Check de prijzen voor jouw datum

Check prijzen Sla over

Coronavirus update

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Verzekeringen

Verzekeringen

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

DJ Dennis

DJ Dennis

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9,2 /10

Muziekkeuze 9 /10

Bekijk hieronder alle beoordelingen van DJ Dennis

DJ Dennis huren

Je wilt een DJ huren die zorgt dat het dak eraf gaat, dus je denkt: daarvoor moet ik bij DJ Dennis zijn. Want als iemand het kan... Is ook zo. Maar weet je? Je kunt bij ons alléén maar DJ's boeken die zorgen dat het een topfeest wordt. Bekijk onze klantervaringen, drive in shows, prijzen en vraag direct een offerte aan.

DJ inhuren voor jouw feest?


Bekijk prijzen
Chantal | Bruid
9,7/ 10

"Uiteindelijk een geweldig feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Jullie ratings waren en goed en de Theetuin noemde jullie ook als eerste. Fijn dat jullie de regels en bereikbaarheid van de locatie dan al wisten. Er is relatief weinig gedanst (door een selectief groepje wel weer lekker veel), maar dit heeft meer met het publiek te maken gehad dan de DJ. We weten nog steeds niet waarom, maar heel veel mensen gingen al heel vroeg weg. Uiteindelijk hebben we dat maar achter ons gelaten en zijn we zelf met het selectieve groepje lekker uit ons dak gegaan. Ondanks mijn MS heb ik het langer op de dansvloer uitgehouden dan ik dacht. Daarna ben ik door verscheidene mensen dmv een stoel over de dansvloer gevlogen en in de armen van mijn kersverse man. De besprekingen, vooraf ingevulde wensenlijst en verdere communicatie is allemaal prima verlopen. De lichtset was ook prima. De rookmachine mocht van mij wel wat minder, maar dat heb ik dan ook aangegeven en ook daar is naar geluisterd. Al met al een niet hele volle dansvloer, maar wel een hele gezellige.

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

Rody | Bruidegom
9/ 10

"Feest openingsdans lekker gek geweldig"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 9 /10

Muziekkeuze 9 /10

We zijn op The DJ company gekomen doordat onze feestlocatie voor ons huwelijk al langere tijd goed samenwerkt met The DJ company en goede ervaringen hadden. Vooraf hadden we de mogelijkheid om onze wensen aan te geven qua sfeer en muziek waarna we nog even contact met onze DJ Dennis hadden als kennismaking. Op de dag zelf was de dj set in een mum van tijd opgezet en stond alles op tijd klaar om de show af te trappen. We hadden een heuze openingsdans voorbereid die netjes werd aangekondigt en hebben iedereen verbaast ermee. Aangezien er al vroeg wat mensen weggingen is het feest er niet minder om geworden gelukkig want met wat lekkere foute nummers zijn de gasten nog lekker uit hun plaat gegaan. Mooie lichtshow die de fotos van de avond ook een mooie tint hebben gegeven. Het was een topfeest. Thanks DJ Dennis!

Bruiloftsfeest van Chantal en Rody

Ilse | Bruid
10/ 10

"Geweldig fout bruilofts feest"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Tijdens ons bruiloftsfeest wilde wij geen lege dansvloer. We houden wel van foute muziek die herkenbaar is voor iedereen. Na een rustig openigsnummer kwam het direct goed op gang nadat IEDEREEN mee deed met de polonaise is het dak eraf gegaan en tot het einde van het feest is het los gegaan. Dat was de volgende dag ook goed te zien bij het ontbijt waar iedereen met zijn brakke hoofd en spierpijn zich volstopte met een lekker ontbijtje. Heeeel erg bedankt!

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

Nick | Bruidegom
7,7/ 10

"Goed feest, beperkte voorbereiding"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

Uiteindelijk hebben we een heerlijk feest ervaren waarbij alle gasten louter positief waren.

