer gevlogen en in de armen van mijn kersverse man. De besprekingen, vooraf ingevulde wensenlijst en verdere communicatie is allemaal prima verlopen. De lichtset was ook prima. De rookmachine mocht van mij wel wat minder, maar dat heb ik dan ook aangegeven en ook daar is naar geluisterd. Al met al een niet hele volle dansvloer, maar wel een hele gezellige.

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

Rody | Bruidegom
9/ 10

"Feest openingsdans lekker gek geweldig"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

We zijn op The DJ company gekomen doordat onze feestlocatie voor ons huwelijk al langere tijd goed samenwerkt met The DJ company en goede ervaringen hadden. Vooraf hadden we de mogelijkheid om onze wensen aan te geven qua sfeer en muziek waarna we nog even contact met onze DJ Dennis hadden als kennismaking. Op de dag zelf was de dj set in een mum van tijd opgezet en stond alles op tijd klaar om de show af te trappen. We hadden een heuze openingsdans voorbereid die netjes werd aangekondigt en hebben iedereen verbaast ermee. Aangezien er al vroeg wat mensen weggingen is het feest er niet minder om geworden gelukkig want met wat lekkere foute nummers zijn de gasten nog lekker uit hun plaat gegaan. Mooie lichtshow die de fotos van de avond ook een mooie tint hebben gegeven. Het was een topfeest. Thanks DJ Dennis!

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

Ilse | Bruid
10/ 10

"Geweldig fout bruilofts feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Tijdens ons bruiloftsfeest wilde wij geen lege dansvloer. We houden wel van foute muziek die herkenbaar is voor iedereen. Na een rustig openigsnummer kwam het direct goed op gang nadat IEDEREEN mee deed met de polonaise is het dak eraf gegaan en tot het einde van het feest is het los gegaan. Dat was de volgende dag ook goed te zien bij het ontbijt waar iedereen met zijn brakke hoofd en spierpijn zich volstopte met een lekker ontbijtje. Heeeel erg bedankt!

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

Nick | Bruidegom
7,7/ 10

"Goed feest, beperkte voorbereiding"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

Uiteindelijk hebben we een heerlijk feest ervaren waarbij alle gasten louter positief waren.

De Dj(-‘s) waren laat en moesten toen haasten met de opbouw. De verlichting was gecentreerd vanaf de DJ en daardoor kwam het niet helemaal tot uiting in de gehele zaal.

Er werd lekker afwisselend gedraaid en er was goed naar onze voorkeuren geluisterd.

Op voorhand hebben we op basis van de reviews en de beloofde service gekozen voor de DJ Company.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik het jammer vond dat de ingevulde antwoorden op de website achteraf niet meer aangepast konden worden of aangevuld.

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

Beste Nick,

Bedankt voor het invullen van de evaluatie en de tijd die je ervoor hebt genomen. Daar zijn we heel blij mee. We horen namelijk graag waar we ons in kunnen verbeteren.

Wat jammer te horen dat de verlichting niet helemaal goed tot uiting is gekomen op het feest, hier kunnen we zeker op een volgend feest meer rekening mee houden.

Super goed te horen dat jullie een heerlijk feest hebben gehad en dat er goed geluisterd is naar de voorkeuren.

Het klopt inderdaad dat je twee weken voor het feest de persoonlijke pagina niet meer kunt aanpassen, dit doen we zodat de DJ voldoende tijd heeft om zich voor te bereiden voor het feest.

Uiteraard kunnen de wensen dan nog wel via de mail/telefonisch worden doorgegeven, wellicht is dit een goed idee om er bij te vermelden.

Nogmaals dank!

Rebecca
Anita | Bruid
10/ 10

"Precies waar we op hoopten!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij waren op zoek naar een dj die van jong tot oud op de dansvloer wist te krijgen tijdens onze bruiloft. Nou... dat is zeker gelukt! Van gouwe ouwe tot après ski, alles kwam voorbij. We hebben al onze gasten zien dansen, iets wat we vooraf nooit hadden verwacht. De gasten hebben het ook ontzettend naar hun zin gehad. Vooraf was de communicatie met The DJ Company ook uitstekend. Ze belden even om onze dag te bespreken en ook de uiteindelijke dj belde een aantal dagen voor de bruiloft om alles even door te nemen. Wij hebben de avond (en dag) van ons leven gehad. Een dag om nooit te vergeten! Bedankt!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

Stella | Ceremoniemeester
9,7/ 10

"Super!! Heel erg leuk!!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Super leuk gedaan, mannen! Het was echt heel erg geslaagd!!

