Niet goed,  geld terugGratis annuleren tot 14 dagen voor feest 150,- korting  en geen reiskosten betaal met iDealbetaal met Mastercardbetaal met Maestro

We regelen alles voor één vaste prijs

Huur licht en geluid

Huur licht en geluid

Reserve DJ

Reserve DJ

Afstemming met feestlocatie

Afstemming met feestlocatie

Reis- en parkeerkosten

Reis- en parkeerkosten

Persoonlijk wensenformulier

Persoonlijk wensenformulier

Muzikale voorbereiding

Muzikale voorbereiding

Op- en afbouw apparatuur

Op- en afbouw apparatuur

Veilig boeken

Veilig boeken

Btw

Btw

Non-stop draaien

Non-stop draaien

Voor elke DJ geldt heel veel extra!

De datum bepaalt de prijs

Hoog- of laagseizoen

De maanden april t/m oktober zijn populaire maanden. Deze maanden zijn voor ons hoogseizoen en veel drukker. In het hoogseizoen rekenen we iets meer want dan verdienen wij onze boterham. Net als bij vakantiereizen hangt de prijs dus van de datum en het seizoen af.

Doordeweeks of weekend

90% van alle feesten vindt plaats op vrijdag of zaterdag. De weekenden zijn daarom veel drukker en doordeweeks hebben we veel minder optredens.Kies je voor een doordeweekse dag? Dan valt de prijs ook lager uit.

Ben je ceremoniemeester? Wij helpen je op weg!

Ga naar prijzen €150,- korting
Ontvang binnen 10 sec. jouw prijs online
Profile image

Je bent gevraagd ceremoniemeester te zijn voor een bruiloft. Een leuke en bijzondere taak, maar ook eentje die je niet wilt verknallen! Je wilt immers dat het bruidspaar een perfecte dag heeft en zich nergens zorgen over hoeft te maken. Hoe zorg je daarvoor? Wij geven je onze beste tips. Voor een ceremoniemeester bestaat geen vaste taakomschrijving. Het bruidspaar bepaalt wat jij doet, en wat ze zelf doen. Toch is er een aantal taken die de ceremoniemeester vrijwel altijd op zich neemt. Zo ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Voor én tijdens de bruiloft. Verder zorg je op de dag zelf dat alles soepel verloopt. Je houdt het draaiboek in de gaten, overlegt met de locatiemanager en lost kleine probleempjes op. Je zorgt er kortom voor dat het bruidspaar zich nergens zorgen over hoeft te maken en volop kan genieten. Wij verzamelden de beste tips van tientallen ceremoniemeesters, zodat jij een echte topceremoniemeester kunt worden!

Overleggen, overleggen, overleggen

Op de bruiloft draait het om het bruidspaar. Het is hun dag, dus hun wensen staan voorop. Overleg in de voorbereiding daarom regelmatig met het bruidspaar. Zorg dat je al hun wensen kent, en dat je vooral ook weet wat ze níet willen. Bespreek ook wat precies jouw taken worden en maak samen een draaiboek. Naarmate de grote dag dichterbij komt, overleg je steeds vaker om ook de laatste details in te vullen.

Zorg dat de gasten jou weten te vinden

Als ceremoniemeester ben je het eerste aanspreekpunt voor de bruiloftsgasten. Dat begint al ruim voor de grote dag. Bespreek met het bruidspaar het idee om op of bij de uitnodiging meteen aan te geven dat jij de ceremoniemeester bent, en hoe gasten je kunnen bereiken. Het is erg handig om een nieuw e-mailadres te maken voor alle regelzaken rond de bruiloft. Daarop kunnen de genodigden laten weten of ze komen, en kunnen ze vragen stellen over bijvoorbeeld stukjes, dieetwensen of parkeergelegenheid bij de locatie. Laat gasten ook weten dat ze tijdens de bruiloft bij jou terecht kunnen, zodat ze het bruidspaar niet storen.

Op de grote dag: wees ruim van tevoren aanwezig

Elke bruiloft verloopt anders. Maar hoe de planning er ook uitziet, zorg dat je ruim voldoende tijd hebt om alles te controleren vóór de eerste gasten arriveren. Is de zaal ingedeeld zoals besproken? Staan de versieringen op hun plek? Schiet ook de manager van de locatie nog even aan. Loop samen door de locatie en bespreek het draaiboek nogmaals. Dan weet je zeker dat iedereen dezelfde planning heeft en dat aan alles is gedacht, en voorkom je verrassingen tijdens het feest.

Stel een noodgevallenpakketje samen

Hoe graag je het ook wilt, je kunt niet alles voorkomen. Je kunt wél zorgen dat je noodgevallen zo goed mogelijk kunt oplossen. Neem daarom een noodgevallenpakketje mee met allerlei handige, praktische dingen. Denk aan een extra panty, tissues, deodorant, een nagelvijl, een EHBO-setje, dubbelzijdig tape, platte schoenen en een paraplu. Daarmee kun je een heleboel kleine noodgevalletjes snel oplossen!

Heb oog voor detail

Niks zo vervelend als dat er nog een sticker onder de schoenen van de bruid zit, en deze op alle foto’s te zien is. Of dat haar jurk niet helemaal goed zit, of dat hapjes staan te verpieteren omdat de ceremonie nog niet is afgelopen. Wees tijdens de bruiloft alert op details, zodat voor het bruidspaar alles perfect is.

Laat het bruidspaar zoveel mogelijk met rust

De laatste, maar misschien wel belangrijkste tip: zorg dat het bruidspaar zich nergens zorgen over hoeft te maken. Los problemen die zich voordoen zoveel mogelijk zelf, en houd het draaiboek in de gaten en grijp op tijd in als iets niet goed gaat. Doe dit altijd discreet, zodat het bruidspaar en de gasten niks in de gaten hebben. Moeilijk, ceremoniemeester zijn? Valt best mee – een goede voorbereiding scheelt al een heleboel! Ben jij wel eens ceremoniemeester geweest? Wat is jouw tip? Deel ‘m in de reacties of lees hier meer over de bruiloft DJ.


Blog


Like

Plaats de eerste reactie!

Profile image previous post

Wimke

De mooiste dag van je leven komt steeds dichterbij. Superspannend! Je bent druk met alle voorbereidingen en hebt alles onder controle. Maar...

Lees het hele verhaal

Profile image previous post

Wimke

The Ketchup Song van Las Ketchup. Ken je ‘m nog? Dat zomerse plaatje doet ons met weemoed terugdenken aan een fantastische zomervakantie...

Lees het hele verhaal

0

Stuur een email: info@thedjcompany.nl

Stuur een Appje: 085 - 40 19 438

Prijzen bekijken: Ontvang direct jouw prijs

ProCache: v316 Render date: 2024-04-25 17:14:09 Page render time: 0.3191s Total w/ProCache: 0.3196s