De Dj(-‘s) waren laat en moesten toen haasten met de opbouw. De verlichting was gecentreerd vanaf de DJ en daardoor kwam het niet helemaal tot uiting in de gehele zaal.

Er werd lekker afwisselend gedraaid en er was goed naar onze voorkeuren geluisterd.

Op voorhand hebben we op basis van de reviews en de beloofde service gekozen voor de DJ Company.

Daarbij moet ik wel zeggen dat ik het jammer vond dat de ingevulde antwoorden op de website achteraf niet meer aangepast konden worden of aangevuld.

Bruiloftsfeest van Ilse en Nick

Beste Nick,

Bedankt voor het invullen van de evaluatie en de tijd die je ervoor hebt genomen. Daar zijn we heel blij mee. We horen namelijk graag waar we ons in kunnen verbeteren.

Wat jammer te horen dat de verlichting niet helemaal goed tot uiting is gekomen op het feest, hier kunnen we zeker op een volgend feest meer rekening mee houden.

Super goed te horen dat jullie een heerlijk feest hebben gehad en dat er goed geluisterd is naar de voorkeuren.

Het klopt inderdaad dat je twee weken voor het feest de persoonlijke pagina niet meer kunt aanpassen, dit doen we zodat de DJ voldoende tijd heeft om zich voor te bereiden voor het feest.

Uiteraard kunnen de wensen dan nog wel via de mail/telefonisch worden doorgegeven, wellicht is dit een goed idee om er bij te vermelden.

Nogmaals dank!

Rebecca
Anita | Bruid
10/ 10

"Precies waar we op hoopten!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij waren op zoek naar een dj die van jong tot oud op de dansvloer wist te krijgen tijdens onze bruiloft. Nou... dat is zeker gelukt! Van gouwe ouwe tot après ski, alles kwam voorbij. We hebben al onze gasten zien dansen, iets wat we vooraf nooit hadden verwacht. De gasten hebben het ook ontzettend naar hun zin gehad. Vooraf was de communicatie met The DJ Company ook uitstekend. Ze belden even om onze dag te bespreken en ook de uiteindelijke dj belde een aantal dagen voor de bruiloft om alles even door te nemen. Wij hebben de avond (en dag) van ons leven gehad. Een dag om nooit te vergeten! Bedankt!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

Stella | Ceremoniemeester
9,7/ 10

"Super!! Heel erg leuk!!"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Super leuk gedaan, mannen! Het was echt heel erg geslaagd!!

Een klein verbeterpuntje is misschien dat ik heb begrepen dat er een paar keer is gevraagd om een bepaald nummer te draaien, daar werd ‘ja’ op gezegd, maar het nummer is niet gedraaid. Het bruidspaar heeft hier totaal geen last van gehad naar mijn weten, maar wellicht een tip voor de volgende keer om niet 3x ‘ja’ te zeggen en het dan niet te doen, in het kader van de verzoeknummers :)

Al met al een top feest en zeer gezellige DJ’s!!

Bruiloftsfeest van Anita en Maurice

Beste Stella,

Heel erg bedankt voor het insturen van jouw evaluatie. Ik vind het erg spijtig dat een bepaald verzoeknummer na meerdere keren toegezegd te zijn toch niet gedraaid is. Dit is inderdaad een puntje om mee te nemen, dankjewel daarvoor! Gelukkig is het verder een topfeest geweest en zie ik ook in de evaluatie van Anita dat ze precies het feest hebben gekregen waar ze op hoopten, en daar zijn we natuurlijk heel blij om!