Een klein verbeterpuntje is misschien dat ik heb begrepen dat er een paar keer is gevraagd om een bepaald nummer te draaien, daar werd ‘ja’ op gezegd, maar het nummer is niet gedraaid. Het bruidspaar heeft hier totaal geen last van gehad naar mijn weten, maar wellicht een tip voor de volgende keer om niet 3x ‘ja’ te zeggen en het dan niet te doen, in het kader van de verzoeknummers :)

Al met al een top feest en zeer gezellige DJ’s!!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

Beste Stella,

Heel erg bedankt voor het insturen van jouw evaluatie. Ik vind het erg spijtig dat een bepaald verzoeknummer na meerdere keren toegezegd te zijn toch niet gedraaid is. Dit is inderdaad een puntje om mee te nemen, dankjewel daarvoor! Gelukkig is het verder een topfeest geweest en zie ik ook in de evaluatie van Anita dat ze precies het feest hebben gekregen waar ze op hoopten, en daar zijn we natuurlijk heel blij om!

Nanda
Bruidegom
10/ 10

"The best f*cking night ever"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Al vanaf binnenkomst was het meteen de juiste sfeer. Iedereen ging lekker heel de avond met de voetjes van de vloer ( misschien ook door de drank ). Maar de DJ ( Dennis ) speelde fantastische in op onze wensen vooraf aangegeven en de random aanvragen die tijdens de avond kwamen. De lichtshow en rook waren een perfecte aanvulling op de avond. Onze gasten belde ons vandaag ( de dag na het feest ) met de mededeling dat zij genoten hadden van het feest en de DJ erg goed was. deze complimenten kan hij in zijn zak steken. En wij zullen jullie zeker nog eens aanbeveling.

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

Jiska | Bruid
10/ 10

"Beste feestje van mijn leven"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij hebben voor jullie gekozen omdat wij goede verhalen hebben gelezen op internet over jullie. Toen wij de eerste keer gebeld werden voelde wij een klik. Het was een gezellig, leuk en spontaan gesprek. 2 dagen voor de bruiloft werden wij gebeld. De DJ wist waar hij het over had en wij hadden meteen het gevoel dat wij ons niet druk moesten maken om ons feestje, dat komt wel goed. De communicatie van te voren en op het feest zelf was prima! Op de avond is er heerlijk gedanst, hij wist goed in te spelen op de gasten. Wij hebben een onvergetelijke top avond gehad!!

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

Natalie | Jarige
8,3/ 10

"Goede muziekkeuze strakke planning"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 9 /10

Positief: goede muziekkeuze verzoekjes gespeeld maar ook zelf ingespeeld op de groep mensen. En aan onze wensen tegemoet gekomen. Prima! heerlijk gedanst! Licht ook goed.

Ietsje minder: vrij kort van tevoren aanwezig waardoor ze iets later begonnen. En tijdens de band even weg gegaan (met toestemming hoor) maar iets te laat terug, gelukkig kon de band een extra nummer spelen en had de locatie ook eigen muziek ter overbrugging wat gelukkig toen niet lang merr was.

60ste verjaardagsfeest van Natalie

Beste Natalie,

Heel erg bedankt voor je evaluatie. Spijtig te lezen dat de DJ iets aan de late kant was, en dat de band op de avond een nummer extra moest spelen ter overbrugging. Dit zijn zeker aandachtspunten, goed dat je dit aangeeft!

Gelukkig heeft dit het feest niet negatief beïnvloed en is het een geslaagd feest geweest.

Nanda
Rocco | Jarige
7/ 10

"Een 7"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 7 /10

Muziekkeuze 7 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Gezamenlijk 50ste verjaardagsfeest van Rocco

Alexandra | Jarige
8/ 10

"Een 8 gemiddeld"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Surprise 40ste verjaardagsfeest van Alexandra

Christa | Organisator
9,3/ 10

"Goed georganiseerd en goede sfeer"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Nette communicatie vooraf, geen omkijken naar voorbereiden, ze nemen zelf contact op met locatie om vooraf af te stemmen over opbouw ed. Er werd goed ingespeeld op de sfeer in de zaal. Ik zou ze zeker opnieuw vragen!

Feest van Christa

Jarige
9,3/ 10

"Een 9+"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Sweet sixteenfeest in Berkel en Rodenrijs

DJ inhuren voor jouw feest?

Ontvang direct jouw persoonlijke offerte!

Ga naar offerte
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 8186 klantervaringen
Swipe om meer klantervaringen te zien
"Echt een te kicke feest gehad"
8,3/ 10
  14 mrt 2020  50ste verjaardagsfeest DJ Erik De Oranjerie - Wijhe Wijhe
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze
"Was perfecte gezellig avond"
7,7/ 10
  14 mrt 2020  50ste verjaardagsfeest DJ Rinaldo Bowling & Partycentrum Krimpenhof Krimpen Aan Den IJssel
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


50ste verjaardagsfeest van Frank

Via internet gevonden in en Al vooral het mailen over alles erg...

Lees meer klantervaringen

"Top geregeld. Duidelijk, makkelijk en zorgeloos."
9/ 10
  14 mrt 2020  Bruiloftsfeest DJ Koen Heer Hugo Heerhugowaard
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Ilse en Bruno

Alles ging super soepel. DJ was een schatje, hij deed het top!

Lees meer klantervaringen

"Het feest was heel gezellig"
8/ 10
  14 mrt 2020  12,5-jarig huwelijksfeest DJ Rob Villa Westend Velserbroek
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


12,5-jarig huwelijksfeest van Bas

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Het was geweldig"
10/ 10
  14 mrt 2020  Overige feesten DJ Johan Landgoed Tespelduyn Noordwijkerhout
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Dansfeest van Max

Het was een super feest. DJ Johan draaide erg goed en we hebben het naar...

Lees meer klantervaringen

"Goed voorbereid ,vriendelijke DJ,toppie"
9/ 10
  14 mrt 2020  Verjaardagsfeest DJ John Privé feestlocatie  Hekelingen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Verjaardagsfeest van Linda

Helaas door de coronavirus waren er slecht maar 30 mensen ipv 60/70maar de...

Lees meer klantervaringen

"Muziek, sfeer, extra's: alles top!"
10/ 10
  13 mrt 2020  Bruiloftsfeest DJ Joshua Stal Den Eijck De Bilt
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Ricardo en Maarten

Joshua, we zijn superblij met jou. Het was een geweldig feest en jij hebt...

Lees meer klantervaringen

"Top feest"
8,7/ 10
  13 mrt 2020  Bruiloftsfeest DJ Johan Alkmaarse Poort Alkmaar
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Donja en Jeffrey

Ik zou jullie zeker aanraden er werd veel gedanst het was gewoon top...

Lees meer klantervaringen

"heerlijke avond voor alle gasten"
8,3/ 10
  7 mrt 2020  65ste verjaardagsfeest DJ Paulie De Olifant Breukelen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


65ste verjaardagsfeest van Hans

Na keuze voor DJ Company geen zorgen meer gehad over de invulling. De...

Lees meer klantervaringen

"het was een gezellige avond"
7/ 10
  7 mrt 2020  12,5-jarig huwelijksfeest DJ Noufel Perron 22 Enschede
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


12,5-jarig huwelijksfeest van Leon

In het begin sloeg de muziek nog niet echt aan. (soort lounge muziek)....

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 484 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.2/ 10

Gemiddeld uit 788 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 411 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda Matthijsse
4.8/ 5

Gemiddeld uit 283 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni Tielrooy
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje06 - 46 89 66 21

Offerte aanvragenVraag direct aan

ProCache: v316 Render date: 2020-06-06 05:12:21 Page render time: 0.7238s Total w/ProCache: 0.7244s