Nanda
Bruidegom
10/ 10

"The best f*cking night ever"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Al vanaf binnenkomst was het meteen de juiste sfeer. Iedereen ging lekker heel de avond met de voetjes van de vloer ( misschien ook door de drank ). Maar de DJ ( Dennis ) speelde fantastische in op onze wensen vooraf aangegeven en de random aanvragen die tijdens de avond kwamen. De lichtshow en rook waren een perfecte aanvulling op de avond. Onze gasten belde ons vandaag ( de dag na het feest ) met de mededeling dat zij genoten hadden van het feest en de DJ erg goed was. deze complimenten kan hij in zijn zak steken. En wij zullen jullie zeker nog eens aanbeveling.

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

Jiska | Bruid
10/ 10

"Beste feestje van mijn leven"

Inspelen op sfeer 10 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 10 /10

Wij hebben voor jullie gekozen omdat wij goede verhalen hebben gelezen op internet over jullie. Toen wij de eerste keer gebeld werden voelde wij een klik. Het was een gezellig, leuk en spontaan gesprek. 2 dagen voor de bruiloft werden wij gebeld. De DJ wist waar hij het over had en wij hadden meteen het gevoel dat wij ons niet druk moesten maken om ons feestje, dat komt wel goed. De communicatie van te voren en op het feest zelf was prima! Op de avond is er heerlijk gedanst, hij wist goed in te spelen op de gasten. Wij hebben een onvergetelijke top avond gehad!!

Bruiloftsfeest in Zoetermeer

Natalie | Jarige
8,3/ 10

"Goede muziekkeuze strakke planning"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 9 /10

Positief: goede muziekkeuze verzoekjes gespeeld maar ook zelf ingespeeld op de groep mensen. En aan onze wensen tegemoet gekomen. Prima! heerlijk gedanst! Licht ook goed.

Ietsje minder: vrij kort van tevoren aanwezig waardoor ze iets later begonnen. En tijdens de band even weg gegaan (met toestemming hoor) maar iets te laat terug, gelukkig kon de band een extra nummer spelen en had de locatie ook eigen muziek ter overbrugging wat gelukkig toen niet lang merr was.

60ste verjaardagsfeest van Natalie

Beste Natalie,

Heel erg bedankt voor je evaluatie. Spijtig te lezen dat de DJ iets aan de late kant was, en dat de band op de avond een nummer extra moest spelen ter overbrugging. Dit zijn zeker aandachtspunten, goed dat je dit aangeeft!

Gelukkig heeft dit het feest niet negatief beïnvloed en is het een geslaagd feest geweest.

Nanda
Rocco | Jarige
7/ 10

"Een 7"

Inspelen op sfeer 7 /10

Vriendelijkheid & service 7 /10

Muziekkeuze 7 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Gezamenlijk 50ste verjaardagsfeest van Rocco

Alexandra | Jarige
8/ 10

"Een 8 gemiddeld"

Inspelen op sfeer 8 /10

Vriendelijkheid & service 8 /10

Muziekkeuze 8 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Surprise 40ste verjaardagsfeest van Alexandra

Christa | Organisator
9,3/ 10

"Goed georganiseerd en goede sfeer"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

Nette communicatie vooraf, geen omkijken naar voorbereiden, ze nemen zelf contact op met locatie om vooraf af te stemmen over opbouw ed. Er werd goed ingespeeld op de sfeer in de zaal. Ik zou ze zeker opnieuw vragen!

Feest van Christa

Jarige
9,3/ 10

"Een 9+"

Inspelen op sfeer 9 /10

Vriendelijkheid & service 10 /10

Muziekkeuze 9 /10

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Sweet sixteenfeest in Berkel en Rodenrijs

DJ inhuren voor jouw feest?


Bekijk prijzen
Onze klantervaringen
Lees de laatste 10 van de 9037 klantervaringen
Swipe om meer klantervaringen te zien
"Prima,goede communicatie en meedenkend"
10/ 10
  12 jun 2021  Bruiloftsfeest DJ Paul Kasteel Eyckholt Roosteren
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Sandra en Leon

Goede recensies,goede communicatie en een goede dj.Top.

Lees meer klantervaringen

"Nick heeft ons een perfecte avond bezorgd, goede communicatie en iedereen heeft genoten!"
9,3/ 10
  20 mei 2021  Bedrijfsfeest DJ Nick Privé feestlocatie  Amsterdam
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Live-streaming bedrijfsfeest van Romy

Gezien corona waren wij genoodzaakt een digitaal alternatief te bedenken...

Lees meer klantervaringen

"Soepel. Aardige kerel."
9/ 10
  14 mei 2021  Bruiloftsfeest DJ René 't Boshuys Best
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Daborah en Koen

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Leuke toevoeging aan geweldige dag"
9,3/ 10
  14 mei 2021  Bruiloftsfeest DJ René 't Boshuys Best
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Daborah en Koen

Toen we in december 2019 begonnen met het plannen van onze bruiloft,...

Lees meer klantervaringen

"Ben je op zoek naar een dj, dan ben je bij de DJ Company op het juiste adres!"
8/ 10
  23 apr 2021  Overige feesten DJ Simon Privé feestlocatie  Den Bosch
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Kinder-koningsdagfeest van Fadoua

We waren voor een feest op school op zoek naar een kinder dj. De DJ...

Lees meer klantervaringen

"In 1 woord fantastisch!"
10/ 10
  5 jan 2021  Verjaardagsfeest DJ Rene Privé feestlocatie  Hilversum
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


25e verjaardagsfeest van Ilja

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Snelle service, duidelijke instructie, TOP!"
8/ 10
  15 dec 2020  Bedrijfsfeest DJ Rutger Privé feestlocatie  Purmerend
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bedrijfsfeest Rijkswaterstaat

Via Google kwam ik bij jullie terecht. Wij waren last-minute op zoek naar...

Lees meer klantervaringen

"goed, korte termijn kunnen regelen."
7,3/ 10
  15 dec 2020  Bedrijfsfeest DJ Remco Privé feestlocatie  Geldermalsen
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Kerst evenement van Riekie

Via google uit gekomen op de DJ Company. geen spijt dat we voor hun hulp...

Lees meer klantervaringen

"Top!!"
9/ 10
  10 okt 2020  Overige feesten DJ Jeroen Sociaal Cultureel Centrum De Wiese Schalkwijk
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Klassenfeest van Marleen

(Onze klant heeft geen nadere toelichting geschreven)

Lees meer klantervaringen

"Snelle service, goed geregeld, kundig!"
8,7/ 10
  10 okt 2020  Bruiloftsfeest DJ Lefried Landgoed Overste Hof Landgraaf
Inspelen op sfeer
Vriendelijkheid & service
Muziekkeuze


Bruiloftsfeest van Kimberly en Jen

Wij hebben voor de DJ company gekozen omdat de prijzen en mogelijkheden...

Lees meer klantervaringen

Swipe om meer klantervaringen te zien

Klantervaringen op andere websites

9.5/ 10

Gemiddeld uit 484 ervaringen

"We hebben allemaal super lekker kunnen dansen en kunnen genieten van de sfeer"
Milli & Jeroen
9.2/ 10

Gemiddeld uit 788 ervaringen

"De avond zelf verliep helemaal naar wens"
M. Boot
4.9/ 5

Gemiddeld uit 411 ervaringen

"Ik genoot het meest van dat de gasten het naar hun zin hadden, voor elk wat wils werd er gedraaid."
Jolanda
4.8/ 5

Gemiddeld uit 283 ervaringen

"Echt een superfeest, zeker ook dankzij jullie!"
Leoni
0
0

Feesten om naar uit te kijken.
We staan te popelen!

Stuur een emailinfo@thedjcompany.nl

Stuur een Appje085 - 80 88 217

Bekijk prijzenen boek direct

Check beschikbaarheid
Bekijk prijzen

ProCache: v316 Render date: 2021-09-20 14:58:02 Page render time: 1.1894s Total w/ProCache: 1.1903s